Lægning af rullegræs pris

Lægning af rullegræs pris
Andreas Thomsen

Skrevet d. 1. maj 2020 af Andreas Thomsen

Er du ikke tilfreds med tilstanden af din græsplæne? Eller er du i gang med at anlægge en helt ny have? Den bedste løsning i begge tilfælde er selvfølgelig rullegræs. Lægning af rullegræs resulterer i det ønskede resultat med det samme, i modsætning til såning af græs, der først skal have tid til at gro.

Til trods for, at det ønskede resultat opnås hurtigere, er det dog ikke sikkert, at det er det rette valg for dig. I denne sammenhæng skal det pointeres, at prisniveauet for rullegræs er betydeligt højere. Derfor er du nødt til at betale en højere pris for det hurtigere (og ofte pænere) resultat.

Få 3 gratis tilbud på lægning af rullegræs

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på lægning af rullegræs. Alle tilbud afgives af professionelle firmaer.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Lægning af rullegræs pris: Hvad koster det?

Lægning af rullegræs pris

På nettet finder du mange forskellige priser på rullegræs. Generelt varierer prisniveauet en del, men ligeledes er der mange parametre, der skal tages for ift. prisen. Fx er det ikke alle priser, der inkluderer fjernelse af din eksisterende plæne. Herunder gives der dog et par prisoverslag:

  • Lægning af rullegræs på 200 m2 (ekskl. fjernelse af eksisterende græsplæne): 13.800 kr.
  • Lægning af rullegræs på 500 m2 (ekskl. fjernelse af eksisterende græsplæne): 29.700 kr.
  • Lægning af rullegræs på 200 m2 (inkl. fjernelse af eksisterende græsplæne): 36.000 kr.
  • Disse priser er inkl. planering og klargøring af jord, men er dog ekskl. eventuel grubning, ekstra muld og lignende

Ovenstående priser inkluderer selve rullegræsset samt lægning. Har du i sinde at lægge rullegræsset selv, er der selvfølgelig penge at spare. Her kan det gøres for ca. 6.990 kr. for 200 m2 og 12.975 kr. for 500 m2. Derfor er det en god idé, at du på forhånd tager stilling til, hvorvidt du ønsker at gøre det selv eller ej.

Typisk er det en fordel at udlicitere arbejdet, hvis ikke du selv har erfaring med det. Der kan ganske vist være penge at spare ved at gøre det selv, men det er ikke ensbetydende med, at du får et tilfredsstillende resultat. Derfor er det bedre at overlade det til én, der ved, hvad han eller hun laver.

Sådan får du den bedste pris på lægning af rullegræs

Det er faktisk relativt nemt at garantere en god pris på lægning af rullegræs. Det kræver dog, at du har flere tilbud at vælge mellem. Det gyldne tal i denne sammenhæng er tre, da det hverken er for meget eller for lidt. Det giver dig et godt grundlag at sammenligne ud fra, så du netop er garanteret en god pris.

Det kan lyde besværligt og tidskrævende at indhente tre forskellige tilbud. Det behøver det dog nødvendigvis ikke at være. Du kan blot bruge 3byggetilbud til at indhente dine tilbud. Det er en dansk tilbudstjeneste, der gør det muligt at indhente tre gratis og uforpligtende tilbud på simpel vis.

Der er adskillelige fordele ved at benytte deres tjeneste. Du får ikke blot tre uforpligtende tilbud på ganske få minutter – det er tilmed også helt gratis. Dertil er du også dækket af deres entreprisegaranti, der dækker for helt op til 35.000 kr., i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler.

Trænger din have til nyt liv? Så kan du med fordel hyre både en havemand og en havearkitekt.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk