New Yorker gulv pris

New Yorker gulv pris
Andreas Thomsen

Skrevet d. 5. august 2020 af Andreas Thomsen

Et New Yorker gulv er en eftertragtet designløsning, som er blevet meget populær i de danske hjem. Et New Yorker gulv rummer mange fordele i et samlet design, der både er smukt og funktionelt:

Du får et moderne, råt og yderst slidstærkt betongulv, som giver dit hjem et strejf af urban stil fra The Big Apple.

Et New Yorker gulv er også en eftertragtet løsning, fordi det er særdeles nemt at holde. Gulvet er fugefrit, nemt at rengøre og vedligeholde og stærkt nok til selv de hårdeste strabadser og slag i hverdagen.

I denne artikel kan du læse mere om pris på New Yorker gulv, hvor du kan få de bedste tilbud på gulvet. Du får også inspiration og ideer til New Yorker gulv og hvordan lægningen af det stilfulde gulv foregår.

Få 3 uforpligtende håndværkertilbud

Hos 3byggetilbud kan du få 3 uforpligtende tilbud fra håndværkere. Derfor er du ikke tvunget til at vælge ét af de tre tilbud, du modtager.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Pris på New Yorker gulv

Når du har besluttet dig for at få lavet det eftertragtede New yorker gulv look, spørger du naturligvis også: Hvad koster New Yorker gulv?

Prisen på et New Yorker gulv afhænger af disse forhold:

  • Størrelsen på rummet
  • Overfladen: Er det f.eks. et trægulv eller flisegulv?
  • Arbejdslønnen til håndværkeren
  • Prisen på materialerne

Hvad koster epoxy gulv pr. kvm?

En omtrentlig pris på New Yorker gulv ligger mellem 400-500 kr. pr. m2. Vær dog opmærksom på, at der kan være prisforskelle i forhold til landsdele, efterspørgsel og opgavens omfang og karakter.

En håndværker vil kunne give dig et fast tilbud baseret på pris og kvadratmeter. Prisen vil oftest falde, jo større lokalet er. Du kan indhente 3 tilbud fra dygtige håndværkere og finde den pris og opgavebeskrivelse, som er bedst.

Hvordan får man den bedste pris på New Yorker gulv?

Du kan med fordel indhente flere tilbud fra håndværkere. Via 3byggetilbud kan du f.eks. få tre gratis og uforpligtende tilbud på New Yorker gulv.

Du kan vurdere de tre tilbud i forhold til pris og hvilke vilkår udbyderne tilbyder arbejdet udført under. Hvis du ikke synes tilbuddene matcher dine ønsker, kan du få tre nye tilbud. Jo mere grundigt du beskriver opgaven og dine ønsker, jo bedre og mere præcise tilbud får du.

Ved at bruge 3byggetilbud kan du få en bedre pris på din opgave, og samtidig få fordel ved 3byggetilbuds entreprisegaranti: Hvis der sker håndværksmæssige fejl eller mangler ved det arbejde, du har fået udført, så dækker 3byggetilbud med op til 35.000 kr. Se mere her: 3byggetilbuds entreprisegaranti

Kan man selv lægge New Yorker gulv?

Det er en god idé, at du lader fagfolk om at lave New Yorker gulv. I flydende form indeholder materialet allergifremkaldende stoffer, som skal håndteres forsvarligt og med det rigtige sikkerhedsudstyr. Det kræver også teknisk kunnen at påføre blandingen, som tørrer inden for 2 timer.

“New Yorker gulv gør det selv” er en løsning, som ikke er sikker mht. sundhed. Istedet for kan du undersøge markedet og indhente 3 tilbud fra erfarne og dygtige håndværkere, som kan lægge dit New Yorker gulv, så du får et 100% professionelt og holdbart resultat.

Det anbefales også, at du overvejer, hvor dit nye New Yorker gulv passer bedst? F.eks. mener arkitekt Morten Dalsgaard fra M4 arkitekter, at epoxygulve i køkken og badeværelse er en god designløsning, som passer godt til denne type rum. Hvis man lægger New Yorker gulv overalt, kan udtrykket blive for koldt og industrielt.

Du kan også lægge New Yorker gulv på trægulv eller fliser, men du skal være opmærksom på at underlaget kræver forskellige forbehandlinger. Spørg håndværkeren til råds. Det handler om at få en helt glat og plan overflade, som epoxyen kan tørre jævnt og fint på.

Hvad er et New Yorker gulv?

Et New Yorker gulv er en gulvbelægning, som er sammensat af flere materialer, bla. epoxy, flydemørtel med et farvestof og en afsluttende overfladebehandling, som ofte er lak.

Det har en mat, glat overflade med fine nuanceforskelle, som giver det rå og stilfulde New Yorker gulv, som holder år efter år.

Gulvet danner en rolig og samtidig industriel baggrund til dine møbler, som fremhæves og understreges af det stilfulde gulv. Det passer godt til den skandinaviske indretningsstil, som ofte kombinerer træ, natur og minimalistiske kvalitetsmøbler.

Der er mange designmuligheder når du skal have lavet et New Yorker gulv: Du kan vælge mellem mange forskellige farver. Du kan skrue op for udtrykket ved at vælge en afsluttende lag i højglans, eller en mat lak for et mere roligt og diskret udtryk.

Et New Yorker gulv kan blandes med forskellige materialer, f.eks. terrazzo, som skaber fine teksturer i gulvet. Aluminiumsstøv er også et materiale, som skaber fine variationer i udtrykket.

Populære farver til New Yorker gulve er f.eks. lysegrå, som matcher den skandinaviske stil godt. En koksgrå eller sort farve vælges også af mange, fordi det fremhæver møbler og indretning på en flot måde. Denne løsning kan f.eks. bruges i New Yorker gulv til badeværelset, hvor gamle brune fliser fra 70´erne kan forvandles til et moderne og cool baderum med New Yorker stil.

Det hvide New Yorker gulv med en afsluttende højglans er også en populær designløsning blandt husejere.

Har du brug for mere inspiration? Så kan du finde ideer og billedeksempler til dit New Yorker gulv her hos Bolius.

Hvordan laver man et New Yorker gulv?

Et New Yorker gulv er sammensat af to komponenter – basen epoxyharpiks og en hærder.

Den kemiske sammensætning gør materialet ekstremt slidstærkt, når de to komponenter hærder op.

Der er følgende trin i lægning af epoxygulv:

  1. Forbehandling af underlaget. Underlaget skal være tørt, rent og fedtfrit, så malingen hæfter rigtigt. Blanke flader skal slibes let. Hvis det er en sugende flade, skal den stryges med epoxygrunder.
  2. Ujævnheder fjernes. Revner i underlaget skal laves med epoxy-spartelmasse, så overfladen er helt jævn.
  3. Epoxyen blandes. Inden håndværkeren går igang med at påføre epoxygulvet, skal der blandes en base og en hærder i helt præcise mål, så det tørrer og hærder korrekt. Basen og hærderen blandes grundigt med en pisker.
  4. Hurtig påføring. Når malingen er klar, vil håndværkeren påføre laget inden 2 timer. Underlaget skal have en temperatur på mindst 15 grader, før malingen kan hærde. Der bruges en korthåret rulle, og blandingen påføres vådt i vådt, så der ikke kommer farveforskelle, der forstyrrer looket. Håndværkeren sørger for god udluftning og det rigtige sikkerhedsudstyr. Efter første lag er tørret og hærdet, vil håndværkeren påføre næste lag.
  5. Afsluttende lakering. New Yorker gulvet får en lakering i mat eller højglans. Dit nye New Yorker gulv er klar til brug, når gulvet er hærdet og tørret op.

Få 3 uforpligtende håndværkertilbud

Hos 3byggetilbud kan du få 3 uforpligtende tilbud fra håndværkere. Derfor er du ikke tvunget til at vælge ét af de tre tilbud, du modtager.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk