Havemand Aalborg

En havemand er, som navnet antyder, en person, der får din have til at fremstå præsentabel og indbydende. Det er vigtigt ikke at forveksle en havemand med en anlægsgartner, selvom de har ydelser, der overlapper. Den grundlæggende forskel ligger i, at havemanden står for det løbende vedligehold, mens en anlægsgartner beskæftiger sig med at anlægge haven, indkørsel eller stier og gange.

En havemand i Aalborg er en særdeles populær løsning for særligt virksomheder, boligforeninger og det offentlige, som løbende skal have trimmet deres grønne arealer. Du kan både bestille en havemand i Aalborg på fast aftale eller til enkelte projekter, og han eller hun vil blandt andet kunne hjælpe dig med:

 • Græsslåning
 • Beskæring og fjernelse af buske og hække
 • Hjælp til beplantning
 • Bekæmpelse af ukrudt og mos

Ovenstående giver et indtryk af, hvilke opgaver en havemand beskæftiger sig med modsat en anlægsgartner. Du kan selvfølgelig også som privat få lov at nyde godt af de mange ydelser, som en havemand kan bidrage med.

Havemand i Aalborg til private hjem

Er du ejer af store græsarealer, og har du ikke tiden til at luge bede, plante blomster og klippe hække, men værdsætter du alligevel, at dit hjem fremstår pænt og ryddeligt? Så er en havemand i Aalborg en ideel løsning for dig.

Du kan bestille en havemand på timebasis med faste intervaller, eller du kan bestille en til et sommerprojekt, hvor hjemmet skal sættes i stand. En havemand er ikke specielt dyr i drift, og du får meget for pengene selv efter bare et par timers brug. Du kan eksempelvis hyre en havemand i Aalborg til:

 • At klippe din uoverskuelige hæk
 • At slå dit græs en gang hver eller hver anden uge
 • At hjælpe dig med at så blomster
 • At lure dine bede, så din have ikke har ukrudt og mos
 • At rådgive om, hvordan man får det bedste visuelle udtryk i haven

Det sidste element er noget, som mange glemmer, når de hyrer en havemand i Aalborg. Den professionelle har set et utal af haver og ved udmærket godt, hvad der virker praktisk og rent visuelt, og hvad der ikke gør. Det er muligt, at du har en drøm om nogle bestemte planter, og her kan havemanden rådgive om, hvorvidt det vil komme til at virke i dit tilfælde.

Du får altså en personlig rådgiver med i købet, der selvstændigt sagtens kan tage de bedste beslutninger på vegne af din have. Og det er en frihed, der nemt overses, når man bestiller en havemand i Aalborg.

Havemand i Aalborg til det offentlige og virksomheder

Er du ansvarlig for kommunens grønne arealer, eller skal du finde en løsning på de grimme græsplæner, der omkranser din virksomhed? Så kan en havemand i Aalborg være den perfekte løsning for dig.

Kommunen benytter dagligt et stort væld af havemænd, der tager sig af parker og grønne arealer for at holde det i tiptop stand til borgerne, der jo via deres skat har betalt for pæne grønne områder. Du kan som virksomhed eller det offentlige få ydelserne til faste priser på favorable aftaler, da større områder giver en bedre timepris, fordi volumen i arbejdet bare er større.

Du kan blandt andet få hjælp til:

 • Trimning af parker og grønne arealer
 • Hurtig eksekvering på ukrudtsfjernelse
 • Fjernelse af buske og hække på store områder
 • Rådgivning og hjælp til at få din virksomheds grønne arealer til at fremstå professionelle
 • Boligområder ejet af en boligforening

Vi anbefaler, at du får sat en fast aftale i stand for det bedst mulige slutprodukt, og heldigvis er det lige netop de faste aftaler, som en havemand i Aalborg helst tager på sig.

Hvad koster en havemand i Aalborg?

En havemand i Aalborg behøves ikke være specielt dyr – særligt ikke, hvis du vælger at modtage tre tilbud fra konkurrerende havemænd, som alle gerne vil have dig som kunde. Det kan variere fra alt mellem 200 og 600 kroner.

Den endelige pris afhænger helt og holdent af den specifikke aftale, og hvad der egentlig er med i prisen. Forventes det, at havemanden også skal købe eventuelle planter og blomster til dine bede, eller er det noget, du har på forhånd?

Skal havemanden åbne op for den store maskinpark og selv medbringe eventuel græsslåmaskine og større udstyr? Eller har du alt det nødvendige udstyr tilgængeligt? Det er vigtigt at afklare fra starten af for at sikre det bedste mulige samarbejde. De fleste havemænd i Aalborg giver naturligvis en komplet oversigt over, hvad tilbuddet indebærer, men det er vigtigt, at du stiller spørgsmål, hvis du har den mindste tvivl.

Hvorfor er det vigtigt at indhente forskellige bud?

Når du indhenter bud på en havemand i Aalborg, handler det om meget mere end bare at finde den billigste pris. Du skal undersøge virksomheden nøje og vurdere om det, de tilbyder, er i overensstemmelse med det, du egentlig søger.

Det er derfor vigtigt, at du i dit udbud er så konkret som muligt for, at du kan få et konkret bud tilbage. Når du sender en opgave i udbud, bør du:

 • Angive, om du søger fast aftale eller hjælp til engangsprojekt
 • Indsætte billeder af området for at give havemanden et overblik
 • Forklare så specifikt som muligt, hvad du ønsker hjælp til
 • Angive, om du køber ind til beplantning, eller om havemanden gerne må komme med bud her

Hvis du tager udgangspunkt i ovenstående, har du rigtig gode muligheder for at få et præcist bud tilbage. Når du så har fået bud på din opgave, skal du overveje følgende, når du skal udvælge din foretrukne havemand i Aalborg:

 • Er virksomheden troværdig, og har den fået gode anmeldelser?
 • Er det tydeligt, at de har forstået min besked, og hvad jeg gerne vil have?
 • Er det billige for godt til at være sandt? Fordi så er det typisk tilfældet.

Du skal vælge den løsning, der giver dig den bedste mavefornemmelse. Nogle gange er det tilfældigvis den billigste løsning – og så har du jo lavet en stjernehandel og fået en samarbejdspartner for livet potentielt.