Epoxy gulv Odense

Går du med tanken om at få lagt et epoxygulv, så er du kommet til det rette sted. Det kan være en dyr fornøjelse at få lagt et epoxy gulv, hvis du ikke indhenter flere forskellige tilbud fra forskellige gulvlægger. Der er nemlig meget stor prisforskel på de forskellige gulvaflægger i Odense.

I en travl hverdag, kan det være overskueligt at skulle ringe og maile frem og tilbage med flere forskellige gulvlægger firmaer. Derfor anbefaler vi dig, at du benytter dig af 3byggetilbud, som har eksisteret siden år 2000 og har stået for langt over 200.000 opgaver for danskerne igennem tiderne og her iblandt også epoxygulv

Få 3 gratis tilbud på nyt epoxy gulv

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på epoxy gulv. Alle tilbud afgives af professionelle gulvfirmaer med gode referencer og mange års erfaring.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Hvorfor vælge 3byggetilbud? Det kan sige kort og godt. De har håndteret mere end 200.000 opgaver siden år 2000. De har mere end 1200 aktive håndværker indenfor alt industriarbejde. de har mere end 1200 håndværker som er fordelt over knap 700 byer, som er ensbetydende med, at der altid vil være en håndværker som kan løse din opgave i nærheden.

3byggetilbud har en succesrate på 98% på indsendte opgave. Alene dette fortæller dig, at du er garanteret en god pris på dit epoxygulv, som bliver udført med en kvalitet, som du med garanti vil være tilfreds med. Hvis du er i tvivl om, hvordan hele processen foregår, så kan du læse en kort beskrivelse af, hvordan hele processen foregår nedenfor.

  1. Indsend din opgave – Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført
  2. Opgaven behandles – Deres serviceafdeling kontakter dig telefonisk
  3. Du modtager tilbud – Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud
  4. Du vælger leverandører – Du kan frit vælge mellem de tre tilbud

Kan epoxy anvendes i alle rum?

Svaret er ganske kort, ja. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvor du kan få lagt et epoxygulv i din bolig. Der er dog flere forskellige steder, hvor det er mere hensigtsmæssigt end andre steder og får lagt et epoxygulv.

Epoxy bliver hyppigt anvendt som alternativ til kliniker – Vedligeholdelse og den løbende drift er oftere lettere og omkostningsbesparende i forhold til kliniker. En af evnerne ved epoxy er, at det er rengøringsvenligt, da der ikke er fuger i et epoxygulv.

Det gælder i høj grad på badeværelser, bryggeri eller i køkkenet. Epoxy er en god erstatning i forhold til kliniker, som oftest findes på de nævnte lokaler, men som nævnt tidligere betyder det ikke, at du ikke kan anvendes det i andre lokaler. Dette er bare de mest almindelige steder, hvor det oftest bliver anvendt.

Sagt på anden vis, så er der intet forkert eller rigtigt i forhold til, hvor du ønsker at få lagt et epoxygulv. Epoxy er et slidstæk materiale, som gør det hensigtsmæssigt at anvende alle steder i ens bolig. Du kan derfor sagtens anvende det på børneværelser, gæsteværelset mv. – Det er helt og aldeles op til dig selv, om du ønsker at begrænse dit brug af epoxy til de mest gængse steder eller om du vil gå all in med epoxy i hele huset.

Mulighederne er utallige med epoxy

Det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at epoxy er blevet langt mere populært de senere år. Tidligere var det ofte på fabrikker eller værksteder, at du kunne se et epoxygulv, men dette er der blevet ændret på og det er blevet mere almindeligt at se et epoxygulv i de danske hjem.

En af grundene at der findes utallige muligheder med epoxy er, at der findes et hav af forskellige farver kombinationer som giver dig mulighed for at lege lidt med det. Du kan sagtens have et sort epoxy gulv i køkkenet og så et hvidt epoxygulv i stuen. Det er helt Aldeles op til dig selv, hvordan du ønsker at indrette dig med epoxy.

Det er ikke kun farverne som du har muligheder for at lege med. Du har også mulighed for at lave dine egne mønstre med epoxy. Du kan lave en racerbane til drengeværelset. Det er endnu engang kun din fantasi, som begrænser dig, så hold dig endelig ikke tilbage.

En af grundene til at epoxy er blevet især populært er, at det er fugefri, som er ensbetydende med, at det er rengøringsvenligt, som gør det velegnet til familier med børn, hvor både mor og far har en travl hverdag og ikke ønsker at bruge hver aften på at gøre rent og støvsuge.

Epoxy gulv Odense

Hvad koster et epoxygulv?

Hvis du er på udkig efter et epoxygulv, så anbefaler vi at du ikke gør det selv, men søger professionelt hjælp. Epoxy skal blandes i de rette mængder og hærder hurtigt, når det hældes på overfladen. Derfor skal et epoxygulv lægges af en gulvlægger.

Der er flere forskellige faktorer, som har betydning for hvor meget et epoxygul koster. Først og fremmest handler det om det er i et rum eller om du går all in og dækker hele boligen med epoxy.

Prisen pr. m2. ligger oftest på 400 – 500 kroner, men det afhænger lige så meget af hvilken gulvlægger du vælger, da prisen er meget forskelligt hos gulvlægger. Derfor anbefales det også at du indhenter flere tilbud fra forskellige gulvlægger for at opnå den bedst mulighed pris. Vi anbefaler 3byggetilbud som nævnt tidligere.

Tykkelsen på epoxygulv har også betydning for hvor meget et epoxygulv kommer til at koste dig. Desto tykkere epoxygulv du vælger desto dyrere bliver det også for dig. Der er også mange, som vælger at få sand i sit epoxygulv, som gør det mere skridsikkert og som gør et særdeles velegnet til badeværelser, bryggeri og køkkener.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Epoxy er mere end bare maling

Det er vigtigt at understrege, at der findes to muligheder, når det kommer til epoxy. Epoxybelægning og epoxymaling og det er langt fra det samme.

Hvad er epoxygulv og epoxymaling?

Det er vigtigt at understrege, at der er meget stor forskel på epoxygulv og epoxymaling, som tydeligt kan ses på slutresultatet. I den industrielle verden har man i mange år anvendt epoxy for at få fugefrie, blanke epoxygulve. Dette har nu også fundet plads i de danske hjem

Epoxy er et kraftigt bindemiddel, som i høj grad bliver anvendt i maling, lim, fugemasser, tætningsmaterialer og klæbemidler. Epoxy er ikke noget, som du selv skal forsøge at lege med, men derimod benytte dig af fagfolk med de rette certificeringer.

Epoxymaling er derimod noget du selv kan gøre, men du vil meget sjælen opnå samme resultat, som hvis du anvendt epoxy. Epoxymaling består af to komponenter, som der blandes sammen, hvorefter du smøre det ud på overfladen på gulvet. Når du har lagt epoxymaling ud på overfladen, har det en potlife på 45 – 60 minutter, hvorefter du vil have et slidstærkt gulv.

Epoxy bliver kategoriens som et farligt materiale. Det er blandt andet på baggrund er, at det er allergifremkaldende, at det bliver betegnet som farligt og altid skal lægges af fagfolk med erfaring.

Se altid tidligere arbejde

Når du skal vælge en gulvlægger til dit epoxygulv, så er det altid en god idé, at du beder om referencer eller nogle billeder, så du kan se noget af det arbejde, som en gulvlægger tidligere har udført og om det matcher dine forventninger.

Dette giver dig en indsigt i om det er et firma, som er værd at vælge eller ej. Hvis firmaet ikke er interesseret i at dele referener eller billeder fra tidligere opgaver, så er det bedst, at du søger videre i jagten på et andet firma, som kan lægge dit gulv.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk