Montering af toilet pris

Montering af toilet pris
Andreas Thomsen

Skrevet d. 1. maj 2020 af Andreas Thomsen

At montere et toilet kræver en vis mængde VVS-ekspertise. Derfor er det ikke en opgave, som alle er i stand til at varetage. De fleste vælger at udlicitere opgaven til en professionel VVS-installatør. Denne løsning anbefales i de fleste sammenhænge, da du derved er garanteret et fejlfrit resultat.

Et af de aspekter, de fleste ønsker at tilegne sig viden om, før de bestiller en VVS-installatør til at montere et nyt toilet er, hvad det forventede prisleje er. Der er dog mange faktorer, der har indflydelse på prisen. Bl.a. om det er en udskiftning af et eksisterende toilet på fliser eller montering af helt nyt væghængt toilet.

Herunder kan du heldigvis blive klogere på, hvad det forventede prisleje er, for montering af nyt toilet.

Få 3 gratis tilbud på montering af toilet

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af toilet. Alle tilbud afgives af professionelle firmaer.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Montering af toilet pris: Hvad koster det?

Montering af toiletDer er stor forskel på prisen på montering af et nyt toilet. Den typisk pris for levering og montering af et nyt gulvstående toilet inkl. toiletsæt befinder sig mellem 3.700 kr. og 5.000 kr. inkl. moms. Desuden lyder den gennemsnitlige pris for en svendetime på mellem 500 kr. og 600 kr. inkl. moms.

Den førnævnte pris dækker over en såkaldt standardinstallation. Det betyder, at den dækker over montering af et gulvstående toilet med en skjult S-lås, almindeligt sæde samt underfugning med enten lyncement eller silikonefuge.

Prisen varierer derfor også i henhold til flere faktorer. Blandt andet varierer prisen alt efter, hvor i landet du bor. Desuden kan din eksisterende toilet-installation have indflydelse på tidsforbruget, hvilket ligeledes vil have indflydelse på prisen. Typisk tager arbejde dog et sted mellem 1½ time og 2 timer.

Sådan får du den bedste pris på montering af toilet

For at garantere den bedste pris på montering af dit nye toilet, er du nødt til at indhente flere tilbud. Ved at få flere konkrete tilbud på din opgave, har du et bedre grundlag at vurdere det gennemsnitlige prisniveau ud fra. Desuden kan du sammenligne de modtagne tilbud, og vælger det bedste af dem.

Når du skal indhente dine tilbud, har du flere muligheder. Den bedste løsning er at benytte 3byggetilbud. Det er en dansk tilbudstjeneste, der tillader dig at indhente tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Når du skal indhente dine tilbud, skal du blot udfylde en simpel formular.

Inden for 24 til 48 timer modtager du tre tilbud på din opgave. Du er garanteret, at det er suveræne tilbud, da de aktører, der byder på din opgave ved, at de byder i direkte konkurrence med hinanden. Som en naturlig følge heraf, byder de selvfølgelig ind med deres bedst mulige pris, i håbet om at vinde opgaven.

Den estimerede besparelse alene ved indhentning og sammenligning af tre tilbud via 3byggetilbud, lyder på ca. 1.000 kr. Derfor er det en mærkbar besparelse, der er værd at tage med. Tøv derfor ikke med at benytte 3byggetilbud i forbindelse med indhentning af tilbud, hvis du skal have monteret et nyt toilet.

Hvorfor bør jeg overlade opgaven til en fagmand?

En fagmand er professionel og har den rette uddannelse og erfaring til at udføre opgaven. Det betyder, at du naturligvis er garanteret et færdigt resultat, der er tilfredsstillende. Skulle det hænde, at du ikke er tilfreds, er det altid muligt at klage.

Nyt toilet

Har den nødvendige ekspertise

En professionel VVS-installatør har den nødvendige viden og ekspertise til at kunne udføre en sådan opgave. Han eller hun har ligeledes den fornødne viden til at kunne løse hver og en af de udfordringer, der måtte opstå ved udskiftning af dit toilet.

Dette gør sig naturligvis gældende, hvad enten det er en komplet montering af et toilet eller blot montering af toiletsæde på væghængt toilet. Skulle det fx ske, at dit afløb er af en anden dimension end standard, eller hvis det er nødvendigt at skifte en komponent ud, fordi det er i ringe stand, volder det ikke problemer.

Er du ikke selv overbevist om, at du har den rette ekspertise til at monteret et nyt toilet, er det bedre at lade en professionel om arbejdet. Det er ikke blot opgaven i sig selv, men også overvejelserne, der følger med, der kan gøre opgaven vanskelig.

Det er derfor, det er vigtigt at have viden om området, hvis man skal varetage en sådan opgave på egen hånd. Fx er det ikke alle, der kan vurdere, om det er forsvarligt at montere et toilet uden skruer.

Billigere indkøb

At købe et toilet er ikke en lille udgift. Derfor bør du også forsøge at spare, hvor du kan. Dette bør dog ske, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Overvej derfor at indkøbe de nødvendige materialer gennem din VVS-installatør.

VVS-installatørerne har gode og fordelagtige forhold til deres grossister. Derfor får de bedre indkøbspriser, som kommer dig til gode. I stedet for at indkøbe selv, bør du blot overlade dette til din VVS’er. Bed dog gerne om en række forskellige valgmuligheder, så du kan vælge den løsning, der appellerer mest til dig.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk