Murer Tilbud

Det er vigtigt, at hyre en professionel murer til dit murerarbejde. Derfor er det også vigtigt, at du indhenter en række murer tilbud. Det gør sig gældende, hvad end du blot skal have fikset nogle sætningsrevner i murværket eller du skal have lavet en ny tilbygning. Murerarbejde er nemlig ikke noget, du bare går til.

På trods af, at det i mange tilfælde kan se legende let ud, når en professionel murer går i gang med at blande mørtel og stable mursten, så er det faktisk ikke tilfældet. Det kræver bl.a. en særlig specialviden om blandingsforholdet på mørtlen og hvordan stenene skal lægges, for at opnå det bedst mulige resultat.

Hvis stenene bliver lagt forkert eller hvis blandingsforholdet mellem mørtlens komponenter ikke er optimalt, så er der en risiko for, at der opstår sætninger. Du kan tilmed også risikere, at der er dele af murværket, der med tiden falder ned eller bliver porøst. Det viser også, du altid skal hyre en dygtig murer.

Få 3 uforpligtende murer tilbud

Hos 3byggetilbud kan du få 3 uforpligtende tilbud fra murere. Derfor er du ikke tvunget til at vælge ét af de tre tilbud, du modtager.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Hvad kan en murer hjælpe med?

En murer kan hjælpe med mange byggeopgaver. De kan blandt andet hjælpe med et væld af renoverings- og byggeprojekter med relation til både tag og facade, men også indendørs. Hvis blot der er tale om en opgave, der omfatter mursten, fliser, tegl eller arbejde med mørtel og puds, så skal du hyre en murer.

Indendørs kan en murer bl.a. hjælpe med følgende:

 • Støbning af gulvMurer tilbud
 • Pudsning, filtning og vandskuring af væg samt loft
 • Sikring af vådrum
 • Opsætning af fliser på både væg og gulv
 • Opmuring af inder- og skillevægge (enten i mursten eller gasbeton)

Udendørs kan en murer bl.a. hjælpe med følgende:

 • Opmuring og renovering af facade
 • Opmuring og renovering af skorstene
 • Pudsning og vandskuring af facade
 • Anlæggelse og renovering af terrasser
 • Lægning og renovering af tegltag
 • Støbning, opmuring og renovering af grund
 • Støbning og renovering af betontrapper
 • Opsætning og renovering af sålbænke og gesimser
 • Lægning og renovering af tegltag
 • Visse belægningsarbejder

Som du også kan se ovenfor, så kan en murer hjælpe dig med et bredt spektrum af opgaver. I nogle tilfælde kan de tilmed klare opgaver, du reelt set havde tiltænkt at hyre en anden håndværker til. Det betyder, at du har mulighed for at samle en række opgaver hos mureren og dermed også få en bedre samlet pris.

Dog skal du være opmærksom på, at du kan komme ud for, at det ikke er alle de opgaver, der er listet ovenfor, som enhver murer ønsker at varetage. Det skyldes, at mange murere vælger at specialisere sig inden for ét eller få områder, for at blive de bedste på området. Det kan f.eks. være opmuring af facader.

Hvordan indhenter jeg nemmest gode murer tilbud?

Skal du indhente tilbud fra murere i dit lokalområde, så har du mange muligheder. De fleste vælger at gøre dette på manuel vis. Det er dog ikke hverken den bedste eller mest effektive måde at gøre det på. I stedet bør du benytte dig af en onlinebaseret tilbudstjeneste, der sparer dig for en stor mængde tid og besvær.

Ved at benytte dig af en tilbudstjeneste som 3byggetilbud, skal du blot beskrive din opgave én gang, angive dine kontaktoplysninger og afvente. Inden for kort tid modtager du tre gratis og uforpligtende tilbud fra professionelle murere i dit lokalområde. Vælg det bedste eller vælg ingen af dem – du forpligter dig ikke.

Du får 3 tilbud fra murere i dit lokalområde. Disse er specialisere inden for netop dit opgaveområde, har tid til opgaven og er naturligvis screenet af 3byggetilbud, for at sikre en høj kvalitet og tilfredshed fra din side. De tre aktører byder i direkte konkurrence med hinanden, hvilket medfører, at du får skarpe tilbud.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Få en murer ud og se på opgaven

Hvis ikke der er tale om en meget enkelt opgave, der både er nem for dig at definere over for mureren og for mureren at forstå, så foretrækker de fleste murere at komme ud og se på opgaven, inden de afgivet et endeligt tilbud. Det handler selvfølgelig om, at de skal sikre både omfanget og kompleksiteten af opgaven.

Det er ikke blot en fordel for mureren selv, men også en fordel for dig. Det betyder nemlig, at du kan være sikker på, at du får et tilbud, der reelt set er baseret på de faktiske forhold såvel som den reelle størrelse af opgaven. Det medfører, at der senere i forløbet ikke skal bruge tid på at argumentere for prisændringer.

Samtidig er der også andre fordele ved at en murer kommer forbi og ser på opgavens omfang, inden der afgives tilbud. Det betyder nemlig, at du også får mulighed for at trække på hans erfaring og dermed få input til, hvordan opgaves på bedst mulig vis løses. Det kan i nogle tilfælde give et endnu bedre resultat.

Derfor er der flere gode grund til, at du bør få en murer ud og se på opgaven, inden du får et endeligt tilbud. I mange tilfælde vil du opleve, at prisen bliver bedre, når mureren først har set opgaven an – og som der også er givet udtryk for ovenfor, kan det tilmed være, at han har en bedre idé til at løse den.

Murer værktøj

Udnyt murerens erfaring og få det bedste resultat

Uanset hvad, din opgave lyder på, så er det en god idé, at du vælger at involvere en dygtig murer allerede tidligt i planlægningsfasen. I langt de fleste tilfælde er det noget, der kan spare dig for mange penge på murerarbejde, da en uddannet murer kan hjælpe dig med at undgå de værste fejl i planlægningen.

Sådanne fejl kan ende med at koste dig mange penge at få rette op på senere. Derfor er det også en god idé, at have styr på disse fra start. Det kan f.eks. være, at du har intentioner om at lave hjørner i murværket, der har andre vinkler end 90 grader, da det kan give et flot og anderledes arkitektonisk spil.

I et sådant tilfælde skal mureren hukke eller skære stenene til. Der er nogle vinkler end andre, der er nemmere at arbejde, og ved at have en murer med på råd allerede i forbindelse med planlægningen, får du indblik i dette. Det kan spare dig for mange penge i form af både arbejdstimer og materialer.

Samme scenarie kan opstå, hvis du har valgt, at din facade skal pudses op med farvet mørtel. Til dette skal der bruges en speciel mørtel, der kaldes for juramørtel. Er der anvendt alm. mørtel af sømaterialer til fugerne mellem murstenen, så er det ikke muligt for de to mørteltyper at binde ordentligt sammen.

Hvad koster en murer i timen?

Hvis du skal hyre en murer til at udføre én eller flere opgaver for dig, så vil det især være timelønnen, der er med til at trække prisen op på dit murer tilbud. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det primært er den, der er med til at afgøre, hvorvidt der er tale om en billig eller dyr murer ift. din opgave.

Årsagen til dette er, at materialer som mørtel, mursten, fliser og deslige oftest købes hos de samme grossister. Derfor har de alle stort set den samme indkøbspris, uanset hvilken murer i dit lokalområde, du vælger. De fleste sælger derfor også materialerne til samme priser, for ikke at være dyrest på dette punkt.

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så kan der dog være stor forskel på timelønnen. Dertil skal det også gøres klart, at der kan være stor forskel på, hvor mange timer, de enkelte murer estimerer, at de skal bruge til at udføre din opgave. Det er også derfor, det er så vigtigt, at du sørger for at indhente flere tilbud.

Der er mange, der tror, at Licitationsloven også gælder for privatpersoner, firmaer eller boligforeninger. Det er dog ikke tilfældet. Det er kun aktuelt i tilfælde af, at der er offentlige institutioner involveret. Derfor har du også rig mulighed for at indhente alle de tilbud, du ønsker, uanset om du vil have tre eller femten.

Hvorfor skal jeg hyre en professionel murer?

Det er ikke blot, hvis du skal bruge en murer, at du skal hyre en fagekspert til at udføre dine opgaver. Det er i alle tilfælde, hvor det kræver en vis ekspertise at udføre arbejdet. Ved at udlicitere det er du nemlig sikret, at det bliver lavet ordentligt og med finesse. Med andre ord, så giver det dig det bedste resultat.

Der skal ikke herske tvivl om, at murerarbejde er noget, der kræver en høj grad af præcision. Det gør sig gældende, hvad end der er tale om sikring af vådrum eller renovering af en komplet facade. For at sikre, at der ikke går noget galt, så bør du til hver en tid hyre en dygtig og professionel murer til at udføre arbejdet.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Dertil skal det også gøres klart, at det bestemt ikke er alle, der er bygget til at lave hårdt og krævende arbejde, som det nemt kan vise sig at blive som murer. For at udføre opgaverne, kræver det ofte også dyrt værktøj og udstyr samt kendskab til dette. Det er derfor nødvendigt med både korrekt udstyr og erfaring.

Selvom det ser simpelt ud, når en murer står og blander mørtel, så er det faktisk ikke så nemt, som det ser ud. Hvis den ikke er blandet korrekt op, så kan det ende fatalt for dit byggeprojekt. Det kan ende med at give sætningsrevner og tilmed resultere i, at mursten falder ned – og det skal du sørge for at undgå.

I langt de fleste tilfælde vil et murerfirma også samle deres affald sammen, når de er færdig med deres byggeprojekt. Det betyder, at det er noget, du selv slipper for at skulle stå for, når opgaven er færdig. Hvis det ønskes, så kan du naturligvis spare penge ved at gøre det selv, men ofte er det dog ikke dét værd.

Hvad bør være i fokus ved valg af murer?

Der er – med garanti – mange murer i dit lokalområde, der er villige til at varetage din opgave. Derfor kan det også virke besværligt at udvælge netop dén murer eller dét firma, du skal hyre til opgaven. Der er dog flere aspekter, der skal inddrages i dine overvejelser, så du er sikret, at du vælger den bedst mulige murer.

Når du har indhentet en række murer tilbud, så skal du se nærmere på de firmaer, der har sendt disse tilbud til dig. Det er eksempelvis en rigtig god idé, at du ser nærmere på anmeldelser fra tidligere kunder, for at se, om de er tilfredse med deres arbejde – det kan du gøre direkte på deres profil hos 3byggetilbud.

Dertil er prisen selvfølgelig også vigtig. På trods af, at de fleste ønsker, at det bliver billigst muligt at hyre en murer til at udføre arbejdet i eller udenfor deres bolig, så skal der altid tænkes kvalitet over pris. Derfor er det også bedre at vælge et tilbud, der er en kende dyrere fra en udbyder, der også har bedre anmeldelser.

Sådan gør du klar til murerens ankomst

For at sikre, at mureren ikke skal spilde tid på selv at gøre klar, så er det en god idé, at du gør dette på forhånd. Hvis du har accepteret et murer tilbud og venter på, at mureren kommer ud for at udføre opgaven, så er det en god idé, at du selv sørger for, at der både er blevet ryddet op og derfor gjort klart.

Hvis du eksempelvis har hyret en murer til at komme og pudse din facade op, så er det en god idé, at du sørger for at få afdækket eller fjernet bl.a. blomster, møbler og deslige, der står langs facaden. Det sikrer, at den hyrede murer bedre kan komme til og du undgår samtidig at få beskadiget nogle af dine ejendele.

Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis du skal have en murer forbi, der kan udføre arbejde indvendigt. Hvis du f.eks. skal have opmuret en indvendig væg eller have lagt nye klinker på badeværelset, så er det vigtigt, at du får ryddet op og gjort plads til mureren. På denne måde får mureren en god start.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk