Kloakmester Aalborg

Med en kloakmester i Aalborg kan du komme problemer til livs, som kan have stor indflydelse på de omkringliggende huse og bygninger. Problemer, som kræver en autoriseret kloakmester, fordi der kræves noget udstyr, som den gennemsnitlige borger ikke er i besiddelse af eller er i stand til at servicere.

Det er altid seriøst arbejde, når der skal arbejdes i rør under jorden, og det kræver noget helt særligt udstyr for at identificere problemet og komme det til livs. Når man tænker kloakmester i Aalborg, tænker man typisk hjælp til at afhjælpe nyligt opståede problemer. Men en kloakmester bør også integreres i ethvert nybyggeri, når der skal kloakeres til nye grunde.

Få 3 gratis tilbud på en kloakmester i Aalborgv

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på en kloakmester i Aalborg. Alle tilbud afgives af professionelle firmaer.
Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

En kloakmester i Aalborg kan hjælpe dig med:

 • Akut afhjælp af problemer
 • Rensning af afløb i det private hjem
 • Kloakspuling
 • Problemidentifikation
 • Kloakering under nye grunde
 • Slamsugning
 • Dræn

På en måde er en kloakmester en udvidet VVS-mand med mange flere beføjelser. Han graver bare lidt dybere og finder problemet ved kilden, mens en VVS-mand arbejder mere overfladisk og tættere på huset.

Kloakmester i Aalborg til private

En kloakmester i Aalborg kan mere end bare at tage et dæksel af de offentlige vejen og fikse problemer i rørene under jorden. De kan også hjælpe private med at afhjælpe seriøse problemer med afløb.

Uanset om det er afløbet i badeværelset, køkkenet eller et helt tredje sted, kan en kloakmester se problemet an og vurdere, hvor problemet er opstået henne, og hvad løsningen er. Det er vigtigt at få det gjort af en professionel for ikke bare afhjælpe problemet midlertidigt og med ærgerlige konsekvenser til følge.

Dette gælder særligt, hvis der er akut behov for en kloakmester i Aalborg. Her kan man fristes til at finde på en hjemmelavet løsning, fordi man står i en presset situation, men heldigvis tilbyder langt de fleste kloakmestre akut service. Det betyder, at de kommer ud døgnet rundt uanset din situation.

Vær dog opmærksom på, at de typisk tager et ekstrabeløb for akut service. Det kan godt være lidt pebret, og det bedste råd er derfor, at du løbende bør vurdere, om du skal have et tjek i stedet for at lade skaden ske. Tænk præventivt – det kan spare dig mange penge.

Udover akut service til de små afløb kan en kloakmester i Aalborg også blandt andet hjælpe private med:

 • Kloakering ved nybyg
 • Dræn ved hus
 • TV-inspektion til undersøgelse af problem

Står du med en VVS-opgave, som VVS’eren sagde nej til? Måske din lokale kloakmester kan hjælpe. Husk dog at benytte dig af tre tilbud, så du får det bedste tilbud til din situation. Det handler ikke kun om pris, men om tillid til udbyderen.

Kloakmester i Aalborg til erhverv og det offentlige

Kloakmestre er i høj kurs hos særligt det offentlige, hvor veje og infrastrukturen i de underjordiske rør skal holdes ved lige, så samfundet kan fungere efter alle hensigter. Forstoppelse i undergrunden kan føre til overfyldte kloakker, og slammet og væsken fra undergrunden vil vise sig i riste og vejkanter.

Der skal heldigvis meget til, før at det kan gå så galt, men det er muligt, hvis kloakkerne ikke vedligeholdes jævnligt. Med besøg fra en kloakmester i Aalborg kan du som ansvarlig hos din lokale kommune sikre dig, at du ikke oplever problemer af uforudsigelige proportioner. Du kan få hjælp til blandt andet:

 • Kloakspuling
 • Slamsugning
 • TV-inspektioner
 • Kloakering af nye områder

Du bør ikke altid vælge den første og billigste løsning, når det kommer til at vælge den rigtige kloakmester i Aalborg. Der er nogle regler for udbud, du som kommunalarbejder skal følge, men hvis du har en virksomhed, hvor der er brug for hjælp til kloak og afløb, bør du altid finde mindst tre forskellige tilbud og sammenligne dem.

Men du skal ikke bare sammenligne priserne. Du skal sammenligne, hvad du får for pengene, og om du føler, at kloakmesteren forstår, hvad du gerne vil ende ud med. Vær derfor klar og tydelig, når du skal afgive bud, og vedhæft hellere end gerne billeder af, hvad du vil have lavet eller fikset.

Få hjælp til problemet med TV-inspektion

Før i tiden var det en omstændig proces at komme de værste kloakproblemer til livs, fordi man ikke havde mulighed for at sende et kamera ned, der live kunne vise, hvad problemet var. Det kan man nu om dage med TV-inspektion, som næsten alle kloakmestre har mulighed for at benytte i deres arbejde.

Det sikrer, at problemet identificeres lynhurtigt. Men endnu vigtigere giver det en ekstrem nøjagtighed, når udstyr eller mandskab skal sendes derned. Det gør det markant hurtigere at komme igennem et stykke arbejde – og det kan komme dig til gode i sidste ende, fordi timeprisen bliver billigere.

Hvad koster en kloakmester i Aalborg?

En kloakmester kan koste alt mellem 300 og 800 kroner i timen afhængig af, hvad projektet specifikt er. Typisk vil du blive takseret per projekt, og derfor vil du få en fast pris at forholde dig til ved dit projekt, hvis det ikke er en akut ordre.

Ved at indsamle tre forskellige tilbud får du indblik i, hvor seriøst du bliver taget som kunde. Kommer der et uddybende tilbud med gode forklaringer af hvert step i processen, eller får du bare et prisoverslag uden yderligere forklaring?

Kloakarbejde kan både være omfattende og dyrt, og derfor er det afgørende, at begge parter har afstemt forventninger inden arbejdet påbegyndes. Hvad forventer du præcist af din kloakmester i Aalborg? Du er selvfølgelig ikke lige så teknisk som kloakmesteren, og det kan derfor være svært at beskrive processen nøje – men du kan dog beskrive, hvad du gerne vil ende ud med, og det er, hvad dit valg af kloakmester vil arbejde ud fra.

Husk også altid at få en fast pris fra start. Ellers kan der gemme sig grumme overraskelser til sidst, og du vil gennem hele projektet gå med en usikkerhed i maven om, hvad det nu kommer til at koste, når projektet er færdigt. Eliminer den usikkerhed fra start og insister på at få en fast pris. Det kan ske, at der er nogle variabler, men få altid en nogenlunde pris.