Epoxy gulv i Køge

Det er vigtigt, at du hyrer en professionel, gulvlægger til at lægge dit epoxygulv. Derfor er det også vigtigt, at du indhenter en række tilbud fra forskellige gulvlægger i Køge. Dette gælder både når du skal have lagt et epoxygulv, men det er generelt altid en god idé at indhente en række tilbud på den opgave, som du skal have ordnet.

Det ser ofte nemt ud, når en gulvlægger lægger et epoxygulv, men det er skam også kun fordi, at de har flere års erfaring og har prøvet det utallige gange. Når det gælder epoxygulv, så bør du helt bestemt hyre en professionelt gulvlægger, da det ifølge arbejdsmiljøloven om epoxyharpikser og isocyanater er det kun personer med den rette uddannelses, der må arbejde med dette. En sådan uddannelse kan tages på AMU-centrene

Epoxy består af to komponenter, hvor det er yderst vigtigt at kombinationen er helt nøjagtigt, hvis du ønsker at opnå et godt slutresultat. Der er mange risiko forbundet med at lægge et epoxygulv selv og når man sammenlignet med den besparelse du kan opnå, så er det bestemt ikke risikoen værd.

Du skal desuden huske på, at få lagt et epoxygulv af en gulvlægger går ind under håndværkerfradraget, som betyder at du kan trække 12.000 af gulvlæggerens løn fra i skat og højtsandsynligt mere, men dette afhænger af personer i husstanden.

Få 3 gratis tilbud på et nyt epoxy gulv

I samarbejde med 3byggetilbud kan du indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på epoxy gulv. Alle tilbud bliver afgivet af profesionelle gulvfirmaer.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Epoxygulve er New Yorker-stil

Sammenlignet med mange andre gulvtyper, så bliver epoxygulve faktisk lavet på et fundament af kunstharpiks, hvilket er ganske ufarligt i hærdet tilstand. Det er harpiksen som giver det unikke look, som passer ind i moderne, danske hjem.

Epoxygulve er blevet inspireret af en trend, som du med garanti har hørt om før – New Yorker lejligheder. Sammenligning sker på baggrund af flere livsstils-eksperter, som ganske enkelt mener, at epoxygulve passer perfekt ind i de moderne indretningsstile, som gerne må have et råt og industrielt look.

Hvad koster en gulvlægger i Køge?

Der er stor forskel på hvad det koster at hyre en gulvlægger i Køge. Der er rigtig mange som tror, at med det samme de vælger at hyre en håndværker/gulvlægger, at det kommer til at koste det hvide ud af øjnene. Det er en myte, som bestemt ikke er sandt og du kan trygt hyre en gulvlægger til dit epoxygulv uden at det kommer til at ruinerer dig. Det er dog bare vigtigt, at du ved hvor du skal lede.

Med det sagt er det ingen hemmelighed, at prisen afhænger primært to faktorer. Hvor mange kvadratmeter af din bolig du skal have lagt epoxygulv i. Der vil være stor forskel på om du skal have lagt et epoxygulv på badeværelset eller du går med tanken om at få lagt epoxy i hele boligen. Tykkelsen på epoxygulvet har også en betydning for, hvor meget du kommer til at betale. Desto tykkere du ønsker, desto mere kommer det også til at koste dig.

Som nævnt tidligere, så er der meget stor forskel på prisen ved de forskellige gulvlægger i Køge. Prisen vil ofte være på 500 – 600 kroner pr. m2. Der prisen varierer meget, så anbefaler vi dig, at du indhenter flere tilbud fra forskellige gulvlægger i Køge for at få den absolut bedste pris.

Tykkelsen havde også en betydning for prisen. Det har ikke lige så stor betydning som antallet af m2, men det har en betydning for prisen. Det der kan få tykkelsen til at hæve prisen væsentligt er, hvis du ønsker at få sand i dit epoxygulv, så stiger prisen forholdsvis meget.

Det kan dog være en fornuftig investering hvis du har små børn eksempelvis. Hvis man hælder sand i blanding inden man hælder epoxy ud på gulvet overflade, så skaber det et mere skridsikkert gulv. Det er mange, som vælger kun at få det ude på badeværelse, men set i forhold til børnefamilier, så kan det være noget, som skal overveje at få lavet i andre rum også.

Epoxy gulv Køge

Sådan vælger du den rette gulvlægger

Når du har taget beslutningen om, at du skal have et epoxygulv, skal du vælge en gulvlægger og der findes med garanti et hav af aktører i dit lokalområde, som kan gøre det meget vanskeligt at skulle vælge mellem de mange udbyder af epoxygule.

De fleste dansker kigger på prisen, når de skal vælge en gulvlægger. Det er naturligvis også vigtigste faktorer, da det kan komme til at koste dig en mindre formue, hvis du ikke vælger den rette, gulvlægger til den rette pris.

Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke altid er prisen, som er afgørende. Når du indhenter tilbud, er det en god idé at læse de enkelte tilbud grundig igennem. Der kan nemlig være stor forskel på hvad de forskellige gulvlægger tilbyder, som naturligvis afspejler sig i prisen.

Når du skal indhente tilbud, er det vigtigt at du afgiver en tydelig og let forståelig opgavebeskrivelses, da det gør det nemmere for en gulvlægger at give en nøjagtig pris på opgaven og du ikke modtager en ekstraregning efter opgaven er udført.

Vi anbefaler du bruger 3byggetilbud, som har eksisteret siden år 2000. Det der adskiller sig fra andre ved at bruge 3byggetilbud er, at du kun behøver at sende din opgavebeskrivelses afsted engang, hvorefter du modtager 3 tilbud fra tre forskellige gulvlægger indenfor 1-3 hverdage. Klik på linket nedenfor og send din opgave afsted allerede i dag. Du kan også læse en nærmere beskrivelses af hele processen længere nedenfor.

    1. Klik på 3byggetilbud
    2. Udfyld formularen med en tydelig og letforståeligbeskrivelses.
    3. Din opgave bliver sendt i udbud
    4. Du modtager tre gratis og uforpligtende tilbud indenfor 1-3 hverdage
    5. Du kan frit vælge mellem tilbuddene

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Udnyt den autoriserede gulvlægger erfaring

Når det drejer sig om en fagopgave, som der skal løses, så er erfaring altid et plus. Det gør sig også gældende, når der skal lægges et epoxygulv. Det er derfor oplagt at trække på den erfaring, som en gulvlægger har. Det kan være, at den erfaring en dag kan være nyttelig for dig.

Det der menes med, at du skal bruge den ekspertise og erfaring en gulvlægger har er ikke kun, at du skal opnå et bedre slutresultat. Det handler lige så meget om, at du kan få rådgivning om din opgave og det måske vil være bedre at gøre det på denne her måde eller dit epoxygulv kan blive lagt på en alternativ og billigere måde end du oprindeligt havde tænkt dig.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk