Tømrer Odense

Om du skal i gang med renovering, ombygning, tilbygning eller nybygning, så har du brug for en professionel tømrer i Odense til at hjælpe dig. En tømrer står nemlig for meget af arbejdet i de forskellige byggeprocesser.

At være tømrer er et meget alsidigt arbejde, da en tømrer kan alt fra de små fine æstetiske detaljer til de store og grove bygningskonstruktioner. Tømrerfaget er et rigtig gammelt håndværk, hvor mange af de stolte traditioner stadig bliver lært på den 3- til 4-årige uddannelse. Tømrere er derfor godt klædt på til at udføre et hav af forskelligt tømrerarbejde.

Hvad koster en tømrer i Odense?

Når du har et projekt, der indebærer en tømrers arbejde, er du sikkert nysgerrig efter, hvad en tømrer i Odense koster dig. Mindsteprisen på en tømrer er som regel omkring 270 kroner i timen eks. moms. Du skal dog ikke forvente, at du finder en tømrer, der tilbyder en så lav timepris for deres arbejde.

En tømrer i Odense har nemlig mange udgifter i forhold til at holde firmaet kørende. Der er udgifter til alt lige fra værktøjet til bilerne, en arbejdsskadeforsikring samt selve lønnen og meget mere. De fleste tømrerfirmaer har derfor en timepris, der lyder på omkring 400 kroner i timen eks. moms.

Hvis du har en tømreropgave, så skal du indhente et tilbud eller flere. I et tilbud er der estimeret, hvor mange timer det vil tage samt alle materialer m.m. Det vil sige, at du får et samlet tilbud, som du skal forholde dig til.

Det er en fordel for dig at få et samlet tilbud, da du derved ved, hvad din opgave kommer til at koste dig i alt. Der kommer ingen fordyrende overraskelser undervejs, da det du ønsker at få lavet meget gerne skulle være indregnet i det tilbud, du modtager.

Hvad laver en tømrer i Odense?

En tømrer i Odense kan som sagt hjælpe dig med både:

 • Renovering
 • Tilbygninger
 • Ombygninger
 • Nybyggeri

Inden for disse fire kategorier er der mange opgaver, som en tømrer kan løse på bedste vis for dig. Nedenfor ser du et par forslag til, hvilke opgaver en tømrer påtager sig:

 • Udskiftning eller montering af døre og vinduer
 • Lægning af en træterrasse
 • Lægning af flere typer gulv
 • Opsætning af lofter, vægge og skillevægge
 • Opsætning af et nyt køkken
 • Lave en tagkonstruktion og taglægning
 • Fremstilling og montering af porte
 • Opsætning af paneler og lister
 • Konstruere og opsætte trapper både udendørs og indendørs
 • Isætning af kviste
 • Bygge carporte, garager, hønsehuse, pavilloner, brændeskure m.m.

Har du et specielt ønske, kan en tømrer i Odense også hjælpe dig. Det kan eksempelvis være, at du vil udnytte et sted i din bolig, der er lidt kringlet, til opbevaring. I sådan et tilfælde kan tømreren lave et skab eller hylder, der passer præcist til stedet, så det udnyttes bedst muligt.

Få tre gode tilbud fra en tømrer i Odense

Hvis du ikke allerede ved det, så bør du altid indhente mindst tre tilbud fra tømrere i Odense, når du har et tømrerprojekt.

Tre tilbud danner nemlig rammen for, at du kan sammenligne priser fra de enkelte tømrerfirmaer på den mest optimale måde. Du kan hurtigt se, om der er et af tilbuddene, der er ekstremt dyrt eller billigt.

For at få tre tilbud fra forskellige tømrer i Odense kan du køre rundt og kontakte dem personligt eller ringe til hver og en. Det er begge metoder, der er tidskrævende, og du kan i den forbindelse rende ind i rigtig mange firmaer, der slet ikke har tid til at påtage sig din opgave.

I stedet kan du sætte dig ned i din sofa og tage din computer eller mobil frem. Derefter går du en tur på Google og finder frem til en online tilbudstjeneste, der kan gøre det meste af arbejdet for dig.

Det er ganske gratis og uforpligtende at lægge en tømreropgave ud på en tilbudstjeneste, så du taber intet ved det. Tværtimod vinder du en masse tid, da de firmaer, der er klar til at gå i gang med din opgave vil kontakte dig. Herefter kan I aftale, hvornår opgaven kan besigtiges, så du kan modtage et tilbud.

Husk at forventningsafstemme med din tømrer i Odense

Det er altid et godt fundament for et fremtidigt samarbejde at lave en forventningsafstemning med din lokale tømrer i Odense, når I mødes første gang. Ved dit første møde med tømreren skal du klart melde ud, hvornår du ønsker projektet senest skal starte, og hvornår du ønsker, at det bliver afsluttet.

Derudover skal du være meget specifik omkring, hvad du forventer. Går du eksempelvis meget op i de små detaljer og æstetik, så forhør dig om, hvorvidt det samme gælder for tømreren, der skal udføre arbejdet.

Du bør også have en klar og detaljeret plan for, hvad du ønsker af tømreren. Ønsker du eksempelvis hjælp og inspiration til materialevalget? Skal tømreren bestille materialerne, eller er det noget, du selv vil sørge for?

Måske ved du bare, at du vil have lavet et brændeskur, men har ingen idé om, hvordan det skal se ud. Fortæl tømreren at du ønsker hjælp til udformningen af det, så vil vedkommende nemlig tage hensyn til, at det skal passe til din bolig og selve havens udtryk.

Tips til et godt samarbejde med din tømrer i Odense

Inden der kommer en tømrer i Odense for at gå i gang med din opgave, bør du sørge for, at alt er klart og forberedt, så der er de bedste arbejdsforhold for tømreren. Skal du eksempelvis have lavet en carport, så flyt alle de ting, der står i vejen. Der skal være plads til materialernes ankomst samt til, at tømreren kan skære, save og så videre.

Skal arbejdet foregå indendørs, er parolen den samme. Lav godt med plads så der er gode rammer for arbejdet. Herved skal tømreren ikke sno sig alt for meget, når materialer skal ud og ind af boligen.

Sidst men ikke mindst er det en rigtig god idé at lytte til tømreren, når han/hun kommer med gode idéer, kreative løsningsforslag m.m. i forhold til dit projekt. En tømrer har nemlig stor erfaring med sit arbejde og kan derfor ofte se langt bedre løsninger på et projekt, end du umiddelbart kan.