Hulmursisolering i Middelfart

Der hersker inden tvivl om, at de seneste par år er hulmursisolering blevet en ting, som flere og flere får foretaget. Desuden er hulmursisolering absolut en af de mest populære energirenoveringen at få foretaget på det danske marked.

Det skyldes først og fremmest det er en af de billigste energirenoveringer der findes, men det er desuden også en af de mest effektive renoveringer at få foretaget. Sammenligner man med andre former for energirenoveringen er hulmursisolering langt fra den dyreste, men nærmere den billigste løsning, men samtidig har en kæmpe effektiv på dit energiniveau. Især din varmregning.

I forhold til mange andre energirenovering har hulmursisolering også den fordel, at du indenfor ganske få år, vil opleve at de penge du har investeret har du fået tilbage i forbindelse med en billigere varmeregning. Du vil blandt andet kunne se det på din varmeregning, som vil blive markant billigere ved, at få foretaget en hulmursisolering.

Få 3 gratis tilbud på en hulmursisolering

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Hvem skal jeg kontakte for at få lavet en hulmursisolering?

Der skal ikke herske nogle tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige udbyder, som kan foretaget en hulmursisolering for dig. Der findes så mange, at det næsten kan være forvirrende for dig, at skulle vide hvem du skal vælge og hvor du får den bedste pris.

En effektiv og hurtig løsning for dig er, at kontakte 3byggetilbud. De har formidlet mere end 300.000 forskellige opgaver og har en succesrate på 98%. De har håndværker i hele landet og det gælder også Middelfart.

3byggetilbud har et stort netværk og tæt samarbejde med deres isoleringsfirmaer. De udvælger 3 hulmursisolering, som sender 3 forskellige tilbud på en hulmursisolering til dig.

Du får henvendelses fra firmaer med stor erfaring og som alle tidligere har udført utallige hulmursisolering og altid levere et kvalitet stykke arbejde. Den sikkerhed har du ikke, hvis du selv skulle finde et isoleringsfirmaer til at udføre din isolering.

Du kan nedenfor læse en nærmere beskrivelses af, hvordan du kommer i gang og indhenter 3 tilbud og hvordan hele processen foregår fra du indsender din opgave til du har valgt en håndværker til at udføre din hulmursisolering

 1. Du indsender din opgave på 3byggetilbud. Du beskriver kort hvad du ønsker at få lavet og i dette tilfælde en hulmursisoleringen. Du beskriver kort opgavens omfang og indsender opgaven.
 2. Din opgave bliver behandles og du vil blive kontaktes af deres serviceafdeling telefonisk.
 3. Du vil indenfor 1-3 hverdage så modtage 3 tilbud fra tre forskellige leverandører, som hver især giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.
 4. Du har inden forpligtelser og kan frit vælge mellem de tre forskellige tilbud.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Hvilken hulmursisolering skal jeg vælge?

Du kan anvendes mange forskellige isoleringsmaterialer til hulmursisolering. Der er som sådan ikke noget materiale der er bedre end de andre i forbindelses med hulmursisolering. Der er kun marginale forskellige på de forskellige isoleringsmaterialer. Derfor afhænger valget af isoleringsmateriale ofte af, hvilken isoleringsfirma du vælger til opgaven eller af dine egne præferencer på området.

Det seneste årti har der været en tendens til, at papiruldsisolering er det mest populære isoleringsmateriale, som bliver anvendt til hulmursisolering. Det skyldes at i forhold til de andre isoleringsmaterialer, så har en papiruldsisolering en større støjdæmpende virkning.

Hvis du er meget plaget af støj fra naboerne eller bor op af en eller flere trafikkeret veje, så er papiruldsisolering det rigtige isoleringsmateriale at vælge for dig.

Papiruld er lavet af genbrugspapir og kræver derfor ikke de store energiressourcer under fremstilling, som mange af de andre materialer som eksempel stenuld og glasuld gør. Det gør papiruld til en grønnere løsning end flere af de traditionelle isoleringsmaterialer.

Det er dog vigtigt at understrege, at papiruld ikke har en bedre isoleringsevne end de andre isoleringsmateriale, som nævnt tidligere er det marginale forskellige på de forskellige isoleringsmaterialer.

Du kan nedenfor se en række af de mest populære isoleringsmaterialer:

 1. Papiruld (Papirisolering)
 2. Rockwool (Stenuld)
 3. Isover (glasuld)
 4. Træfiberisolerging
 5. Lecakugler
 6. Flamingokugler

Hulmursisolering i Middelfart

Kan det altid betale sig at få foretaget en hulmursisolering?

Der er mange forskellige faktorer, som afgøre om det kan betale sig, at få foretaget en hulmursisolering. En af faktorer, som er altgørende for, om det kan betale sig er, er om det er en økonomisk gevinst for dig. Besparelsen skal altså være større end selve investeringen, før det kan betale sig.

Besparelsen varier fra hus til hus. Hvornår er huset opført. Er det tidligere isoleret, hvor meget er det isoleret og hvornår blev det isoleret?. Hvilken type varmekilder anvender du i dag og hvor bruger det? Dette er de faktorer, som har størst indflydelse på, om det vil give mening for dig, at få foretaget en hulmursisolering for dig.

Derudover bør du også overveje om du ønsker, at få flere dele eller hele din bolig renoveret. Eksempelvis på grund af slid eller lignede. Du kan opnå en større besparelse, hvis du har flere opgaven du ønsker at få ordnet. Et firma vil i langt de fleste tilfælde være villig til, at give en mængderabat, hvis du vælger at lade firmaer stå for alle de opgaver, som du ønsker at få ordnet på din bolig.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Finansiering

Finansiering har naturligvis en effekt på, om det vil kunne svare sig, at få lavet en isolering og hvor meget din besparelse vil være på månedlig basis.

Hvis du vælger en finansiering form med et fast forrentet lån til en lav rente med løbetid op til 20 år. Er det vigtigt at du holder den månedlig ydelse op imod med din månedlig besparelse på dit varmeforbrug, som du vil opnå ved at efterisolere.

Hvis din besparelse på dit varmeforbrug er højere end dit månedlig afdrag betyder det, at du allerede fra første måned af vil spare penge på dit varmebrug, da du afdrager mindre end hvad du spare på dit varmeforbrug.

Prisen på en hulmursisolering kan være meget forskelligt, da det afhænger af flere faktorer, men vælger du at betale prisen med din opsparing og regner med en tilbagebetalingstid på 5 år. Der går altså 5 før, før du har sparet samme beløb i varmeudgifter, som du har investeret. Derfor vil investering først give overskud efter 5 år, men derimod vil besparelsen være langt større efter de 5 år, hvis du sammenligner med ovenstående metode.

Det er altså noget du skal opgøre med dig selv, hvilken løsning, som er bedst for netop din økonomisk. Uanset hvilken finansieringsform du vælger, vil det ofte være penge at spare og det er netop hele årsagen for, at få foretaget en hulmursisolering.

Du kan nedenfor læse 2 eksempel på hver af ovenstående finansieringsformer

Eksempel 1 = Realkredit lån

Din hulmursisolering koster 50.000 kroner og det vælger du at få finansieret med et realkreditlån med en løbetid på 30 år og en fast rente på 5 procent. Din månedlige ydelses efter skat vil være 250 kroner.

Din efterisolering betyder, at din varmeregning vil blive reduceret med 600 kroner pr. måned. Din besparelse vil så være 350 kroner i måned (600 – 250 = 350kr).

Hvis du derimod vælger en kortere løbetid, hvis besparelsen være mindre afhæng af, hvor lang tid du ønsker at afdrage i.

Eksempel 2 = Opsparing

Hvis du betaler din hulmursisolering med din opsparing, vil der gå ca. 7 år, før du igen har sparet de 50.000 sammen. (50.000/600/12 = 6,9 år. Du vil først derefter begynder, at få din fulde besparelse på 600 kroner, men efter din 7 år, vil besparelsen være på 600 kroner hver måned hvorimod din besparelse vil være 350 kroner de næste 23 år, hvis du valgte eksempel 1.

Uanset hvilken finansiering mulighed du vælger, får du en ekstra besparelse, som der ikke kan sættes tal på. En energirenovering har nemlig også betydning for din boligs salgsværdi.

Desto bedre energirenoveret desto mere er eller bliver din boligværdi. Det kan være noget, som kommer dig til gode i tilfælde af et hussalg i fremtiden.

Fordele ved at få lavet en hulmursisolering

Der er flere fordele for, at få foretaget en hulmursisolering af sin bolig. Flere af fordelene er allerede nævnt tidligere, men nedenfor kan du læse om 4 at de absolut bedste fordele ved at få foretaget en hulmursisolering.

 1. Din investering vil typisk være tjent hjem på 2-5 år og du vil spare 3.000 til 5.000 kroner årligt på din varmregning.
 2. Når du får foretaget en hulmursisolering kan du ligesom andre håndværksmæssige opgaver trækker det fra i håndværkerfradrag – 12.000 kroner pr. Person i husstanden som er fyldt 18 år.
 3. Du slipper for træk, kulde og kolde vægge, når din hulmursisolering er blevet optimeret.
 4. Din bolig kan få en bedre energimærkning og dermed vil din bolig sige i salgsværdi.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk