Murer Roskilde

Har du et murerprojekt, du gerne vil have gang i? Du tænker måske, at du selv kan gå i gang med dette, men kan det nu også svare sig? En murer er en professionel håndværker med en stor viden og erfaring i forhold til mange forskelligartede mureropgaver.

Netop denne erfaring og viden kan du drage en stor fordel. Du får nemlig en sparringspartner, der kan rådgive og vejlede dig i forhold til, hvordan din mureropgave løses bedst muligt, så du ender med det resultat, du ønsker.

Det kan derfor i de fleste tilfælde slet ikke betale sig ikke at hyre en erfaren murer til din opgave.

Få 3 gratis tilbud på en murer i Roskilde

Få 3 gratis tilbud på murerarbejde

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på murerarbejde udført i Roskilde. Alle tilbud afgives af professionelle firmaer.
Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Har du besluttet dig for at hyre en murer til din opgave, er der flere måder, du kan finde den helt rigtige murer på. Du kan ringe rundt til de lokale murerfirmaer, som du finder ved at søge på nettet. Husk at få mindst tre tilbud, så du har et godt sammenligningsgrundlag.

Det kan dog være en besværlig proces, da mester selv ofte er på arbejde og derfor har hænderne fulde af mørtel eller lignende. Det kan betyde, at mester ikke er i stand til at tage telefonen, når du kontakter murerfirmaet.

Men hvad kan du så gøre? Du kan bruge en online tilbudstjeneste, hvor du bare indtaster din opgave. Efterfølgende vil du automatisk få tre tilbud fra murere, så snart de er ledige til at kigge på din opgaves karakter.

Det er gratis og helt uforpligtende at bruge en online tilbudstjeneste. Du har derfor intet at miste, men alt at vinde ved at bruge denne metode. Du får nemlig ofte en billigere pris, da murerfirmaerne ved, at der er andre murere, der også gerne vil have fat i din opgave.

Hvad koster en murer i Roskilde?

Prisen på en murer i Roskilde kommer an på mange forskellige ting. Eksempelvis har dit materialevalg en indflydelse på prisen, ligesom projektets størrelse har. Oveni dette kommer så murerens timepris, som varierer alt efter murerens kvalifikationer samt, hvor i landet firmaet ligger.

Timeprisen for en murer kan derfor ligge på alt mellem 200 og 600 kr. eks. moms i timen, hvor den gennemsnitlige pris er på omkring 300 kr. I forbindelse med timeprisen er det vigtigt, at du kigger på, hvornår timeprisen starter for den specifikke murer. Nogle starter timeprisen, når de kører fra firmaadressen, mens andre igen indregner kørepenge i det samlede tilbud.

Når du kigger dine tilbud igennem, så hav for øje at det billigste tilbud måske ikke altid er det bedste. Som i så mange andre situationer hænger pris og kvalitet ofte sammen. Du skal derfor sikre dig, at de enkelte tilbud indeholder nøjagtig de samme ydelser. Herved ender du ikke med at stå med et projekt, hvor de aftalte materialer ikke er anvendt, eller at projektet ikke er færdigt til den aftalte tid.

Hvad kan en murer hjælpe med?

Murerfirmaer kan hjælpe dig med mange typer af opgaver, da de dagligt arbejder med alle mulige mureropgaver. Der er dog nogle murerfirmaer, der specialiserer sig inden for bestemte områder. Det bør du være opmærksom på, når du skal have fat i en murer i Roskilde.

Desuden kan en murer ofte hjælpe dig med opgaver, du måske ikke havde tænkt over. Det kan derfor være en god idé at samle flere opgaver hos den enkelte murer, så du kan opnå en bedre pris på dine mureropgaver.

Et murerfirma kan typisk hjælpe dig med følgende opgaver:

 • Nybyggeri
 • Ombygning
 • Tilbygninger
 • Renovering og reparation af eksempelvis facader
 • Et badeværelse
 • At få lavet skorstene
 • Vandskuring, filtsning og pudsning
 • Støbearbejde
 • Spartling af gulve, vægge m.m.
 • Fundament
 • Opsætning af fliser

Hvorfor bør jeg hyre en professionel murer?

Du bør altid hyre en professionel murer, hvis du vil sikre dig, at dit projekt bliver lavet ordentligt og udført efter alle kunstens regler. Alle former for mureropgaver kræver en stor præcision, hvorfor det er en fordel at få en fagmand til at klare arbejdet.

Det er desuden et fysisk hårdt og krævende arbejde at være murer. Så hvis du ikke selv har fysikken i orden og er vant til at tage fat, er det nok ikke lige murerarbejde, du skal kaste dig over.

At gå i gang med mureropgaver selv kræver også en del dyrt værktøj og udstyr samt et stort kendskab til blandingsforhold af diverse materialer. Det kan nemlig blive et ikke holdbart byggeri, hvis eksempelvis mørtlen er blandet på en forkert måde.

Derfor er det en god idé at indhente flere tilbud fra en murer

 

At indhente flere tilbud på din mureropgave er altid en fordel. Og hvorfor nu lige det? Det er en fordel, da det første tilbud ikke nødvendigvis er det bedste. Desuden giver det dig mulighed for at sammenligne de tilbud, du får, så du ikke ender med at betale overpris.

Der kan nemlig være stor forskel på, hvad din mureropgave koster hos de forskellige murerfirmaer. Det kan for eksempel forekomme, at et stort velrenommeret murerfirma tager mere for arbejdet end en lille nystartet selvstændig murer, som kan lave arbejdet i samme kvalitet.

Undersøg derfor markedet grundigt, når du skal have fat i en murer i Roskilde. Sammenlign de tilbud du får og husk at stille spørgsmål til dem, så du er sikker på, at det billige tilbud indeholder nøjagtigt det samme som et dyrere tilbud.

Gode råd til at finde den bedste murer til din opgave

Efter at du har indhentet flere tilbud på en murer i Roskilde, er det tid til at granske de enkelte tilbud og murerfirmaer nøje. Det sikrer, du ender med at få et godt samarbejde med den murer, du vælger at gå videre med.

Vores bedste råd er, at du kigger på vores lille tjekliste, når du skal til at udvælge den rette murer for dig:

 1. Har du hørt noget godt eller det modsatte om murerfirmaet?
 2. Kan du finde referencer på firmaets hjemmeside eller Facebook?
 3. Hvordan ser kommentarer fra andre kunder ud på eksempelvis Trustpilot?
 4. Virker prisen for opgaven fornuftig i forhold til de andre tilbud?
 5. Hvilket indtryk fik du ved en telefonsamtale med murermesteren?