Elektriker Tilbud

Der er mange opgaver, der skal udliciteres til en elektriker. Du bør aldrig selv give dig i kast med opgaver, der har relation til husets el-installationer. På trods af, at det i dag er tilladt selv at udføre en del af de opgaver, du hidtil har skulle lade en elektriker eller el-installatør om, så er det alligevel bedst at udlicitere.

Der er flere årsager til dette. Først og fremmest, så er du sikret, at arbejdet udføres ordentligt. Dertil medfører det også en øget tryghed omkring boligens el-installationer. Det er vigtigt, at de er udført korrekt og af en professionel, da det ellers kan være til stor fare. Der er tilmed en risiko for at der udbryder brand.

Hvis du skal hyre en professionel elektriker til at udføre el-arbejde i din bolig, så er det vigtigt, at du sørger for at indhente minimum tre elektriker tilbud. Heldigvis forholder det sig således, at du kan benytte dig af en tilbudstjeneste som 3byggetilbud, hvor du kan indhente tre gratis og uforpligtende elektriker tilbud.

Få 3 uforpligtende elektriker tilbud

Hos 3byggetilbud kan du få 3 uforpligtende tilbud fra elektrikere. Derfor er du ikke tvunget til at vælge ét af de tre tilbud, du modtager.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

En elektriker kan hjælpe med mange opgaver

Elektriker tilbudDer skal ikke herske nogen tvivl om, at en elektriker kan hjælpe dig med et bredt spektrum af forskellige opgaver. Som udgangspunkt, så er der tale om enhver opgave, der har relation til el og strøm. Det er bl.a. opgaver, der inkluderer de følgende, som er nogle af de hyppigst udførte opgaver blandt elektrikere:

 • Etablering af nye el-installationer
 • Opsætning og flytning af lampesteder og stikkontakter
 • Sikkerhedstjek af HPFI-relæer
 • Energirådgivning og –vejledning
 • Energioptimering af el- og varmeanlæg
 • Gennemgang og fejlfinding af el-installationer

Ikke nok med det, så kan elektrikere naturligvis også hjælpe med et bredt spektrum af mindre opgaver. En stor del af disse opgaver kan du sagtens udføre selv. Det ændrer dog ikke på, at det anbefales at hyre en elektriker, så du er sikret et ordentligt resultat. Her er der blandt andet tale om de følgende opgaver:

 • Etablering og tilslutning af solcelleanlæg
 • Etablering af kablet og trådløst netværk
 • Etablering af intelligente hjem
 • Opsætning og vedligehold af alarmer
 • Reparation og udskiftning af hårde hvidevarer
 • Opsætning og vedligehold af dørtelefoner
 • Opsætning og reparation af køleanlæg
 • Opsætning og reparation af varmepumper

Hvilke el-installationer må jeg selv klare?

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er der i dag en del el-arbejde, du gerne selv må klare. Det er dog vigtigt, at du er sikker i din sag, da arbejdet ellers kan gå galt. Ikke nok med, at du kan komme til skade, så kan du også risikere, at arbejdet udgør en sikkerhedsrisiko. Du må dog bl.a. selv stå for at…

 • … udskifte eller montere nye stik på ledninger
 • … reparere eller samle samledåser på el-ledninger
 • … udskifte dine stikkontakter og kontakter (dog kun op til 250 volt)
 • … udskifte eller montere fatninger på dine lamper
 • … ændre programmering og udskifte enheder i et intelligent belysningssystem
 • … udskifte lysdæmpere, kontakter med tidsstyring eller ombytte kontakter til disse

En god tommelfingerregel er, at du må arbejde med el-installationer, der er lige til at gå til. Involverer det f.eks. etablering af nye stikkontakter, nye lampesteder eller at du på anden vis skal ændre boligens el-installationer, så er det ikke tilladt. Derfor må du eksempelvis ikke varetage følgende opgaver selv:

 • Du må ikke foretage ændringer på el-installationer på over 250 volt
 • Du må ikke etablere nye el-installationer (f.eks. etablering af nye stikkontakter)
 • Du må ikke foretage ændringer eller etablere nye grupper i måler- eller gruppetavle
 • Du må ikke opsætte nye eller udskifte kontakter eller stikkontakter udenfor
 • Du må ikke opsætte halogenlamper, hvis transformer, lampe og ledninger er købt separat

Det er naturligvis ensbetydende med, at i tilfælde af, at du skal have udført én eller flere af de opgaver, der er nævnt ovenfor, så skal du hyre en professionel elektriker eller el-installatør. Det kan du med fordel gøre ved at indhente 3 tilbud via 3byggetilbud. Det giver både en bedre pris og en højere kvalitet af arbejdet.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

En elektriker kan hjælpe med at spare på strømregningen

Ikke nok med, at en elektriker kan hjælpe på det tekniske punkt, så kan en autoriseret elektriker også være til stor gavn, hvis du mener, at du bruger for meget strøm, på trods af, at du faktisk selv sørger for at huske at slukke alle dine apparater – og også selvom du har skiftet til LED-pærer fra gløde- og halogenpærer.

En elektriker er i stand til at gå ind og udpege de apparater og el-installationer, der kan udskiftes til en mere tidssvarende og dermed også strømbesparende type. Ved at integrere intelligent strømstyring i din bolig, kan din elektriker hjælpe med at skære mange penge af dit forbrug og gør dit hjem mere intelligent.

Ikke nok med det, så kan en elektriker tilmed også foretage en energioptimering af din bolig. Det vil betyde, at du f.eks. kan få hjælp til at overføre overskudsvarmen fra et el-apparat til opvarmning et andet sted. Det er noget, der i høj grad er med til at spare dig for mange penge på din strømregning på sigt.

Hvis du ikke mener, at det er nok, eller det er noget, du allerede har fået gjort noget ved, så vil en elektriker kunne hjælpe dig med at tilslutte et bredt spektrum af forskellige grønne energiformer. Det er blandt andet noget, der gør sig gældende for energiformer som solceller, husstandsvindmøller og deslige.

En elektriker giver garanti for professionelt udført arbejde

Ved at hyre en elektriker til samtlige el-relaterede opgaver, så er der garanti for professionelt udført arbejde. Derfor bør du ikke tøve med dette. Mange ønsker at forsøge selv, da de mener, der er penge at spare. Faktum er dog, at hvis du selv fejler med arbejdet, så koster det yderligere at få det løst igen.

Hvis ikke du er fuldstændig sikker på, at du er i stand til at udføre din opgave på egen hånd, så bør du ikke forsøge. Det kan ende med, at du kommer til skade, men det kan naturligvis også resultere i alt lige fra en forkert installation til komplette kortslutninger og nedbrud, hvorefter en elektriker skal udbedre dette.

Der findes mange professionelle elektrikere i dit lokalområde. Der er garanti for, at de kan udføre din opgave på markant kortere tid end, hvad du selv er i stand til. Det er også ensbetydende med, at det ikke bliver en nær så omkostningstung affære, som du selv tror, eftersom arbejdet er hurtigt udført.

Derfor kan du også være helt sikker på, at dine penge er godt givet ud ved at hyre en elektriker eller en el-installatør, der kan klare arbejdet for dig. For at sikre, at du får den bedst mulige pris, så skal du gøre brug af en online tilbudstjeneste som 3byggetilbud, da det er med til at sikre, at du får tre rigtig gode tilbud.

Elkabler

Derfor skal du bruge 3byggetilbud til at indhente elektriker tilbud

Der er mange fordele forbundet med at benytte sig af 3byggetilbud til at indhente elektriker tilbud. Derfor er det også en god idé, at du vælger at benytte dig af en sådan tilbudstjeneste, hvis du skal hyre en elektriker. Herunder kan du blive klogere på, hvorfor det er en god idé at indhente tilbud på denne måde.

1. Du slipper for at spilde tiden

Ved at benytte denne tjeneste spilder du ikke tiden på at indhente tilbud på manuel vis. Ikke nok med, at du slipper for at skulle finde frem til et vis antal elektrikere, du kan indhente tilbud fra, så skal du heller ikke allokere tid til at finde deres kontaktinformationer. Det er med til at spare dig for en masse spildtid.

I stedet skal du blot udfylde en formular med dine kontaktinformationer og en beskrivelse af din opgave. Det tager typisk ikke mere end 10 minutter, hvorefter du blot skal læne dig tilbage og vente på, at du får 3 tilbud fra lokale elektrikerfirmaer, der er klar til at varetage din opgave – uanset om den er stor eller lille.

2. Du får en bedre pris på opgaven

I og med, at de tre elektrikere byder direkte mod hinanden, så er der også garanti for en bedre pris på din opgave. Når de byder på din opgave, så afgiver de naturligvis også den bedst mulige pris for at kunne udfordre de øvrige elektrikerfirmaer, der byder på opgaven, så det er deres tilbud, du ender med at vælge.

Ved at du modtager tre tilbud, så har du også mulighed for at sammenligne de tilbud, du modtager. Det betyder, at du har nemt ved at vælge det bedste. Da der er tale om helt uforpligtende tilbud, så er du end ikke nødsaget til at acceptere nogle af dem – du kan blot vælge at indhente nye tilbud, hvis dette ønskes.

3. Du får kun tilbud fra professionelle elektrikere

Alle elektrikere bliver screenet, inden de får lov til at afgive tilbud via 3byggetilbud. Det er med til at sikre, at du kun får tilbud fra aktører, der har fået gode anmeldelser fra tidligere kunder, har stor erfaring på området og samtidig har den nødvendige ekspertise, der er påkrævet, for at kunne udføre din opgave.

Derfor handler det ikke blot om, at det er en glimrende metode til at sikre, at du får den bedst mulige pris. Det handler i lige så høj grad om, at det er muligt for dig at sikre, at arbejdet udføres af en dygtig elektriker, som giver et resultat af høj kvalitet. Med andre ord; det sikrer, at dine penge er godt givet ud.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

En elektriker kan klare både store og små opgaver

En elektriker kan være behjælpelig i forbindelse med alle typer af el-opgaver. Det betyder også, at hvad end du blot skal have monteret et par enkelte stikkontakter eller du skal have installeret el i en tilbygning (eller måske endda en helt ny bolig), så kan du søge assistance hos en elektriker eller en el-installatør.

Det er også ensbetydende med, at du ikke skal være bekymret for, hvorvidt en given opgave er for lille. I nogle tilfælde er der dog tale om en omfattende opgave, der kræver, at du er nødt til at hyre et firma og ikke blot en selvstændig elektriker. Det kan eksempelvis være i tilfælde af installation af el i en hel bolig.

I denne forbindelse bør det selvfølgelig understreges, at det er vigtigt, at du sørger for undersøge, om du har en opgave, der er nem at gå til eller den er mere kompleks. Det kan nemlig være afgørende for, om du skal vælge et elektrikerfirma eller det er en opgave, der nemt kan klares af en selvstændig elektriker.

Det bør gøres klart, at en elektriker faktisk er i stand til at klare et væld af opgaver. I mange tilfælde bliver danskerne forbavset over, hvor mange opgaver, der reelt set kan overlades til en elektriker eller til en el-installatør. Det er nemlig ikke kun opgaver med installation af nye stikkontakter, der er tale om.

Vær specifik, når du beskriver din el-opgave

Når du skal indhente elektriker tilbud, så er det vigtigt, at du har fokus på at være meget specifik i din beskrivelse. Des mere specifik, du er, når du beskriver din el-opgave, des mere specifik en pris, kan du også få på din opgave. Derfor vil det også være markant nemmere for dig reelt set forholde dig til dette tilbud.

Hvis du har svært ved at beskrive opgaven, så er det en god idé, at du beskriver den så godt, du kan, men samtidig også lader elektrikeren komme forbi og vurdere opgavens omfang. På denne måde kan han eller hun afgive et tilbud, der er specifikt og hvor omstændigheder og aspekter er indregnet i tilbuddets pris.

Som følge af dette er det også meget normalt, at de fleste elektrikere holder sig til at afgive et overslag, men ikke et specifikt og endeligt tilbud, inden de får lov til at se nærmere på opgaves omfang. Der er selvfølgelig undtagelser for dette, hvis der er tale om en simpel opgave, du også nemt kan beskrive.

Hvis du ikke har synderligt stor erfaring inden for dette område, så kan det dog være svært at skulle beskrive en el-opgave. Det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis der er tale om en kompleks opgave, der kræver at du har den rette uddannelse og erfaring. Det er netop derfor elektrikeren bør se opgaven an.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Få tilbud fra elektrikere i din by:

Sjælland: