Epoxy gulv i Vejle

Epoxy bliver mere og mere populære i de danske hjem. Du kender sikkert de spejlblanke gulve, som findes i et hav af forskellige farver. Epoxygulve passer nemlig perfekt ind i en moderne indretningsstil. Hvis du søger et look, som er råt og industrielt, så er epoxygulve det oplagte valg for dig.

Epoxy er et materiale, som kan klare store belastninger med høj slidstyrke og som er rengøringsvenlig. Derfor blev epoxy tidligere også oftest anvendt på fabrikker og værksteder, men i dag er det blevet langt mere populært og findes i mange danske hjem, da det er moderne og yderst praktik. Epoxy kan fås i et hav af forskellige farver.

Epoxy gulv er yderst praktik og nemt at rengøre, men det er faktisk ikke den primære årsag til at mange dansker vælger epoxy. Epoxygulve emmer af New Yorker-stil og minimalisme, hvilket er den primære årsag til, at mange vælger at få lagt et epoxygulv.

Hvor finder jeg den bedste pris?

Hvis du ønsker en specifik pris på et epoxy gulv, så er du kommet til det helt rette sted. Det nemmeste er at klikke på knappen nedenfor og indhente 3 gratis tilbud hos 3byggetilbud.dk

  1. Du skal starte med at klikke dig ind på 3byggetilbud.dk
  2. I formularen skal du beskrive din opgave og angive dine kontaktinfo
  3. Efterfølgende behandles din opgave og sendes i udbud på platformen
  4. Efter 1-3 hverdage vil du have modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud
  5. Ud fra disse tilbud kan du væge det billigste tilbud, såfremt du ønsker det.

Få 3 gratis tilbud på nyt epoxy gulv

I samarbejde med 3byggetilbud kan du indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på epoxy gulve. Alle tilbud bliver afgivet af professionelle gulvfirmaer med mange års erfaring

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Epoxy vil du aldrig fortryde

Du har det måske selv i din bolig ellers kender du det sikkert fra dine bekendte. De fleste har på et eller andet tidspunkt haft et trægulv. Problemet med trægulve er, at der går ikke mere end 2-3 år, så begynder det at knirke. Det kan du på inden måde undgå. Det er de naturlige og levende planker som langsomt giver sig og gør at træet begynder at knirke.

Frygt ikke. Det problem kan du nemt løse ved at få lagt et epoxygulv.  Du kan med epoxy sørge for, at dit trægulv bliver lydløs. Du kan også få lagt epoxy oven på betongulv. Med et epoxygulv får du et gulv, som er råt og slidstyrk.

Epoxy har den evne at det er skridsikkert, hvilket gør det perfekt at anvende det badeværelser også. Folk der har klinker, ærgrer sig typisk over en ting. At de er glatte. Dette problem kan du løse ved at få anlagt et epoxy gulv.

Fordele og ulemper ved epoxygulv

Der er mange som synes, at epoxygulve ser glatte ud, men det er det ikke. Epoxygulve er et af de mest skridsikre gulve der findes lige nu. Netop derfor er det perfekt til badeværelser. Epoxy kan få i et hav af forskellige farver og kan anvendes i alle rum, hvilket er ensbetydende med, at det kun er dig selv, som sætter grænser for hvor du ønsker at anvende epoxy i din bolig.

Epoxygulve er ikke bare skridsikre. Med epoxy skaber du et moderne look i din bolig. Det er perfekt til dig, som altid har drømt om at bo i en bolig, som emmer af New-Yorker stil. Det er netop det du får. Med epoxy giver du dit gulv en ekstra lang holdbarhed.

Epoxygulve er nemt at gøre rent. Hvilket næsten alle dansker foretrækker i en træk hverdag. Hår og snavs vil desuden være mindre tydeligere, hvis du har epoxy og betongulv. Det er vel også et plus?

Epoxy er en maling, som du kan male ovenpå alle former for overfalder. Det gælder lige fra trægulve til klinker. Du behøver altså ikke få lagt et betongulv, før du kan få et epoxygulv.

Der er altså ikke mange ulemper forbundet med at få epoxy i sin bolig. Den eneste ulempe er, at det kan være rigtig dyrt, hvis du ikke ved hvor du skal søge for at få et ordentlig tilbud. Der er mange som er bange for de giftstoffer, som der befinder sig i epoxyharpiksen, men det er dog ikke noget du skal være urolig for. Det er kun i flydende tilstand at det er farligt. Det skal du naturligvis ikke i kontakt med.

Hvis du i længere tid har gået med drømmen om, at få epoxygulve i din bolig, så bør du ikke tøve. Epoxygulv kan gøre underværker i din bolig samtidig med, at det har en langt række andre gode kvaliteter. Det er aboslut ikke uden grund, at det er blevet langt mere populært i de danske hjem de seneste par år.

Epoxy gulv Vejle

Epoxy farver

En af fordele ved epoxy er, at det kan fås i et hav af forskellige farver. Dog må det siges, at hvid er den farve, som langt de fleste danskere vælger. Hvis du ønsker et mere åbent og lyst hjem, så er det netop hvid du skal vælge. Hvid sætter et unikt præg på din bolig og det passer ind, uanset hvilken stil du er til.

Når det kommer til at vælge, så kan du væge mellem 2 typer hvid epoxy.

  • Klar Epoxy
  • Hvidt Epoxy

De fleste vælger Klar epoxy, men det er ikke fordi de går op i farven, men derimod effekten. Med epoxy giver du dit gulv en bedre holdbarhed, samtidig med du får et stærkere gulv med et moderne look.

Hvor kan du anvende epoxygulv?

Hvis du går 5 år tilbage i tiden, var det ofte på fabrikker og værksteder du fandt epoxygulve, men det er det ikke i dag. Epoxygulve er blevet yderst populære i de danske hjem. Derfor er det ikke kun virksomhederne, som får glæde af det, men det kan du også.

Hvor kan man få glæde af epoxygulve? Det findes der ikke noget konkret svar på. Det er kun din fantasi som sætter grænser. Du kan anvende det, lige fra ens garage til badeværelset. Det er dog ikke nogle hemmelighed, at de fleste vælger epoxygulv til  badeværelset. En af årsagerne er, at epoxy er skridsikkert, hvilket gør det perfekt at anvende på badeværelser.

Epoxygulv er ligeledes også perfekt at anvende til en garage eller en entre, da det kan klare en høj grad af belastning. Ønsker du mere lys i stuen, så er et hvidt epoxygulv det oplagte valg. Det er som tidligere nævnt kun din fantasi som sætter grænser for, hvor du vælger at få epoxy gulv.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk