Hulmursisolering i Vejen

Det kan være meget dyrt at opvarme sin bolig i Danmark i vinterperioden. Derfor kan du også med fordel invester i, at få lavet en hulmursisolering. Det kan nemlig spare dig for rigtig mange tusind kroner på din varmeregning hvert år. Ligeledes er en hulmursisolering en af de bedste energirenovering, at få fortaget.

Få 3 gratis tilbud på en hulmursisolering

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

3byggetilbud kan hjælpe dig godt på vej

Måske er det første gang, at du skal have foretaget en hulmursisolering, men du har ikke den store viden eller måske er du i tvivl om, hvor du kan indhente tilbud, som passer til dit budget Fortvivl ikke!.

Hos 3byggetilbud kan du indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. Du kan desuden lave en beskrivelse af din problematik og ligeledes kan du vedhæfte billeder, som de vil anvende, når de skal vælge en leverandør til opgaven.

Det giver dem mulighed for, at få et godt indblik i din situation og hvilket behov der er, for at finde en leverandører til netop din opgave. Det kan nemt være til din fordel, som måske ikke ved hvorvidt din isoleringsproblematik befinder sig på en større eller mindre skala. Dermed kan der hurtigt komme en ud forset regning, men det er der stor mulighed for at undgår, når du har mulighed for, at vedhæfte billeder af opgavens omfang.

Hvorfor få lavet en hulmursisolering?

Der er først og fremmest det økonomisk aspekt. Derfor er en hulmusisolering det absolut bedstevalg, hvis du med en relativ lav investering spare flere tusind kroner på din varmeregning.

De fleste boliger, som er opført i 1980`erne og 1990`erne er ofte blevet bygget med et hulrum mellem yder- og inder muren, hvor det var langt de færreste, som valgte at få foretaget en isolering. Derfor kan du opleve træk og varmetab gennem ydermurene. Det er ensbetydende med at huse fra 1980`erne og 1990`erne kan have brug for, at få foretaget en hulmursisolering.

Udover at du kan spare flere tusind kroner hvert år på din varmeregning, vil en hulmursisolering også være med til at forbedre din energimærkning, hvilket er med til, at øge salgsværdien på din bolig. Udover det økonomiske aspekt, er en hulmursisolering også med til at skabe et bedre indeklima, bl.a. med varmeoverflader og mindre træk, som gør det dejligere at befinde sig i hjemmet.

Hvilke isoleringsmaterialer skal man vælge?

Hvis du står i den situation, at du skal isolere din bolig, så er det vigtigt, at du får valgt et effektiv isoleringsmaterialer. Dette kan dog være yders vanskeligt, da der findes utallige forskellige isoleringsmaterialer. Det der bør være i fokus, når du vælger isoleringsmaterialer,  skal være effektivitet og kvaliteten, som du ikke må gå på kompromis med, når du vælger.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, bør du allierer dig med en energirådgiver eller en håndværker. De kan give dig den relevante information, så du får valgt det rette materialer.

Der er tidligere givet udtryk for, at der findes mange forskellige isoleringsmaterialer, men der er inden, som er kåret som det bedste. Det afhænger af hvilken type isolering du ønsker eller hvad din bolig har brug for.

Du vil nedenfor blive præsenteret for tre af de mest populære materialer. Hvilken effekt de har og hvornår det er oplagt, at vælge en af dem til isolering.

Flamingoisolering og polystyrenisolering:

Polystyrenisolering, som også bliver kaldt flamingoisolering er et af de mest anerkendte materialer på marked. Materialet består af små polystyrenkugler, som er udvidet og sat sammen. Det har den effekt, at de skaber et tæt og kompakt materialer som gør, at det holder godt på varmen.

Flamingoisolering er fra naturens hånd vand- og fugtafvisende. Derfor er det effekt at anvende steder, hvor der kan trænge vand igennem. Dette kunne f.eks. være under huset, langs fundamenter eller i krybe- eller andre former for klæder.

Flamingo bliver tit anvendt som isoleringsmateriale. Det skyldes materialet fugtafvisende egenskaber, samt dets forholdsvis høje modstandsdygtighed mod skadedyr, som gør det velegnet til hulmursisolering.

Papiruldsisolering:

Papiruldsisolering er fremstillet af genbrugsaviser, som består af hule cellulosefibre, som har en fantastisk isolerende effekt, som gør det perfekt, at anvendes til hulmurisolering. Det er desuden en af årsagerne til, at aviser har været anvendt til isolering over de seneste 100 år.

Papiruld er et isoleringsmateriale, som sikrer dig en ensartet isolering. Det skaber den effekt, at det lukker af for sprækker, hvor varmen ellers kan slippe ud. Papiruld svøber sig tæt om rørføringer og andre installationer og lukker huller og sprækker effektivt. Det sparer penge på din varmeregning.

Granulatisolering:

Granulatisolering er specielt på den måde, at det er perfekt at anvende til små kroge og  kanter, da det kan sprøjtes ind. Det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke også kan anvendes til at udfylde større områder. Det er blandt andet derfor, at det er perfekt at anvende til hulmursisolering. Granulatisolering er dertil også en meget effektiv form for isolering, da du kan være helt sikker på, at der ikke opstår varmetab.

Hvis du vælger at isoler med henblik på at spare penge på din varmeregning, så er granulatisolering et ideelt valg. Som der tidligere også er givet udtryk for i denne artikel er der ikke et materiale, som er mere ideelt end andre til at benytte til en hulmursisolering. Derfor bør du også kontakte en energirådgiver, som kan rådgiver dig til, hvad du skal vælge.

Hulmursisolering i Vejen

Sådan fungerer hulmursisolering

Er du nysgerrig og interesseret i at høre, hvordan en hulmursisolering foregår, så er du endt det rigtige sted. Du kan læse hvordan hele processen foregår ved en hulmursisolering her.

Når du foretager en hulmursisolering med det isoleringsmateriale du eller din håndværker har valgt, er der tale om en effektiv og nem proces, som normalt ikke tager mere end en arbejdsdag for en håndværker.

Håndværkeren fjerner mursten fra ydermuren eller ydermurerne, som du skal have isoleret og herefter hælder eller blæser det valgte isoleringsmaterialer ind i hulmuren via hullerne, hvor mursten er fjernet. Derefter lukkes hullerne med den samme mursten, hvorefter håndværkeren sørger for at fuge med samme farve og efter et par hverdage, er det slet ikke til at se, at der har været fjernet en mursten.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Fordele ved hulmursisolering

Der er nogle helt konkrete fordele ved at få foretaget en hulmursisoleringen. Derfor bør flere med boliger af ældre dato også overveje at få foretaget en hulmursisolering snarest. Før og fremmest fjernes træk og kuldebroer i din bolig, så du undgår at varmen siver ud. Som tidligere nævnt er der en del spare af spare på din varmregning fremadrettet med en hulmursisolering.

Din energiniveau bliver lavere og du dermed reducerer udgiften på din varmeregning. En hulmursisolering koster naturligvis penge, men på et lange løb, er det en relativ lav investering, som desuden er indtjent hjem på ganske få år.

En anden fordel ved, at få foretaget en hulmursisolering er, at du forbedre din indeklima i din bolig. Dermed får du et sundere og en mere stabil temperatur i din bolig. Dog skal du være opmærksomhed på, at en effektiv hulmursisolering kræver, at du regelmæssigt huske at lufte ud, for at bevare det gode indeklima.

Til sidst har en hulmursisolering også en effekt på din bolig energimærkning. Det kommer nok ikke som nogle overraskelse, men en velisoleret bolig er også mere populær. I Danmark er det et krav, at der foreligger en energimærkning i forbindelse med et huskøb. Derfor vil en køber altid få et indblik i din boligs energimærkning.

Kort sagt, er en energimærkning et dokument, som fortæller om en boligs energiforbrug og synligøre dens energieffektivitet. En energimærkning gør det muligt for en køber af et hus, at få et godt indblik i, hvor energiøkonomisk huset er og hvad det vil koste i varme,- el- og vandforbrug at bo i huset.

 Hvilke skader kan typisk opstå, efter du har hulmursisoleret?

En hulmursisolering har til formål, at skabe et bedre indeklima i din bolig, samt gøre udgiften mindre på din varmeregning for dig. Desværre kan der opstå skader efter en foretaget hulmursisolering.

Skader som fugtskjolder, misfarvning, skimmevækst, fugtophobning, frost – sprængninger, revner og saltudslag er bare nogle af de skader, som kan opstå som følge af en hulmursisolering.

Der findes mange gør-det-selv-mænd i Danmark, men hvis du ingen erfaring eller aldrig har prøvet at isoleret før selv. Så brug hellere en håndværker til at udføre arbejdet, fremfor at gøre det selv. Det kan i sidste ende for økonomiske konsekvenser, hvis en af ovenstående skader skulle forekomme efter du har hulmursisoleret din bolig.

En og måske den vigtigste fordel ved at benytte en håndværker er, at du har garanti på det arbejdet, som håndværkeren har udført. Det har du ikke, hvis du selv har foretaget isoleringen.

Hulmursisolering er en eller måske den billigste energirenovering, at få foretaget i ens bolig. Desuden er din investering tjent ind på ganske få år, men der kan gå mange flere år, hvis der opstår en skade efter du har hulmursisoleret.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk