Maler Tilbud

De fleste er af den opfattelse, at de sagtens kan male selv. Det er dog en opfattelse, de kun har, indtil de kommer i gang. Når de først står med pensel og malerrulle i hånden, så dukker de mange problemer og udfordringer op. Derfor er det altid en god idé at indhente en række maler tilbud og hyre en professionel.

Dertil kræver det også både erfaring og ekspertise at mestre malerkunsten. Du skal bl.a. have en særlig viden omkring overflader og maling, inden du er rustet til at kaste dig ud i et stort malerprojekt. Der er nemlig stor forskel på processen alt afhængigt af overfladen, hvilket langt fra er noget, alle er klar over.

Få 3 uforpligtende maler tilbud

Hos 3byggetilbud kan du få 3 uforpligtende tilbud fra malere. Derfor er du ikke tvunget til at vælge ét af de tre tilbud, du modtager.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Om du står over for at skulle male lofter, indendørsvægge eller udendørsvægge, er nemlig noget, der påvirker hvilken type af maling, der skal bruges til opgaven. Samtidig vil der også være forskel på hvilke typer af værktøj og udstyr, du skal have anskaffet. Derfor er der faktisk også rigtig meget at tænke på.

Derfor er du også bedre stillet ved at hyre en professionel maler til at klare arbejder for dig. Når du skal indhente maler tilbud på din opgave, så kan du med fordel benytte dig af en online tilbudstjeneste som 3byggetilbud. Her skal du blot udfylde en formular, hvorefter du får 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Hvad kan en maler hjælpe med?

En maler kan hjælpe dig med mange opgaver. Det er derfor ikke kun deciderede maleropgaver, du kan få hjælp til. I forbindelse med de opgaver, der udføres af en maler er det særligt erfaring og ekspertise, der gør den store forskel fra, hvad du selv er i stand til. En maler kan bl.a. hjælpe dig med følgende opgaver:

 • Opspartling af vægge og lofter
 • Tapetsering og opsætning af filt på vægge og lofter
 • Opsætning af stuk og rosetter i loftet
 • Malearbejder i forbindelse med brand- og vandskader
 • Slibning og rensning af overflader inden maling
 • Maling af facade, vinduer og døre, samt hegn og andet træværk udendørs
 • Maling af vægge, lofter, gulve, paneler, fliser og døre indendørs

Ovenstående beviser naturligvis også, at en maler kan hjælpe dig med andet end blot malerarbejde. Du kan f.eks. også få hjælp til at sætte tapet og filt op, mens de ligeledes også kan hjælpe dig med andre typer af dekorativt arbejde. Derfor bliver de fleste også overrasket over, hvor meget en maler kan hjælpe med. (Kilde: Maleeksperten.dk)

Maler tilbud

De fleste bliver meget overraskede over, hvor hurtigt, det går, når der først kommer en maler på opgaven, der er uddannet og arbejder med det som profession. Hvad en maler kan klare på et par timer vil i nogle tilfælde ende med at tage dig flere dage. Det er blot endnu en god grund til at vælge at hyre en maler.

Det er også ensbetydende med, at selvom du betaler din maler pr. time, så er det ikke fordi, det bliver meget dyrere for dig at få en professionel maler til at klare arbejdet for dig. Du er dog stadig sikret, at du får et bedre resultat, hvorfor du bestemt ikke bør tøve med at indhente en række uforpligtende tilbud.

Det er vitalt, at malerarbejde udføres korrekt

Hvis du ønsker et pænt og jævnt resultat, der tilmed også kan holde i mange år, så er det vitalt, at det bliver gjort ordentligt. Det betyder også, at det kan være nødvendigt, at gå i gang med at dampe gammelt tapet af, rengøre vægge, dække af med malterap osv. Det er både tidskrævende og kræver stor præcision.

Ikke nok med, at det kræver stor præcision, så er det også et stykke arbejde, der kan vise sig at være både fysisk krævende og meget tidskrævende. Det kan du dog slippe for ved at hyre en maler. Det kan være en smule dyrere, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er noget, du bliv glad for på længere sigt.

Der er desuden mange, der ønsker at give deres vægge inde i boligen et mere moderne og enkelt look. Det er noget, der kan opnås ved at sætte filt op. Der er dog blot ét problem med dette; alle ujævnheder kan ses igennem filt. Derfor skal der fuldspartles først, som bestemt også bør gøres af en uddannet maler.

Malerarbejde

Det kræver det rette værktøj

Det bliver en vanskelig proces at klare en maleropgave, hvis ikke du har det rette værktøj og udstyr. Mange står af allerede ved afdækningstape, men det er langt fra det eneste, du skal bruge. Dertil skal du også ud og investere i pensler af høj kvalitet, en malerrulle og ofte også en stige, så du kan komme op under loftet.

Det anbefales desuden, at du benytter dig af en arbejdslampe. Det skarpe lys kan løbende afsløre såkaldte helligdage (de steder du ikke fik ramt ordentligt). I forbindelse med malerarbejde er det vitalt, at der ikke spares på værktøj og udstyr, eftersom det kan have stor indflydelse på det endelige resultat af arbejdet.

På trods af dette, så er der fortsat mange, der undervurderer hvor stort et stykke arbejde, malerarbejde egentlig er – specielt hvis det skal gøres ordentligt. Heldigvis er der rig mulighed for blot at udlicitere det til en professionel maler. Det er en fagperson med den nødvendige erfaring til at afslutte arbejdet hurtigt.

Faktisk er der en længere række af fordele forbundet med at hyre en professionel maler til at udføre dit malerarbejde. Derfor er det heller ikke noget, du bør tøve med at gøre. Vi har herunder samlet en række af de mest prominente fordele, der er forbundet med at hyre en professionel maler til at klare arbejdet:

 1. Få det bedste resultat: Først og fremmest, så er der garanti for, at du opnår det bedste resultat ved at lade en maler om arbejdet. En uddannet maler kan trække på sine mange års erfaring og ekspertise, der gør, at vedkommende er i stand til at dække af, spartle og male hurtigere end dig.
 2. Slip for besværet: Ved at lade en maler klare arbejdet, så vil du selv slippe for det besvær, der er forbundet med det. Du kan lade maleren om at vælge det rette maling, rengøring af væggene, afdækning, spartling af både vægge og lofter samt dernæst også det endelige malerarbejde.
 3. Rådgivning og sparring: På trods af, at det i mange tilfælde kan virke nemt at beslutte sig for, hvordan du skal have malet væggene i din bolig eller din facade, så er der fortsat aspekter, hvor det kan være en rigtig god idé, at du udnytter malerens store erfaring ift. sparring og rådgivning.
 4. Spar penge på maling og værktøj: En maler kan købe maling og værktøj via en grossist. Her får de markant bedre priser end, du får i et byggemarked. I de fleste tilfælde har de også allerede det udstyr, der skal bruges, hvorfor det slet ikke skal købes. Derfor er der mange penge at spare.

Der er mange, der tror, at det er meget begrænset, hvad der kan spares på maling og værktøj ved at vælge en maler. Faktum er dog, at der er mange, der undervurderer hvor meget maling og værktøj, der reelt set skal bruges for at udføre større opgaver. Det er vigtigt, at det ikke er noget, du også selv undervurderer.

Hvad koster en maler i timen?

Der er mange, der tror, at det er dyrt at bruge en maler. Det er vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er tilfældet. Faktisk er der mange, der er bekymret i forhold til prisen, da de tror, at det er dyrt, at have en maler på besøg, selvom det slet ikke er aktuelt. Det vil i langt de fleste tilfælde bedre kunne betale sig.

Dertil skal det naturligvis også gøres klart, at en maler allerede har det nødvendige værktøj såsom pensler, ruller, arbejdslys og deslige. Det er værktøj, du dermed selv skulle investere i, hvis du selv ville klare malerarbejdet. Ikke nok med det, så kan en maler ofte også skaffe dig maling til markant bedre priser.

Det er også ensbetydende med, at der er penge at spare allerede inden arbejdet er gået i gang. Derfor er det ofte også timelønnen, du betaler for. Den afhænger meget af det arbejde, der skal udføres, og derfor vil du også opleve, at des mere kompleks og krævende en opgave er, des dyrere vil den også være for dig.

I denne forbindelse skal du dog huske på, at en maler er i stand til at klare arbejdet hurtigere end dig. Et projekt, der vil tage dig 2-3 dage at gennemføre, kan oftest klares af en maler på mindre end 1 dag. Det er bestemt også én af årsagerne til, at du bør hyre en uddannet maler – også selvom, du skal betale en løn.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Sikre en bedre pris ved at indhente flere maler tilbud

Du kan sikre en bedre pris ved at indhente flere tilbud på din maleropgave. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for dette. Som der tidligere er givet udtryk for, så er det noget, du bør benytte 3byggetilbud til. Der er flere fordele ved dette, men årsagen til, at du skal indhente flere tilbud er, at du kan sammenligne dem.

Når du indhenter tilbud via 3byggetilbud, så er der kun tre aktører, der får lov til at byde på opgaven. De byder direkte i konkurrence med hinanden og kommer derfor med deres skarpest mulige pris. Som følge af dette, så er der også garanti for, at du ved at bruge denne metode opnår den bedst pris på din opgave.

Når du har modtaget dine tilbud, så er det vigtigt, at du sammenligner dem med hinanden. Det er ikke kun i forhold til prisen, men også i til indskrevne forbehold og vilkår. Derfor er det også en proces, du er nødt til at allokere tid til, for at sikre, at du får sammenlignet grundigt og dermed også udvalg det bedste tilbud.

Hvad skal maleren vide for at kunne afgive et tilbud?

Hvis du skal have malet, så vil malerne i de fleste tilfælde gerne have lov til at komme på besøg. Det skyldes, at det er nemmere at afgive et tilbud efter at have set nærmere på det, der skal males. Det er ikke blot en fordel for maleren, men også for dig, eftersom det giver dig et mere specifikt tilbud første gang.

Når maleren er ude og se nærmere på opgaven, så kan vedkommende også undersøge de flader, der skal males, så han eller hun ved, hvad væggene er lavet af og hvor meget forarbejde, der skal udføres, inden det er muligt at gå i gang med at male. Derfor er det også en rigtig god idé, at lade maleren komme forbi.

Ofte er det nødvendigt at væggen blive klargjort, spartlet op og slebet glatte. I andre tilfælde er det nødvendigt at gammelt tapet fjernes eller skader efter eksempelvis fugt, mug, rygning og lignende bliver udbedret, inden maleren kan give sig i kast med at male. Undlades dette kan det skabe ujævnheder.

3byggetilbud giver garanti for kvalitetsrigtigt arbejde

Vælger du at hyre en dygtig maler via 3byggetilbud, så er der garanti for kvalitetsrigtigt arbejde. Alle malere bliver screenet grundigt, inden de bliver oprettet hos 3byggetilbud og dermed får lov til at afgive tilbud på din opgave. Derfor er der også garanti for, at du får leveret et professionelt stykke arbejde.

På trods af, at det i mange tilfælde kan virke simpelt at udføre en maleropgave, så er det ikke altid aktuelt. I mange tilfælde er det faktisk noget, der kræver en høj grad af præcision, tålmodighed og dertil også en særlig ekspertise inden for området. Det er også derfor, det er vigtigt at hyre en dygtig, uddannet maler.

Ønsker du at sikre et kvalitetsrigtig stykke arbejde, så er du nødsaget til at vælge en dygtig maler, der også har gode anmeldelser fra tidligere kunder – og det kan du nemt se på deres profil hos 3byggetilbud. Det er også ensbetydende med, at du ikke blot får bedre priser, men dertil får du også leveret et bedre resultat.

Det bevidner naturligvis også om, at der er mange fordele forbundet med at benytte sig af 3byggetilbud, når du skal indhente maler tilbud og efterfølgende hyre en professionel maler. Derfor er det heller ikke noget, du skal tøve med at gøre – særligt fordi det både er gratis og uforpligtende for dig at benytte dig af.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk