Murer Odense

En murer i Odense er en professionel håndværker, der kan hjælpe dig med mange forskellige såvel små som store projekter. At betale for at få en murer til at udføre mureropgaver er ofte alle pengene værd, da det er et hårdt fysisk arbejde selv at begive sig ud i.

Desuden så ved en murer, hvordan en opgave kan løses på den bedst mulige måde, så du får et flot og holdbart resultat, du kan være glad for og stolt over at kunne præsentere for omverdenen. Det er jo ikke alle og enhver, der kan de forskellige teknikker helt ud i fingerspidserne, hvilket kan medføre et knapt så pænt resultat, som du ikke har lyst til at vise frem.

Få 3 gratis tilbud på murer i Odense

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på murer i Odense. Alle tilbud afgives af professionelle firmaer.
Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Har du et murerprojekt, er det værd at hyre en murer i Odense, der ved lige præcis, hvordan din opgave løses på bedste vis.

Hvad koster en murer i Odense?

Det er alletiders spørgsmål, når du skal have fat i en murer. Men desværre også et af de spørgsmål, hvor der ikke er et entydigt svar. Prisen for en murer afhænger nemlig af mange forskellige ting. For det første afhænger prisen af murerens timepris.

Timeprisen for en murer i Odense varierer en del, hvorfor du kan finde en, der tager 200 kroner i timen eks. moms samt en, der tager 600 kroner i timen eks. moms. Du skal derfor regne med, at den gennemsnitlige pris for en murer er på omkring de 300 kroner i timen eks. moms.

For det andet kommer prisen an på opgavens art. Skal du have muret et helt fundament eller blot en lille trappe ned til kælderen? Opgavens størrelse og materialeprisen har også en indflydelse på prisen for en murer i Odense.

Der er også firmaer, som starter med at tage betaling, så snart de forlader firmaadressen, mens andre først starter timebetalingen, når de er landet på din adresse. Det er en god idé at være opmærksom på dette.

Find prisen på en murer i Odense ved hjælp af tre tilbud

Du kan finde ud af, hvad dit murerprojekt koster ved at indhente tre tilbud fra forskellige murerfirmaer i Odense. Det kan du gøre på forskellige måder. Enten griber du mobilen og starter med at ringe rundt til alle de firmaer, du kan finde frem til.

Ved at ringe rundt kan du være heldig at få fat i et par stykker, der har tiden til din opgave, men du skal forvente en masse afslag, da murere ofte har meget travlt langt ud i fremtiden. Et andet forslag til at få tre tilbud er, at du benytter en online tilbudstjeneste.

En online tilbudstjeneste er både gratis og ganske uforpligtende. Det koster dig altså ikke noget at få tre tilbud. Der er heller intet krav om, at du skal godtage et af tilbuddene. Det er helt op til dig selv, om du vil det.

Når du bruger en online tilbudstjeneste, skal du ikke anvende ret meget tid på at få dine tre tilbud i hus. Du indtaster blot din opgave, hvorefter murere i Odense automatisk vil tage kontakt til dig, komme forbi og kigge på opgaven samt give dig et tilbud på dit projekt.

Hvorfor skal jeg have tre tilbud fra murere i Odense?

Grunden til at du skal have mindst tre tilbud er, at du på den baggrund har en reel chance for at se, om du får en fair pris for dit projekt. Du kan hurtigt se, om et af tilbuddene skiller sig ud ved at være væsentlig dyrere eller billigere end de andre.

Du skal naturligvis være opmærksom på, at pris og kvalitet i mange tilfælde hænger sammen som ærtehalm. Du bør derfor stille spørgsmål til, hvorfor et tilbud er dyrere eller billigere end de andre, du har modtaget.

Er der en plausibel forklaring, er der intet til hinder for, at du eksempelvis går videre med det billige tilbud. Du skal bare sørge for, at du har en god mavefornemmelse i forhold til, at din opgave bliver udført efter alle kunstens regler.

Dette kan du bruge en murer i Odense til

En murer i Odense kan hjælpe dig i mål med mange forskellige opgaver. De fleste murere er åbne overfor små såvel som store opgaver. Har du en lille opgave, kan de nemlig ofte lige putte den ind mellem et par større opgaver. Så tøv aldrig med at kontakte en murer i Odense.

Hvis du har flere opgaver, er det godt at samle dem hos den samme murer, da det kan give dig en bedre pris på arbejdet. Har du en opgave, som ligner noget af nedenstående, har du brug for et murerfirma til at løse opgaven.

 • Hvis du skal have bygget nyt, have ombygget eller lavet tilbygninger
 • Hvis du skal have renoveret eller repareret eksempelvis facader, trapper m.m.
 • Hvis du skal have sat fliser op i køkkenet eller på badeværelset
 • Hvis du skal have lavet en skorsten
 • Hvis du har brug for vandskuring, filtsning eller pudsning
 • Hvis du har behov for støbearbejde
 • Hvis du skal have lavet et fundament
 • Hvis du skal have spartlet vægge, gulve eller andet
 • Og meget mere

Er der en god grund til, at jeg skal hyre en murer i Odense?

Der er ikke kun én, men mange grunde til, at du bør få fat i en murer i Odense, når du har en mureropgave af den ene eller den anden art.

 1. Du slipper for at gøre arbejdet selv
 2. Du skal ikke i gang med et tidkrævende og fysisk hårdt arbejde
 3. Du får et flot og professionelt resultat
 4. Du skal ikke investere i en masse dyrt værktøj
 5. Du kan få materialerne billigere med en murer i Odense, end hvis du selv køber dem
 6. Du får klaret opgaven hurtigere
 7. Du skal ikke sætte dig ind i blandingsforhold, materialer og teknikker
 8. Du kan få mureren til at rydde op efter sig, så du heller ikke skal tænke på det

Der er altså mange gode grunde til at hyre en professionel murer i Odense, når du har et murerprojekt. Det er jo også de færreste af os, der kender alt til blandingsforhold og teknikker, når der skal mures eller støbes det ene eller det andet.