Maler Roskilde

Ønsker du at slippe for alt bøvlet med at male? Det er meget forståeligt, da det er et tidkrævende arbejde, der kræver både nøjagtighed og tålmodighed. Først er der alt forarbejdet med at fjerne gammelt tapet, spartle ujævnheder og huller, slibe, rengøring af fladerne, opsætte malertape, afdække m.m., før du overhovedet kan komme i gang med at male.

Få 3 gratis tilbud på en maler i Roskilde

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler i Roskilde. Alle tilbud afgives af professionelle firmaer.
Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Hvis du ikke har prøvet at male før, er det bestemt fornuftigt at få fat i en professionel maler, så du ender med et flot resultat. Så spørgsmålet er, om det overhovedet er alt besværet værd at gøre det selv, når en professionel maler kan gøre det langt hurtigere og pænere?

Hvad koster en maler i Roskilde?

Du tænker nok, at det er dyrt at få en maler til at tage sig af dit malerprojekt. Men er det nu også det? Du skal tænke på, at det ikke kun er maling, du skal ud at anskaffe dig. Du skal også have fat i alt værktøjet, du skal bruge i forbindelse med forarbejdet og selve malingen.

Du skal huske at købe pensler, malerruller, malertape, afdækningsplast, slibeværktøj, en stige m.m. Det kan lynhurtigt løbe op i en del penge, hvis det skal være af god kvalitet. Eksempelvis taber pensler, der ikke er i en god kvalitet, ofte hårene og sætter sig i malingen.

En maler derimod har alle de redskaber, der skal bruges. Og så kan malerfirmaer købe maling til en langt bedre pris, end du kan. Allerede der har du sparet en masse penge. Størstedelen, af det du skal betale for, er altså malerens timepris.

Det betyder, at prisen afhænger af, hvor stort et projekt din opgave er samt, hvor lang tid det tager. Her skal du huske, at maleren kan udføre arbejdet meget hurtigere end dig. Det malerarbejde som måske tager dig tre dage, klarer maleren ofte på mindre end én dag.

Du skal indstille dig på, at timeprisen for en maler i Roskilde ligger på mellem 325 og 500 kr. eks. moms. Derudover er der udgifter til alle materialerne.

Hvad laver en maler?

En maler kan hjælpe med malerarbejde både indendørs og udendørs. Af indendørs opgaver er en maler ekspert i at:

 • Male et badeværelse eller et køkken
 • Maling af lofter, vægge og gulve
 • Maling af paneler
 • Opsætning af tapet, filt og glasvæv
 • Dekorative elementer
 • m.

For at opnå de mest optimale resultater sørger maleren naturligvis for at tage tapet ned, nedvaske og spartle alt efter behov. En maler hjælper dig gerne i forbindelse med både en renovering, fraflytning eller når du bygger nyt.

Bevæger vi os udendørs, er der også en lang række opgaver, som en maler kan være behjælpelig med:

 • Maling af facaden eller gavlene
 • Maling af døre og vinduer
 • Maling af nyt eller gammelt havehegn
 • Maling af garage, carport og udestue
 • m.

Spar tid og penge og indhent 3 gratis tilbud på en maler i Roskilde

Du kan spare en masse tid og penge på at indhente tre gratis tilbud fra malere i Roskilde ved at bruge en online tilbudstjeneste til formålet. Du sparer tid, da du ikke skal sidde i flere timer for at få fat på en eller flere malere, som så alligevel ikke har tid til at påtage sig din opgave.

Ved at benytte en tilbudstjeneste får du direkte adgang til de malerfirmaer, der har tiden og lysten til at hjælpe dig med dit malerprojekt. Du sparer samtidigt penge, da malerne ved, at de skal give dig en skarp pris, hvis du skal vælge dem fremfor de andre.

Det er ganske uforpligtende at benytte en tilbudstjeneste, da det er helt op til dig, om du vælger at acceptere et af tilbuddene eller ej.

Derfor er det vigtigt at indhente flere tilbud

Uanset om du vælger at ringe rundt eller benytter dig af en online tilbudstjeneste, er det vigtigt, at du får mindst tre tilbud på din opgave. Hvis du ikke får minimum tre tilbud, har du ikke en jordisk chance for at sammenligne pris og indholdet i de specifikke tilbud.

Hvis du eksempelvis kun får tilbud fra to forskellige malerfirmaer, kan du risikere, at du har været så uheldig at ramme ind i de to dyreste. Derved får du ikke et reelt indblik i, hvad din opgave som udgangspunkt bør koste.

Vælg den rigtige maler i Roskilde

Når du skal i gang med at vælge den helt rigtige maler for dig og dit projekt, bør du ikke kun kigge på tilbuddets pris. Du skal nemlig forholde dig til de enkelte tilbud – indeholder de nøjagtig det samme?

Prisen på din opgave vil højst sandsynligt variere, da den kan afhænge af, om maleren bruger billige produkter eller kvalitetsprodukter, om de rydder op efter sig selv, estimering af tidsforbrug m.m.

Derfor er det vigtigt, at du allerede fra start af har været meget konkret i forhold til, hvad du ønsker. Det gør nemlig, at du får realistiske priser på din opgave og ikke kommer til at opleve ekstraregninger, fordi der er opstået misforståelser i forhold til dine ønsker.

Sørg også for at du enten telefonisk eller ansigt til ansigt får en samtale med maleren. Herved kan du mærke, om der er en god kommunikation og kemi mellem jer samt, om maleren virker troværdig og er stolt af sit fag.

Når du har taget beslutningen om hvilken maler, der skal stå for din opgave, bør du få en skriftlig kontrakt. Heri skal stå alt fra pris til materialer, påbegyndelse og afslutning af opgaven m.m. På den måde har I nemlig en helt klar aftale, som I begge kan forholde jer til.

Fordele ved at hyre en professionel maler

Du får blandt andet disse fordele ved at lade en professionel maler i Roskilde udføre arbejdet:

 • Du slipper for alt besværet.
 • Du får den mest optimale løsning og det flotteste resultat.
 • Du får en sparringspartner, der kommer med gode råd og vejledning.
 • Du sparer penge på maling og redskaber.

Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd

Vær opmærksom på at kvalitet og pris ofte går hånd i hånd – også inden for malerfaget. Hvad der umiddelbart kan se ud som et rigtig godt og billigt tilbud, kan ende med at blive det dyreste for dig.

At tilbuddet er det billigste kan nemlig skyldes, at der bliver brugt materialer af en ikke særlig god kvalitet. Det kan også være, at timeprisen er sat så lavt, så maleren bare sjusker sig gennem projektet for at blive færdig hurtigst muligt.