Maler Aalborg

En maler kan på professionel vis hjælpe dig med at få dine vægge og overflader i topform, uanset hvilken løsning du ønsker. Selve det at male er ikke synderligt komplekst – men det er alle processerne og materialerne, som maleren kan bidrage med viden omkring. Enhver kan købe en spand maling og pensle det på væggen, men resultaterne bliver markant bedre med en maler i Aalborg, som har styr på sit fag.

Få 3 gratis tilbud på en maler i Aalborg

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler i Aalborg. Alle tilbud afgives af professionelle firmaer.
Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Udover bare at male arbejder en maler nemlig meget med facaden, og hvordan man får det bedste frem i den. Du kan faktisk få besøg af en maler uden, at han overhovedet maler, fordi hans kompetencepalette er så utroligt bred. Når du får en maler ud til dig, kan vedkommende blandt andet hjælpe med:

 • Malerarbejde, både udendørs og indendørs
 • Maling af vådrum
 • Opsætning af filt
 • Algebekæmpelse på facader
 • Beskyttelse af overflader
 • Gulvmaling
 • Spartling og slibning ved malerarbejde
 • Murmaling inklusive cement- og kalkarbejde
 • Hjælp mod graffiti
 • Særlige former for maling som epoxymaling og nanomaling

Derudover kan en maler naturligvis også rådgive om materialer og farver forud for ethvert projekt. Det er derfor en god idé altid at konsultere en maler i Aalborg, inden arbejdet skal laves. Han eller hun har set utal af projekter, og vedkommende ved, hvad der virker ud fra et bæredygtigt samt æstetisk perspektiv.

En maler i Aalborg kan hyres til projekter i private hjem, hos virksomheder og i det offentlige. De vil også rigtig ofte indgå i diverse totalentrepriser sammen med andre fra håndværksfaget.

Maler i Aalborg for private boliger

Selvom det kan være hyggeligt at bygge sit eget hjem op fra bunden med alt, hvad det indebærer, så får du bare det bedste og mest holdbare resultat, når arbejdet gøres professionelt. Med en professionel maler i Aalborg vil dine vægge, overflader og facader blive behandlet efter alle kunstens regler, og det kan i sidste ende faktisk ende med at blive den billige løsning. Godt arbejde holder længere, og der er større chance for, at du undgår slid og dårlige materialer.

En maler er ofte mere en facademand end en maler, fordi hans eller hendes viden strækker sig til meget mere end bare malerbøtterne. Maleren ved, hvordan man får det bedste ud af enhver overflade, og hvordan man skal behandle den for, at den holder længst.

Som privat kan du nyde godt af en maler i Aalborg med blandt andet hjælp til følgende:

 • Epoxymaling til helt specielle projekter med glansfulde overflader
 • Opsætning af filt
 • Professionel maling i hjemmets rum – undgå malerklatter og dårlig maling til vådrum
 • Vejledning omkring materialer og løsninger

Særligt er det sidste element vigtigt, da malerens store viden kan være afgørende for holdbarheden af dit projekt. Det kan godt være, at du ikke får 100 % den løsning, som du havde forestillet dig – men du får noget, der er meget bedre, og som holder mange år frem.

Når man lader sig vejlede af professionelle, skal man indstille sig på at gå lidt på kompromis. Sådan er det i alle brancher, og malerbranchen er ingen undtagelse. Vi har drømme, vi gerne vil have indfriet, når vi hyrer en maler i Aalborg, men det er bedre med et realistisk projekt.

Maler i Aalborg til erhverv og det offentlige

Ejer du en virksomhed, er det afgørende med pæne og imødekommende bygninger, som både medarbejdere og kunder har lyst til at være i. Du har typisk nogle store arealer, hvor det vil tage rigtig lang tid at gøre det selv, og så vil resultatet slet ikke være i nærheden af det, som en professionel maler i Aalborg ville kunne præstere.

Det er ikke godt for hverken dine medarbejdere eller din forretning udadtil. Dertil er maling også ret kemikaliefyldt, og her kan en maler rådgive dig om den bedste maling til formålet. Fordi dine medarbejdere skal have lov til at blomstre, og det kan de ikke, hvis de får tunge hovedpiner og andet på grund af dårlig maling på væggene.

Som erhverv eller offentlig instans kan du blandt andet bruge en maler i Aalborg til:

 • Murmaling inklusive cement- og kalkarbejde ved specielle bygninger
 • Hjælp mod graffiti på offentlige vægge
 • Malerarbejde, både udendørs og indendørs, særligt egnet til boligforeninger
 • Hurtig eksekvering på selv store maleropgaver

Husk altid at benytte forskellige tilbud

Uanset om du er privat eller virksomhed, kan du få rigtig meget ud af at sende din opgave i udbud og få forskellige tilbud fra forskellige malere. Du får både et helt grundlæggende indblik i priserne, hvilket jo godt kan variere en del, men du får også et rigtig godt et indblik i, hvor seriøst virksomhederne tager din opgave.

Hvis du får en detaljeret respons med en klar plan for din opgave, har det bestemt også en værdi, selvom det måske er til en lidt dyrere pris. Denne maler i Aalborg viser, at han eller hun har forstået din opgave og er klar til at hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt.

Hvis du derimod bare får en pris uden yderligere forklaring, hvordan ved du så, om virksomheden overhovedet er indforstået med, hvad der skal laves? Er materialer overhovedet med i prisen, og hvad får man ellers for pengene? Den billige løsning kan i sidste ende godt blive den dyre, hvis du i det mindste ikke overvejer disse facetter af din tilbudslæsning.

Sådan får du den bedste respons fra en maler i Aalborg

Når du sender din opgave i udbud, bør du give så mange informationer som muligt. Dette inkluderer også eventuelle billeder, da det kan være svært at forholde sig til et notet, hvor der bare står ”maling til stue og køkken”. Det fortæller ikke noget om mængden af arbejdet.

Giv et klart billede af, hvad du forventer at stå tilbage med, og hvad dine eventuelle ønsker til materialer og farver her. Her vil den gode maler gå ind og sparre med dig og korrigere, hvis noget synes helt ude i hampen. Brug 10 minutter ekstra på at beskrive dit arbejde – det er tid, der kan spare dig for mange dårlige oplevelser.