Montering af vinduer pris

Montering af vinduer pris
Andreas Thomsen

Skrevet d. 1. maj 2020 af Andreas Thomsen

Prisen på montering af vinduer varierer afhængigt af flere faktorer. Det afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer du skal have sat i, og hvor store de er. Du skal dog forvente en pris for montering på ca. 1.000 kr. pr. vindue, men det kan sagtens koste det dobbelte, alt efter størrelse og antal vinduer.

Ofte tilbyder forhandlere af vinduer og døre, hvor du køber vinduerne at hjælpe med montering. Ofte har de et samarbejde med en tømrer, der kan varetage selve monteringen. Derved kan du få en samlet pris på hele opgaven.

Få 3 gratis tilbud på montering af vinduer

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af vinduer. Alle tilbud afgives af professionelle firmaer.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Montering af vinduer pris: Hvad koster det?

Montering af vinduerDer er flere faktorer, der har indflydelse på, hvad det koster at få monteret et vindue. Det inkluderer primært de nedenstående faktorer:

  • Hvilket firma, som du vælger: De billigste tager omtrent 1.000 kr. for montering af et vindue. Nogle af de dyrere aktører tager ca. 2.000 kr. pr. vindue.
  • Hvor mange vinduer, du skal have sat i: Ofte er der en mængderabat at hente, hvis der skal monteres en større mængde vinduer. Skal alle huses vinduer udskiftes, er der derfor penge at spare pr. vindue.
  • Om du køber vinduer og montering samlet: Du kan typisk spare penge ved at købe dine vinduer og montering samlet. Derfor er det værd at overveje at gøre dette.

Vær opmærksom på, at priserne svinger en del. Derfor er du nødt til at indhente flere tilbud, for at skabe et overblik over prisniveauet i dit lokalområde.

Det er typisk en tømrer, der står for at sætte vinduer i. Derfor er det også tømrerfirmaer, som du skal hente tilbud fra. Prisen afhænger af flere faktorer, herunder vedkommendes timepris. Derfor er det også vigtigt, at du får tilbud fra flere forskellige aktører.

Sådan finder du det bedste tilbud

Når du skal montere nye vinduer i din bolig, hvad enten du gør det selv eller ej, skal du altid tænke på, at god kvalitet betaler sig. Køber du vinduer i god kvalitet, kan de holde i flere hundrede år. Det er ikke gældende for vinduer i lav kvalitet såsom de ældre termoruder fra 60’erne og 70’erne.

På samme vis er det gældende, at du bør vælge en god tømrer eller monteringsfirma, der har den påkrævede erfaring med montering af vinduer. Derved er du garanteret, at de sidder, som de skal – og er i både lod og i vater. Det gør sig gældende, hvad enten du skal have monteret træ- eller alu vinduer.

Når du skal indhente tilbud, er det en god idé at bruge en tilbudstjeneste som 3byggetilbud. Her modtager du tre gratis tilbud på din opgave, der selvfølgelig kommer fra lokale og erfarne aktører. Det er ikke kun gratis, men også uforpligtende at bruge deres tjeneste. Derfor er der ingen risiko forbundet med dette.

Efter at have indsendt dit tilbud, bliver det sendt i udbud blandt deres samarbejdspartnere. Der er tre aktører, der får lov til at byde ind på deres opgave. De er velvidende om, at der er to andre aktører, der også byder på opgaven. Derfor byder de ind med deres skarpeste pris. Det medfører, at du opnår en stor besparelse.

Vinduesmontering

Hvordan vælger jeg nye vinduer?

Du har mange muligheder, når du skal vælge dine nye vinduer. Derfor kan det være svært at vælge de rette vinduer. Når du skal vælge nye vinduer, bør du vælge dem ud fra nedenstående kriterier:

  • Energiruder er op til tre gange så energieffektive som termoruder. De lader sollyset slippe igennem, mens et tyndt lag metal forhindrer at varmen slipper ud. Det anbefales at vælge energiruder med energimærke A. De lever også op til kravene til huse i Energiklasse 2020 ifølge Byggereglementet.
  • Gå efter rammer af kernetræ, som helst gerne skal være spinkle. De holder nemlig meget længere end de kraftige rammer. Det er også vigtigt, at træet er naturligt lufttørret, da det derved holder en del længere. Trærammer kan faktisk holde i op til flere hundrede år.
  • Det er populært at vælge en kombination af træ og aluminium. Her er der træ inderst og aluminium yderst. Det er også muligt at vælge vinduer med en ramme af plastik. Sådanne vinduer har også en god levetid, da de sandsynligvis holder i op til 100 år.
  • Du bør til hver en tid vælge vinduer, der er DDV-mærkede. Disse vinduer bliver nemlig kontrolleret af Teknologisk Institut. Derfor skal vinduerne leve op til en lang række kvalitetskrav, før de får tildelt deres DDV-mærke.

Desuden er det også en god idé at vælge vinduer, der passer arkitektonisk til dit hus. Gør du ikke det, er der en risiko for, at du bliver træt af at se på dem. Føler du, at det er svært at vælge de rette vinduer set ud fra et arkitektonisk synspunkt, bør du få hjælp af en arkitekt til at finde de rette vinduer til din bolig.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk