Maler Odense

Har du brug for at få frisket hele huset eller nogle enkelte rum op i din bolig? Eller er det din boligs facader og gavle, der trænger til en omgang maling? Det er altid en større omgang, når der skal males, og så kræver det en masse malerværktøj og andre rekvisitter for at komme i gang.

Det kan derfor være nødvendigt, at du får fat i en professionel maler i Odense, så du får et flot resultat, som du bare kan nyde. Du slipper for en masse arbejde, da det hele kan blive ordnet, mens du er på arbejde.

Få 3 gratis tilbud på en maler i Odense

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler i Odense. Alle tilbud afgives af professionelle firmaer.
Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Ville det ikke være dejligt at komme hjem til din bolig, der bare var malet fra top til tå uden, at du har rørt en finger? Så tag fat i en maler. Det er måske ikke så dyrt, som du går og tænker.

Hvad koster en maler i Odense?

Malere har forskellige priser, som varierer alt efter hvad og hvor meget, du skal have lavet samt hvilke materialer, du ønsker bliver brugt. En mere holdbar maling, der kan vaskes af, koster eksempelvis mere end en mindre holdbar maling. Skal du have sat tapet op, afhænger prisen også af hvilken tapet, der skal sættes op, da de kommer i mange prisklasser.

For at finde ud af hvor meget en maler i Odense koster, er du nødt til at indhente et tilbud. Et tilbud fra en maler i Odense indeholder alt lige fra materialer til timepris, eventuelle kørepenge m.m. Når du har fået et tilbud, ved du helt præcist, hvad du får lavet samt til hvilken pris.

Det koster naturligvis også ekstra, hvis væggen skal forberedes i form af fjernelse af gammelt tapet, eller hvis der skal spartles huller og slibes. Derudover kommer der også malerens timepris, som ligger et sted mellem 325 kroner og 500 kroner eks. moms. Maleren vil i tilbuddet indregne, hvor mange timer opgaven nogenlunde vil tage.

Dette kan en maler i Odense hjælpe dig med

Hvis du har brug for en maler, kan vedkommende hjælpe dig med mange forskellige opgaver, som du ønsker løst med et godt resultat til følge. Du skal blot fortælle maleren, hvad der er brug for eller vise det til maleren, når firmaet er hjemme hos dig for at kigge på din opgave.

En maler i Odense arbejder både udendørs og indendørs, så du kan få hjælp til eksempelvis:

 • Maling af din boligs facader og gavle
 • Maling af døre og vinduer – både ind- og udvendigt
 • Maling af et havehegn – såvel nyt som gammelt
 • Maling af skure, garager, carporte, udestuer, annekser og lignende
 • Maling af vægge, gulve og lofter
 • Maling af paneler og lister – også høje paneler
 • At få malet køkkenet eller badeværelset
 • Opsætning af tapet, glasvæv og filt
 • Lave dine egne unikke og dekorative elementer på dine vægge
 • Og meget mere

I forbindelse med en eller flere af ovenstående opgaver vil maleren altid sørge for, at overfladen er ordentligt forberedt, inden den egentlige maling eller opsætning kan foretages.

Gør det nemt for dig selv – indhent 3 tilbud på en maler i Odense

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at få indhentet tre tilbud på en maler i Odense, så skal du ikke begynde at søge efter malere i Odense på internettet og derefter kontakte dem én efter én.

Det kommer nemlig til at tage lang tid, da malere ofte er besat langt ud i fremtiden. Sommetider er de heller ikke lige til at få fat i, mens det også kan være, at de må afslå din opgave, når du får kontakt til dem.

Den nemmeste måde, for dig at få tre tilbud på, er ved at bruge en online tilbudstjeneste. På en sådan tilbudstjeneste sidder de malere, der har tid til en opgave af din karakter, klar til at give dig et tilbud. Det betyder, at tilbuddene kommer automatisk dumpende ind til dig.

Når du gør brug af en tilbudstjeneste, så foregår det sådan, at maleren ser, hvad du har skrevet, at du har brug for. Maleren i Odense kontakter dig for at aftale, hvornår malerfirmaet kan komme og se på opgaven. Efter besigtigelsen får du et tilbud på, hvad din opgave kommer til at koste dig.

For at du skal få et reelt billede af, hvad din opgave koster, er det af stor betydning, at du får tre tilbud fra forskellige malere i Odense. Herved har du nemlig den bedste mulighed for at sammenligne dem, så du kan få et indblik i, hvad der er en fornuftig pris for opgaven.

Tips til dig – gør klar inden maleren kommer

Efter du har aftalt med en maler i Odense, at det er vedkommende, der skal løse opgaven, så skal i bare fastsætte en dato for arbejdets påbegyndelse. Inden denne dato bør du så vidt muligt gøre klar, så maleren kan komme til at arbejde.

Er det et udendørsareal, så sørg for at højt ukrudt er fjernet, store buske er beskåret mest muligt, havekrukker og haveting til pynt er fjernet m.m. Når alt dette er forberedt, har maleren langt større mulighed for at komme til, hvilket giver det bedst muligt resultat, som du efterfølgende kan nyde synet af.

Skal maleren male rum indendørs, bør du fjerne alle møbler og planter fra rummet. Billeder, hylder og andre ting, der er hængt op på væggen, bør ligeledes tages ned og flyttes til et andet rum.

De allerbedste arbejdsforhold, som du kan give en maler, er, når rummet er totalt tomt. Herved er der nemlig masser af plads, og ikke noget som maleren skal tage hensyn til. Det kan i sidste ende betyde, at du får opgaven løst hurtigere end forventet.

Forkæl dig selv ved at hyre en professionel maler i Odense

Du får disse fordele ved at få en maler i Odense til at løse din opgave:

 • Intet tidskrævende malearbejde
 • Et professionelt og flot resultat
 • Maleren kan komme med optimale løsningsforslag
 • Du skal ikke selv investere i en masse redskaber, maling, tapet m.v.

 

Kort sagt – du skal ikke tænke på andet end at finde en god og dygtig maler i Odense med et godt tilbud til dig.