Hulmursisolering i Århus

Er du også træt af høje varmeregning? Så bør du læse nærmere omkring hulmursisolering i denne artikel. Hulmursisolering er en effektive måde at nedbringe din varmeregning på. Hvis din hulmursisolering i dine ydervægge er dårlige, så skyldes det ofte, at der er kuldebroer, som gør det svært, at holde stuerne varme. Væggene kan simpelthen ikke holde på varmen, men fortvivl ikke.

En hulmursisolering kan løse dette problem og det er slet ikke så dyrt som du tror. Det er nærmere en investering du laver. Ofte er din investering tjent ind på 2-5 år og du får fremadrettet en billigere varmeregning. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er rigtig nok.

Få 3 gratis tilbud på en hulmursisolering

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Der er utrolig mange fordele ved at benytte sig af 3byggetilbud. Du kan først og fremmest bed om 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Du vil indenfor 1-3 hverdage modtage 3 tilbud på din opgave og du er på inden måde forpligtet til noget efterfølgende.

Det gode ved at modtage 3 tilbud fra 3 forskellige håndværker er, at de presser hinanden på prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten af deres arbejde. Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du skal vælge 3byggetilbud, så kan du tage et kig på trustpilot og læse blandt de 1400 anmeldelser, som andre kunder har lavet.

Vælger du at hyre en håndværker via 3byggetilbud, så er der garanti for kvalitetsrigtigt arbejde. Alle håndværker bliver screenet grundigt, inden de får lov at blive oprettet inden på 3byggetilbud og dermed får tilladelse til at afgive tilbud på opgaver. Det er også ensbetydende med, at du får leveret et professionelt stykke arbejde

Hulmursisoler er naturligvis noget du kan gøre selv, men hvis du aldrig har prøvet det, så anbefales det, at du bruger en professionel håndværker til at udføre opgaven. Ønsker du et kvalitetsrigtig stykke arbejde, så er du nødt til at hyre en professionel håndværker, som du kan gøre ved at indsende din opgave til 3byggetilbud på 2 minutter.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du med fordel kan benytte dig af 3byggetilbud, kan du inden på deres hjemmeside læse de gode anmeldelser fra de mange andre kunder, som har benyttet sig af 3byggetilbud gennem det seneste årti.

Hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering er den mest effektive metode, hvis du ønsker at nedbringe din varmeregning. En hulmursisolering tager en håndværker en arbejdsdag at foretage afhængigt af, hvor meget af din bolig du ønsker, at få isoleret.

Selve isoleringen tager som nævnt ikke mere end en dag for en håndværker at foretage. Der skal bores et hul i din mur, hvorefter der enten hældes eller blæses et isoleringsmateriale ind. Herefter lukker man hullet til og forsegler hullet. Efter 1-3 dage vil det ofte ikke, at være til at se, at der har været boret huller i muren. Derefter forsætter man til den næste mur, indtil man har isoleret dele eller hele din bolig.

Du kan desuden også selv tjekke om din bolig er godt isoleret. Først og fremmest ses det meget tydeligt på din varmeregning, men der findes også andre måder. Føles ydervæggene kolde om vinteren og kan du fornemme træk fra ydervæggene, vil det ofte være et tegn på, at væggene er utilstrækkelig isoleret. Kolde uisoleret ydervægge kan desuden medføre kondensdannelses, som i værste tilfælde kan føre til skimmelsvamp.

En anden måde at tjekke isoleringen i din bolig på er ved at måle tykkelsen af husets ydervægge og måle op imod de oprindelige terninger af huset. Du kan også bore et hul i væggen og tjekke om der ligger isoleringsmateriale i muren.

Et lille trick, som jeg selv har anvendt, da jeg fik lavet en hulmursisolering er, at tage et stykke ståltråd og stikke ind i det hul du har boret og prøve, at ”fiske” noget af den isoleringsmateriale ud fra væggen. Der findes altså op til flere måde og dette er kun nogle af måderne du kan tjekke om din bolig er isoleret eller ikke.

Rettigheder: Dansk Isolering

Prisen på en hulmursisolering.

En hulmursisolering er isoleret set den mest effektiv og den billigste måde at mindske ens varmeforbrug og samtidig øger man boligens salgsværdi. En hulmursisolering er med til at forbedre ens energimærkning. En energimærkning er et dokument, som beskriver hvor godt din bolig er isoleret.

Det er desuden et krav, at der foreligger en energimærkning i forbindelse med et hussalg i Danmark. Derfor vil en køber altid have adgang til at se, hvor meget der skal bruges årligt på Varme, el og vandregninger. Det er nok inden overraskelse, at alle ønsker en bolig, som er godt isoleret med et godt indeklima.

Prisen på en hulmursisolering afhænger af flere ting. Først og fremmest størrelsen på hulmursisolering, altså om det er hele boligen eller dele af boligen man ønsker at få isoleret. Derudover afhænger det også af, hvor meget isolering man ønsker. Det mest typiske er mellem 90 til 190mm, men det kan sagtens være mindre eller mere. Der findes altså ikke noget nøjagtig tal, men det vil ofte koste mellem 120 til 200 kr. Pr. M2 inklusive moms.

Din besparelses på en hulmursisolering vil normalt være på 3.000 til 5.000 korner årligt. Det er beregnet på hvad en almindelig familie med 2 forældre og et barn vil spare, hvis de går fra inden isolering til at få foretaget en hulmursisolering. Desto højere din varmeregning er desto mere vil du spare ved, at få udført en hulmursisolering.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

En håndværker giver garanti for professionelt udført arbejde

Ved at hyre en håndværker fremfor at gøre det selv er, at der er garanti for et kvalitet rigtig stykke arbejde. Rigtig mange ønsker at prøve selv, da man ofte kan spare penge ved at gøre ting selv, fremfor at hyre en professionel til det. Faktum er dog, at hvis du fejler med arbejdet, så koster det yderligere kroner, at få rettet op på fejlen, samt at få foretaget selve isoleringen forfra.

 Hvis du ikke er fuldstændig sikker eller ingen erfaring har på, at udføre en hulmursisolering på egen hånd, så tøv ikke med at benytte en professionel håndværker. Det kan først og fremmest ende med, at det resulterer i skader på din bolig efterfølgende, hvorefter du kan have brug for en muren eller andet for at rette op på fejlen.

Der er inden tvivl om, at der findes rigtig mange håndværker i Århus. Århus er og har de seneste år været en af de størst voksende byer og du finder næsten ikke en gade, hvor en håndværker ikke er ved at foretage en eller anden form for arbejde. Desuden er der også garanti ved at benytte sig af en professionel håndværker og desuden bliver din opgave løs på markant kortere tid end hvad du selv ville være i stand til.

Hulmursisolering i Århus

Hvilke andre fordele er der ved at isolere ydervæggene?

Udover at du naturligvis vil spare yderligere penge på din varmeregning er der også andre energimæssige fordele ved, at få foretaget en isoleringen. Du  minimerer risikoen for, at der opstår fugtskader og der dannes skimmesvamp på dårligt isoleret kolde vægge. Det er et af de værste ting, som der kan ske, ved ikke at få isoleret ydervæggene, da skimmelsvamp er en dyrt erfare at få fjernet.

  1. Ved at isoleret ydervæggene slipper du også for træk fra utætte vægge
  2. Du undgår kuldestråling og kuldenedfald fra kolde overflader.
  3. Linjetab og sorte striber forsvinder.
  4. Du minimerer udslippet af CO2 fra din bolig. Du gør altså noget godt for miljøet, samtidig med at du gør noget godt for din bolig.

Kort sagt: En god efterisolering kombineret med en god ventilation skaber et bedre indeklima i din bolig.

En Hulmursisolering øger din boligs værdi

Der er mange som tror, at en hulmursisolering kun har en effektiv på ens varmeregning. Det er delvis korrekt. En hulmursisolering har nemlig også en effektiv på din boligs salgsværdi. En hulmursisolering kan være med til at forbedre din energimærkning.

En forbedret energimærkning betyder, at din bolig stiger i pris. Det kan give dig flere fordele. Det vil være med til at øge din friværdi i din bolig, men det kan også betyde et hurtigere hussalg i fremtiden, da danskerne sætter stor pris på et godt indeklima og det er netop hvad en hulmursisolering giver. Det er dog vigtigt, at man regelmæssigt husker at lufte ud, for at bevarer det gode indeklima.

Du har måske tidligere solgt en bolig eller måske måtte du opgive, da inden var interesseret. En hulmursisolering kan forbedre din energimærkning, som der tidligere er givet udtryk for. Derfor kan en bedre energimærkning være med til at skabe et hurtigere hussalg.

Der er altså ikke bare en, men mange gode fordele ved at får foretaget en hulmursisolering. Tøv ikke med at kontakte 3byggetilbud og få 3 gratis og uforpligtende indenfor 1-3 hverdage.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk