Brolægger Roskilde

Hvis du skal have lavet et projekt, der har noget med fliser eller sten at gøre, er det en brolægger, du skal kontakte for at få løst opgaven. En brolægger er ekspert i at lave alt fra indkørsler til havegange og terrasser.

Brolæggere er professionelle håndværkere, der har et godt håndelag samt er lynhurtige, når der skal lægges fliser eller sten. De har alle de maskiner og redskaber, der skal bruges til formålet, og så er de vant til det tunge og mere krævende arbejde.

Med en brolægger ved hånden kan du få en masse rådgivning, gode idéer og inputs, så du får et flot og holdbart resultat, du kan glæde dig over mange år ud i fremtiden.

Hvad kan en brolægger hjælpe mig med?

En brolægger kan hjælpe med alle mulige former for opgaver, hvor det kræver en belægning. Du kan oven i købet få en masse gode råd, så du får den indkørsel, terrasse eller andet, du altid har gået og ønsket dig.

Når du kontakter en brolægger i Roskilde, vil vedkommende med stor glæde hjælpe med at klæde dig på til at foretage de rigtige valg i forhold til eksempelvis materialer og udformning af dit brolæggerprojekt.

Har du en af følgende belægningsopgaver i tankerne, skal du ikke tøve med at kontakte en brolægger:

 • Opbygning af støttemure og trapper
 • En ny terrasse
 • Anlægning af stier
 • Lægning af fliser
 • Sætning af brosten, kantsten eller chaussesten
 • En ny indkørsel
 • Gangarealer eller fortove
 • Parkeringspladser
 • Afgrænsning af bede eller arealer med sten eller kantsten
 • Stensætning og stendiger
 • m.

Hvad koster en brolægger i Roskilde?

Når du skal hyre en brolægger, så får du som regel ikke en timepris på opgaven. Du får et samlet tilbud på din opgave, der indeholder prisen for materialer, brug af maskiner, timeprisen og så videre.

Du har derfor egentlig ikke så meget brug for en timepris for en brolægger. Men timeprisen ligger typisk et sted mellem 200 og 500 kr. eks. moms for en brolægger i Roskilde. Du kan altså finde nogle brolæggere, der har en billig timepris og nogle med en dyrere timepris. Dette har naturligvis en indflydelse på det samlede tilbud.

Når du modtager tilbud fra flere brolæggere, kan det være yderst fristende at hyre den billigste. Det er dog ikke altid en god idé, da kvalitet og pris tit og ofte hænger sammen.

Prisen på en brolæggeropgave afhænger også af størrelsen af dit projekt, da et tilbud for det meste regnes ud fra kvadratmeterprisen.

Hvad en brolægger koster, kommer i korte træk an på:

 1. Hvor stor opgaven er
 2. Hvad det er for en slags opgave
 3. Hvilke materialer og maskiner, der skal anvendes
 4. Hvor lang tid det tager at løse opgaven

Sådan får du 3 uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave i Roskilde

Hvis du beslutter dig for at kontakte flere brolæggere for at få et tilbud, skal du have heldet med dig, hvis du får fat i tre brolæggere, der har tid til at tage telefonen samt tid til din opgave. Brolæggere har nemlig tit en kalender, der er fyldt langt ud i fremtiden.

Er du interesseret i at få mere end blot et enkelt tilbud i hus, så benyt dig af en gratis og uforpligtende online tilbudstjeneste. Det sparer dig for en masse tid og formentlig også for en del penge. Ligesom du også er sikker på, at det er en brolægger, der kan udføre dit projekt og ikke har specialiseret sig i en bestemt form for belægningsopgave.

Du skal blot beskrive din opgave kort på tilbudstjenesten, hvorefter brolæggerne kontakter dig, så de kan komme forbi og besigtige opgaven. Efterfølgende kommer de med et tilbud til dig, som du kan acceptere eller afvise. Det kan ikke være meget nemmere.

Derfor bør du hyre en erfaren brolægger til dit projekt

De opgaver, som en brolægger kan hjælpe med, er ofte tunge og krævende opgaver. Derfor kan det kun anbefales, at du benytter en professionel brolægger. Mange har selv forsøgt at gå i gang med et projekt, som de har måttet opgive, da det er lidt af en udfordring – især når ens kendskab til området ikke er på niveau med en brolæggers.

Er du selv gået i gang med en opgave, og har du fundet ud af, at det var en større mundfuld i forhold til, hvad du havde regnet med? Så skynd dig at få kontakt til en brolægger, der kan hjælpe dig med at få projektet i mål.

Det er naturligvis altid bedst, når brolæggeren er med helt fra starten af, da vedkommende derved kan rådgive og vejlede, så du ender med et optimalt resultat og ikke blot en lappeløsning.

Hvis du stadig tænker på, hvorfor du skal hyre en erfaren brolægger til lige præcis dit projekt, bør du være opmærksom på, at:

 1. Du får en fagperson, der har viden, erfaring og ekspertise på området.
 2. Du sparer en masse tid og kræfter.
 3. Du får en sparringspartner, der kommer med forslag og idéer.
 4. Du er sikret de bedste materialer til opgaven.
 5. Du får et flot og harmonisk resultat.

Sidst men ikke mindst kan det være, at et brolæggerfirma sparer dig for en del penge, da det er muligt, at brolæggeren kan skaffe materialerne billigere end, hvad du selv kan. Det er bestemt også værd at tage med i dine overvejelser.

Hvorfor er det en god idé at få tre tilbud fra brolæggerfirmaer i Roskilde?

Der er mange, som undrer sig over, hvorfor de bør indhente i hvert fald tre tilbud på deres opgave. Er det ikke nok at få kontakt til en brolægger, få et tilbud, og så bare gå i gang? Det kan du sagtens gøre, men hvis du er interesseret i at spare penge og finde den helt rigtige brolægger i Roskilde til dine behov, er det en fordel at få flere tilbud.

Når du får tre tilbud på din opgave, har du den bedste mulighed for at sammenligne tilbuddene. Du kan eksempelvis se, om den ene brolægger har taget en meget højere pris i forhold til de to andre. Det kan også være, at du får et ekstraordinært billigt tilbud, som du gerne vil vide mere om.

Både det billige og det dyre tilbud bør vække din nysgerrighed. Hvordan kan det være? Her kan det være en fordel at kontakte de brolæggere, du har fået et tilbud fra for at høre mere om tilbuddets indhold, inden du tager en beslutning.