Epoxy gulv Vejen

Hvis du går at leder efter et epoxygulv til din bolig, så er du kommet til det rette sted. Tilbage i tiden for 4 – 6 år siden var det oftest på fabrikker eller værksteder, at du oplevelede de spejlblanke epoxygulve.

Epoxy har flere kvaliteter, som er ensbetydende med, at de er perfekt egnet til fabrikker. Epoxy er et meget robust og slidstærkt materiale, som gør det velegnet – Derfor appellerede det primært til fabrikker og værksteder, hvor mange mennesker render rundt dagligt.

De seneste 2 – 3 år er det ikke kun i forbindelse med værksteder og fabrikker, at du har kunne opleve epoxygulv. Det er blevet langt mere populært hos danskerne og netop derfor kan du oftere opleve, at flere og flere dansker har fået epoxygulv i deres bolig.

Få 3 gratis tilbud på et Epoxy Gulv

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Epoxygulv pris – Hvad koster et epoxygulv?

Der findes ikke et specifikt svar på, hvad et epoxygulv koster. Prisen afhænger af flere forskellige faktorer, som du vil kunne læse omkring nedenfor.

Når du skal indhente en række tilbud på et epoxygulv, er det først og fremmest vigtigt, at du har fundet ud af hvor stor en del af din bolig du ønsker at få lagt epoxygulv i. Desto flere kvadratmeter, desto dyrere bliver prisen naturligvis.

En tommelfingerregel siger, at det koster 400 – 600 kroner pr. kvadratmeter, men prisen kan variere meget hos de forskellige gulvlægger i Vejen. Det er netop også derfor at det er en god ide at indhente en række tilbud fra forskellige gulvlægger.

I forbindelse med aflægning af et epoxygulv er det også vigtigt, at du har talt med en gulvlægger inden på førelsen, da prisen på epoxy varianter utrolig meget afhængig af tykkelsen på epoxygulvet. Der er også nogle, som vælger at få lagt sand i sit epoxygulv i forbindelse med på førelsen, da det gør gulvet endnu mere skridsikkert, hvilket er ensbetydende med, at det er perfekt egnet til badeværelser, bryggeri mv.

Det er vigtigt at understrege at prisen ikke altid skal være den afgørende betydning for hvem du vælger af gulvlægger. Der kan være meget stor forskel på hvad du får for prisen hos de forskellige gulvlægger. Derfor anbefaler vi også at du læser de forskellige tilbud grundigt igennem inden du vælger, da det højst sandsynligt ikke er det samme hvad de forskellige gulvlægger tilbyder i forbindelse med aflægning af gulv og i dit tilfælde epoxygulv.

Epoxy gulv Vejen

Sådan slipper du for ekstraregninger på epoxygulv

Der findes rigtig mange steder på nettet, hvor de reklamerer med et helt nyt epoxygulv til 15.000 eller 20.000 kroner. Det er dog i de færreste situationer, at du ender med at få et resultat, som du er tilfreds med. Det ender utrolig ofte i byggesjusk.

Hvor finder jeg de rette personer til opgaven? Vi anbefaler, at du benytter dig af 3byggetilbud.dk.

3byggetilbud er en af de store spiller på markedet og har hjulpet mere end 250.000 tusind dansker med fornyelser i deres hjem.

Når du benytter dig af 3byggetilbud, så foregår det ganske enkelt og nemt. Du indsender din opgave og vil indenfor 1 -3 hverdage modtage tre gratis og uforpligtende tilbud, som du på inden måde er tvunget til at vælge uden at du har forpligtet til dig til noget.

Det der gør, at du trykt kan vælge 3byggetilbud er, at de tilbyder gratis entreprisegaranti på alle deres opgaver. Det betyder, at hvis der opstår en fejl eller mangler ved det arbejde, som du har fået udført, så er du forsikret op til 35.000 kroner.

Kan epoxy benyttes i alle rum?

Der findes ikke et specifikt svar på, hvor du kan benytte dig af epoxy. Det er kun din fantasi som sætter grænser for, hvorhenne du vælger at få lagt epoxygulv. Det er dog vigtigt at understrege, at der er nogle steder at det er mere oplagt at få epoxygulv end andre steder.

Et af stederne, hvor mange dansker vælger at få lagt epoxygulv er i forbindelse med badeværelset og bryggeri. Det skyldes at epoxy er et materiale, som er slidstærkt og skridsikkert, som er den største årsag til, at mange vælger epoxygulv til badeværelset.

Du har med garanti hørt udtrykket Newyorker-stil tidligere. Det er præcis hvad et epoxygulv emmer af og er med til at skabe et industrielt look, som er blevet mere populært på det seneste. Derfor vælger mange at få epoxygulv i deres stuer, da det emmer af Newyorker-stil.

Det der også gør epoxygulv velegnet og kan benyttes i alle boligens rum er, at epoxygulve kan vælges i et hav af forskellige farver og som nævnt tidligere er det kun din fantasi som sætter grænser for, hvordan du ønsker at designe din bolig med epoxygulv.

Få et blankt epoxy gulv, som er rengøringsvenligt

Der er ingen tvivl om, at når der skal vælges gulv, som er fugefrit, så er det ingen hemmelig, at epoxy er blevet det helt rigtige valg. Materialerne som epoxygulv indeholder, har været kendt i industrielbranchen, men nu har boligejerne også mulighed for at få de slidstærke og blanke epoxygulve.

Epoxy, polyurethan, terazzo eller slebet beton. Det er absolut fremtiden materialer til gulvet derhjemme. Som nævnt har det tidligere kun været kendt i industrien, men nu er tiden også kommet til de danske boligejere.

Interessen for epoxygulve stammer i høj grad fra der moderne look, men ligeledes også den glans og farvedybde du kan opnå med et epoxygulv. Det at du kan vælge et hav af farver med epoxygulv har ligeledes været med til at skabe den interesse som det har fået på den seneste stykke tid. Det giver rigtig mange muligheder i forhold til indretningen og design.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk