Elektriker Odense

Har du brug for at få besøg af en elektriker eller en el-installatør, som er et andet navn for det samme, er det en fordel, at du ved, hvilke opgaver en elektriker egentlig kan udføre for dig.

De fleste af opgaverne kender vi alle sammen, ligesom mange ved, at elektricitet er noget, man som regel ikke selv skal begive sig ud i, da det kan have store konsekvenser.

Her kan du læse mere om, hvad en elektriker i Odense kan være behjælpelig med, hvad en elektriker koster, hvordan du får gode tilbud fra elektrikere m.m.

Hvad koster en elektriker i Odense?

Når du skal have lavet noget med elektricitet, vil du sikkert gerne have en idé om, hvad det kommer til at koste dig. Det er dog et spørgsmål, som ikke kan besvares meget kort, da det kommer an på mange forskellige ting.

Som udgangspunkt skal du regne med, at en elektriker i Odense har en timepris på et sted mellem 300 kroner eks. moms og 900 kroner eks. moms. Det er en stor variation, men timeprisen kommer ofte an på, hvilken opgave det er, du skal have lavet. Nogle opgaver er nemlig dyrere at få en elektriker til at lave i forhold til andre opgaver.

Foruden at prisen på en elektrikeropgave afhænger af, hvad opgaven går ud på, så varierer prisen også i forhold til hvilke materialer, der skal indgå i projektet. Der er stor forskel på, om det drejer sig om fem stikkontakter eller et helt solcelleanlæg.

Få hjælp af en elektriker i Odense til disse opgaver

At få hjælp fra en professionel elektriker i Odense er din garanti for, at alt foregår sikkerhedsmæssigt korrekt. Derfor kan det altid anbefales, at du bruger en autoriseret elektriker, når du skal have lavet en elektrikeropgave. Det kan nemlig spare dig for en masse penge, da det kan få fatale følger på mange måder, hvis du selv roder med det.

Føl dig sikkerhedsmæssigt tryg ved at bruge en elektriker til disse opgaver:

 • Når du skal have kigget elinstallationer efter og have lavet en fejlfinding
 • Når du skal have sat tyveri- eller brandalarmer op
 • Når du skal have trukket elkabler
 • Når du skal have foretaget et el-tjek
 • Når du skal have energioptimeret din bolig
 • Når du skal have tilsluttet elvarme eller gulvvarme
 • Når du skal have flyttet eller udskiftet gamle stikkontakter
 • Når dine hvidevarer skal tilsluttes
 • Når du skal have monteret eller vedligeholdt et solcelleanlæg
 • Når du skal have udendørsbelysning
 • m.

Få nemt og hurtigt tre tilbud fra elektrikere i Odense

Har du prøvet at ringe rundt til forskellige elektrikere i Odense? Og har du ikke haft held med at få fat i dem, eller har de slet ikke tid til din opgave? Så er du ikke den eneste, der har brugt en masse tid på denne måde. Heldigvis kan det gøres meget nemmere og hurtigere.

Den nemme måde at få tre tilbud fra elektrikere i Odense er ved at gøre brug af en online tilbudstjeneste. Her sidder nemlig alle de elektrikere, der har tid til din opgave på spring for at hjælpe dig. Du kan derfor få et rigtig godt tilbud, da elektrikerne ved, at de er oppe imod hinanden.

Når du har fået kontakt til tre elektrikere via tilbudstjenesten, skal du blot lave en aftale med firmaerne i forhold til, hvornår opgaven kan besigtiges. Det giver nemlig elektrikerne mulighed for at give dig et præcist tilbud på din opgave.

Er det en mindre opgave, kan det ofte klares telefonisk eller ved, at du beskriver opgaven indgående og sender billeder.

Er der derimod tale om en større opgave, så ønsker elektrikerne som regel at komme hjem til dig for at kigge nærmere på opgaven. Tilbuddene kommer efterfølgende helt af sig selv til dig inden for kort tid.

Hvordan kan det være, at jeg skal bruge en autoriseret elektriker i Odense?

Du skal bruge en autoriseret elektriker i Odense, fordi elektricitet er forbundet med en stor risiko for brandfare, hvis arbejdet ikke er udført korrekt. Det er derfor lovmæssigt bestemt, at det er et område, som en uddannet elektriker altid skal varetage.

Når det gælder krav og regler i forbindelse med elektrikeropgaver, så er det et indviklet område at bevæge sig ind på. Der er nemlig nogle opgaver, som du godt selv må tage dig af, mens andre opgaver er strengt forbudte at gå i gang med selv.

Hvis du har en elektrikeropgave, kan det kun anbefales, at du finder en elektriker i Odense, der kan hjælpe dig med den, så du ikke går galt i byen.

Hvorfor skal jeg have tre tilbud fra elektrikere i Odense?

Der er en rigtig god grund til, at du altid skal gå efter tre tilbud, når du har en opgave for en elektriker i Odense eller en anden håndværker. Hvis du forestiller dig, at du kun indhenter ét tilbud, så kan du jo være så uheldig, at du er kommet til at henvende dig til den dyreste elektriker i området og derfor får et skyhøjt tilbud prismæssigt.

Et andet scenarie er, at du får et alt for billigt tilbud. Her kan det være, at arbejdet ikke bliver udført i den kvalitet, som du havde gået og håbet på. Indhenter du to tilbud, kan du stå med et ekstremt dyrt tilbud og et frygteligt billigt tilbud. Det giver dig ikke et realistisk billede af, hvad din opgave egentlig bør koste.

Med tre tilbud på bordet har du et meget bedre sammenligningsgrundlag og kan sortere de henholdsvis dyre eller billige tilbud fra og ende op med en fair pris på din elektrikeropgave.

Gør klar til elektrikerens ankomst

Inden du får besøg af en elektriker fra Odense, så sørg for at det er nemt at komme til at besigtige opgaven og senere hen at udføre selve opgaven.

Skal elektrikeren eksempelvis til i el-skabet, er det utrolig besværligt at komme til, hvis du har en masse ting stående foran, der dækker for arbejdsområdet. Flyt derfor alle tingene inden opgaven skal besigtiges eller udføres, så går det hele lidt nemmere.