Anlægsgartner Odense

Har du fået lyst til at omlægge din have? Du ønsker måske en japanskinspireret have, eller mangler du hjælp til at finde en smart måde, hvorpå du kan dyrke dine egne grøntsager? Mulighederne er i hvert fald mange, når du har en anlægsgartner til at hjælpe dig.

En anlægsgartner i Odense kan både hjælpe dig med inspiration, gode råd, planlægningen af haven og selve udførelsen. Der er altså masser af forskellige måder, hvorpå du kan få hjælp af en anlægsgartner.

Skal der styr på din have, kan du her læse mere om, hvordan du kan få et godt tilbud fra en anlægsgartner i Odense.

Hvad koster en anlægsgartner i Odense?

Dette er et af de sværeste spørgsmål at give et konkret svar på, da det afhænger af en del forskellige faktorer. Prisen for en anlægsgartner i Odense kan nemlig variere en hel del, hvorfor det er godt at være særlig opmærksom, når du indhenter tilbud fra anlægsgartnere.

Hvis vi kigger på timeprisen for en anlægsgartner i Odense, ligger den på mellem 350 kroner eks. moms og 500 kroner eks. moms i timen. Der er derfor allerede i forhold til timeprisen en stor forskel på, hvad de enkelte anlægsgartnere tager for deres arbejde.

Udover timeprisen får du også andre udgifter, såsom hvis der skal bruges maskiner, en tegning over din nye have, omkostninger for eventuelle planter, fliser m.m. Hvad prisen for planter og materialer kan løbe op i afhænger naturligvis af hvor mange kvadratmeter, der skal dækkes.

Dette kan en anlægsgartner i Odense hjælpe dig med

En anlægsgartner har mange forskellige talenter, så du kan få løst nøjagtig den opgave, du ønsker. Uanset om du ønsker at anlægge en have i forbindelse med nybyggeri eller det er en gammel have, der skal omlægges, er det en fordel med hjælp fra en anlægsgartner for at holde overblikket.

Få hjælp fra en anlægsgartner til:

 • At få lavet en plan over din nye have
 • At få en havetegning over tiltagene
 • At få udført belægningsopgaver
 • At beplante din have
 • At beskære buske og træer på den mest optimale måde
 • At få udført gravearbejde (til en pool, trampolin m.m.)
 • At få fældet træer eller topkapring af træer
 • At få fræset gamle stubbe
 • At få opsat et hegn
 • At få plantet en hæk
 • m.

Få en god pris på en anlægsgartner i Odense med tre tilbud

For at få den nøjagtige pris for hvad dit haveprojekt kommer til at koste dig, er du nødt til at indhente tilbud fra minimum tre anlægsgartnere i Odense. Sørg for at du får mindst tre tilbud, da det er din mulighed for bedst muligt at kunne sammenligne priserne i tilbuddene.

Ved at indhente tre tilbud kan du få sorteret de dyreste eller billigste fra, så du ender med en fair pris for dit haveprojekt. Hvis du vælger at ringe rundt til anlægsgartnere i Odense, så ved de ikke, om du ringer videre og giver dig derfor ikke deres skarpeste pris.

Hvis du bruger en online tilbudstjeneste, er du sikret, at du får de skarpeste priser fra alle anlægsgartnerne, da de ved, at der er flere om buddet. Du kan altså faktisk spare penge ved at bruge en online tilbudstjeneste.

Fordele ved at bruge en online tilbudstjeneste

Den største fordel er, som nævnt før, at du kan spare en del penge på at bruge en online tilbudstjeneste. En anden fordel er, at du også sparer en masse tid, da du ikke skal ringe forgæves rundt til anlægsgartnere i Odense, som enten ikke tager telefonen eller ikke har tid til dit haveprojekt.

Foruden at du sparer tid og penge, er det også meget nemmere, da du blot skal beskrive din opgave på tilbudstjenesten. Herefter kommer anlægsgartnere, der er kompetente i forhold til din opgave, helt automatisk til dig.

Anlægsgartnerne henvender sig til dig, så I sammen kan aftale en tid, hvor de kan kigge på din have og høre om dine tanker. Efterfølgende får du tilsendt et tilbud, så det kan altså ikke blive meget nemmere for dig at modtage tre tilbud fra anlægsgartnere i Odense.

Den sidste fordel ved en online tilbudstjeneste er, at den er simpel at bruge samt, at det er gratis og derfor også uforpligtende. Det koster dig altså ikke en klejne, og så er du ikke bundet til at skulle acceptere et af tilbuddene.

Anlægsgartner i Odense – din inspirationskilde

Når du vælger at indgå et samarbejde med en anlægsgartner i Odense, får du pludselig en masse erfaring og viden lige ved hånden, som du kan gøre brug af. En anlægsgartner med stor erfaring har masser af idéer, forslag og inspiration til lige præcis den opgave, som du ønsker vedkommende skal ordne.

Hvis du eksempelvis skal have lavet din indkørsel, kan anlægsgartneren være behjælpelig med hvilke materialer, der er optimale og som passer til resten af din boligs udtryk. Det betyder, at du ved hjælp af anlægsgartneren får den mest optimale løsning. Skal der laves en beplantning eller et hyggehjørne i indkørslen, så har anlægsgartneren også en masse forslag til, hvad der vil være bedst i den forbindelse.

Er det din have, der skal lægges helt om, eller har du helt nye udendørsarealer som følge af nybyggeri, så kan du få stor gavn af den inspiration og de gode råd, som en anlægsgartner i Odense kan komme med. På den måde er du sikret, at du får de udendørsarealer, du altid har drømt om.

Hyr den rette anlægsgartner i Odense

I forbindelse med dit haveprojekt er det naturligvis også en god idé, at du mærker efter ved mødet med anlægsgartneren, om det er den rette person for dig. Der skal helst være en god og åben dialog mellem jer, så I får et godt fremtidigt samarbejde og kan føle jer trygge ved hinanden.

Forventer du, at anlægsgartneren i Odense skal komme med en masse gode idéer og løsningsforslag, så læg mærke til om dette kommer helt af sig selv, når I snakker sammen første gang om dit projekt.

Husk også at du i mødet med anlægsgartneren lægger kortene på bordet omkring, hvad du forventer af vedkommende, så han/hun har en chance for at imødekomme dine ønsker og behov.