Anlægsgartner Roskilde

Trænger du til at få styr på din have? Er den et rent virvar, så du ønsker, at den skal blive mere overskuelig? Så er det en anlægsgartner, du skal have fat i. En anlægsgartner kan nemlig hjælpe dig med at indrette din have præcis, som du gerne vil have den.

Derudover kan en anlægsgartner også hjælpe dig i forbindelse med anlægning af en indkørsel. Med en anlægsgartner er der desuden mulighed for at få en masse sparring og gode idéer i forhold til, hvordan du opnår de mest optimale forhold i din have eller indkørsel.

Hvad koster en anlægsgartner i Roskilde?

Når du skal have en anlægsgartner hjem til dig for at finde ud af, hvad dit haveprojekt kommer til at koste, skal du være forberedt på, at prisen kan svinge meget – selv i dit lokalområde. Det er nemlig op til den enkelte anlægsgartner selv at fastsætte sin timeløn.

Timepriserne for anlægsgartnere i Roskilde ligger på omkring 350 – 500 kr. i timen eks. moms, hvilket igen afhænger af hvilken type opgave, du skal have løst og omfanget af opgaven. Prisen afhænger også af, hvilke maskiner der eventuelt skal bruges i forbindelse med arbejdet.

Endvidere kommer prisen for den samlede opgave an på, hvilke materialer der skal bruges, hvis du eksempelvis skal have lavet din indkørsel. Selv inden for havebranchen findes der både gode og mindre gode materialer.

Hvilke opgaver kan en anlægsgartner varetage?

En anlægsgartner har mange talenter, når det kommer til at få udendørsarealerne til at se flotte og indbydende ud. Det er muligt at få en anlægsgartner til at klare alle udendørsarealerne i forbindelse med nybyggeri såvel som at få sin gamle have lagt totalt om, så den passer til dig og din familie.

Uanset om din opgave er lille eller stor, er en anlægsgartner i Roskilde klar til at forestå arbejdet. Du kan herunder se eksempler på, hvad en anlægsgartner kan lave:

 • Havetegning
 • Haveanlæg
 • Belægningsarbejde
 • Beplantning
 • Beskæring af træer og buske
 • Græsslåning
 • Gravearbejde
 • Træfældning
 • Topkapring
 • Stubfræsning
 • Opsætning af hegn
 • Anlægning af hæk
 • Såning af græs eller udlægning af rullegræs
 • Skovrejsning
 • Og meget mere

Listen kan være meget længere, da en anlægsgartner har mange forskellige kompetencer. Har du en opgave i din have eller angående dine andre udenomsarealer, så tøv ikke med at kontakte en anlægsgartner i Roskilde.

Spar penge ved at indhente 3 tilbud fra anlægsgartnere i Roskilde

Som vi tidligere har nævnt, kan en anlægsgartners timepris svinge meget fra det ene firma til det andet. Det er derfor en rigtig god idé, at du indhenter flere tilbud fra forskellige anlægsgartnere, når du har til hensigt at finde ud af, hvad det kommer til at koste dig.

Det kan være en stor fordel at få fat i en anlægsgartner, der ligger i dit lokalområde, da mange tager betaling for kørsel fra firmaadressen og hen til arbejdsadressen. For at finde en anlægsgartner i Roskilde kan du selvfølgelig gribe mobilen og starte med at ringe rundt for at få fat i mindst tre tilbud.

En anden og nemmere løsning er dog, at du bruger en online tilbudstjeneste til formålet. Her skal du blot beskrive din opgave, hvorefter flere anlægsgartnerne vil komme med et tilbud til dig.

Ved at bruge denne mulighed er du sikker på, at du får den skarpeste pris på dit projekt. Anlægsgartnerne ved nemlig, at der er andre, som byder ind på opgaven. Det er ganske gratis og uforpligtende at benytte sig af en sådan online tilbudstjeneste.

Derfor bør du altid indhente flere tilbud fra anlægsgartnere i Roskilde

Du bør altid få minimum tre tilbud fra forskellige anlægsgartnere, da du derved har muligheden for at sammenligne priserne for dit projekt. Grunden til at du skal have mindst tre tilbud er, at det giver dig det bedste sammenligningsgrundlag. Det kan to tilbud ikke gøre, da du kan være løbet ind i de to dyreste firmaer.

Får du tilbud, hvor prisforskellen er meget stor, skal du ikke bare springe på det billigste. Det er derimod en fordel at undersøge, hvorfor der er så stor en forskel på prisen. Hvad er det, der gør, at en anlægsgartner kan gøre det så meget billigere end de to andre? Kontakt dem alle og forhør dig om, hvad tilbuddet helt præcist indebærer.

Når du taler med de forskellige anlægsgartnere om deres pris, er det essentielt, at du hele tiden har i baghovedet, at kvalitet ofte koster mere end en billig løsning.

Når du har kontakt til anlægsgartnerne, så kan du også eventuelt mærke efter, om du har tillid til personen, du snakker med. Det er vigtigt, at der er en god kommunikation mellem jer, da det vil give dig det bedste resultat i forhold til din opgave.

Find den rigtige anlægsgartner

For at finde den helt rigtige anlægsgartner i Roskilde til dit projekt er det vigtigt, at du har gjort dig en masse overvejelser om, hvad det er du ønsker. Sørg for at du har skrevet det hele ned, så det er nemmere at formidle videre til anlægsgartneren.

Når du mødes med anlægsgartneren, kan I sammen skrive det ned, I bliver enige om, at anlægsgartneren skal lave samt hvilke materialer, der skal bruges m.m. Herved undgår du, at der opstår misforståelser undervejs, da det hele er på skrift.

 

Få idéer og inspiration fra anlægsgartnere i Roskilde

 

Er du ikke helt sikker på, hvad du har brug for, og er du tom for idéer, når det kommer til dine udendørsarealer, kan en anlægsgartner være din sparringspartner og komme med løsningsforslag, som du måske ikke selv var kommet på.

En professionel anlægsgartner har stor erfaring med at udforme udendørsarealer, så de lever op til kundernes forventninger. Om det er en stor eller lille have, gangarealer eller en indkørsel er sådan set ligegyldigt, da anlægsgartneren altid vil komme med forslag, der passer til omgivelsernes udtryk.

Med en anlægsgartner i ryggen får du også en præcis opmåling af, hvor stort et blomsterbed eksempelvis skal være, hvilken bredde gangstien skal have og så videre. På den måde ender du med, at det hele passer perfekt sammen, mens du samtidigt opnår den bedste udnyttelse af alle tilgængelige kvadratmeter.