Brolægning Odense

Giver din indkørsel dig grå hår og tics, når du triller bilen på plads i garagen efter arbejde?

De fleste af os vil gerne have en indkørsel der bare fungerer. Men mange bakser med problemer med gamle belægninger i indkørslen, som sunket sammen, har kørespor eller måske endda sætningsskader. Det kan også være at din indkørsel er blevet fyldt med ukrudt i fugerne og er meget tidskrævende mht. vedligehold.

Trænger din indkørsel til en overhaling? Måske sukker du efter en ny indkørsel som:

 • Er vedligeholdelsesfri
 • Er sikret imod oversvømmelse og store mængder regnvand
 • Har det rigtige fald og leder regnvand væk fra husets sokkel
 • Er lagt perfekt, med en snorlig belægning i et flot mønster
 • Holder år efter år

En professionel brolægger i Odense kan hjælpe dig af med din gamle, problemfyldte indkørsel. Hvis du gerne vil have lavet en ny indkørsel, som sparer dig tid og kræfter mht. vedligehold, kan en brolægger vejlede dig i forhold til den helt rigtige løsning.

Du kan f.eks. aftale, at brolæggeren kommer på et uforpligtende besøg for at vurdere hvilke problemer, der er med belægningen. Brolæggeren kan give dig inspiration til den rigtige løsning til indkørslen.

Få tre tilbud på brolægning i Odense

Hvis du gerne vil have et besøg fra en brolægger, kan du f.eks. specificere at et besøg er en del af et tilbud fra en brolægger.

Men hvordan kommer du igang med at få lavet en ny og tidssvarende indkørsel?

Det er en god ide at få undersøgt, hvad dine behov præcist er. Og hvilke problemer den nye indkørsel skal løse?

Du kan derefter indhente tre uforpligtende tilbud fra brolæggere i Odense. Processen er nem og overskuelig:

 • Tilbuddet sendes til 3 brolæggere samtidigt
 • Du skal kun skrive dine kontaktoplysninger og projektbeskrivelsen én gang
 • Du får tre gratis og uforpligtende tilbud, som du i ro og mag kan læse igennem
 • Du kan vælge det tilbud, der passer bedst til dig og dit budget
 • Du får adgang til godkendte håndværkere, som screenes, inden de bliver medlem af portalen

Gode råd til det bedste tilbud på brolægning i Odense

Du vil sikkert gerne have det bedste tilbud og vælge en brolægger, som kan løse din opgave på bedste vis. Når du skal vælge en brolægger i Odense, er der nogle gode forbrugerråd og retningslinier, som sikrer den bedste opgaveløsning og et godt samarbejde med brolæggeren.

Først og fremmest er det en god idé at få en detaljeret skriftlig aftale på opgaven.

Forbrugerrådet har lavet en forbrugeraftale når du skal indgå en aftale om håndværkerarbejde med din brolægger. Den er lavet i samarbejde med Dansk Byggeri, Tekniq, Håndværkerrådet og Energistyrelsen og kan hentes her

Hvorfor er det altid en god idé at aftale anlæg af ny indkørsel på skrift? Klare aftaler på skrift sikrer dig som forbruger og brolæggeren, som skal lave din opgave. Begge parter er jo interesserede i et godt samarbejde med tydelige aftaler. Med en forbrugeraftale får du klare aftaler og afstemt forventningerne med brolæggeren. Det giver tryghed i forhold til at få en indkørsel, som lever op til dine ønsker og forestillinger.

Det anbefales desuden af Forbrugerrådet at du aftaler en fast pris på opgaven. En fast pris sikrer at projektet ikke overskrider budgettet.

Du kan hjælpe din brolægger til at løse opgaven på den bedst muligt, hvis du laver en grundig projektbeskrivelse, hvor du tydeligt redegør for hvad du ønsker til din nye indkørsel.

I en forbrugeraftale er det en god idé som minimum at aftale disse ting:

 • En præcis beskrivelse af opgaven og hvilket arbejde der skal udføres
 • Hvor arbejdet skal foregå
 • Hvor meget arbejde der skal laves
 • I hvilken kvalitet arbejdet skal udføres
 • Hvem der skal lave arbejdet
 • Hvornår arbejdet begynder og hvornår det skal være fuldført
 • En fast pris for arbejdet
 • Hvilke sanktioner der træder i kraft, hvis aftalen ikke overholdes

Stil hellere brolæggeren et spørgsmål for meget end et for lidt, så du er sikker på at I er enige om alle detaljer i projektet.

Hvad koster brolægning i Odense?

En indkørsels pris afgøres af bl.a. materialernes pris og brolæggerens arbejdsløn.

Belægningen skal f.eks. ligge på et godt fundament af stabilgrus. Det koster ca. 300 kr. pr. kvadratmeter, hvis der skal lægges et komprimeret gruslag på ca. 20 cm.

Belægningens pris afhænger desuden af dit valg af sten. Billige, nye sten koster ca. 100 kr. pr. kvadratmeter, mens nye chaussésten kan koste op imod 800-900 kr pr. kvadratmeter.

Der er også andre faktorer, der har betydning for prisen:

Hvad går opgaven ud på?

Anlæg af en ny indkørsel indeholder en række opgaver:

 • Den gamle belægning skal tages op. Vil du selv gøre det, eller skal brolæggeren tage sig af det?
 • Underlaget skal forberedes, så du får en smuk, holdbar indkørsel, som holder i mange år. Der skal derfor laves bundsikring, bærelag og afretningslag, som jævnes med en pladevibrator.
 • Der skal udmåles og trækkes snore, så belægningen kan lægges i vater og med det rigtige fald.
 • Belægningen skal lægges.
 • Pladevibrator skal køres over belægningen af flere omgange.
 • Fugesand skal fejes ned i belægningen.

Hvor stor er opgaven?

En ny indkørsels samlede pris afhænger af hvor mange kvadratmeter, der skal laves indkørsel på. Måske ønsker du også bede med beplantning og træer, som højner resultatet? En brolægger i Odense kan tages med på råd og give dig inspiration til bede i forbindelse med indkørslen.

Hvor lang tid tager opgaven?

Prisen afhænger også af tidsforbruget på opgaven. I forbrugeraftalen kan I aftale, hvor lang tid brolæggeren har til at færdiggøre opgaven.

Pris og kvalitet

Din indkørsel skal gerne matche dine ønsker og passe til dit økonomiske råderum. Men den billigste løsning er ikke altid den bedste. Det er derfor i din egen interesse at kigge på andre ting end pris, når du vælger mellem tilbuddene. Hvilken kvalitet er du interesseret i ende med? En indkørsel skal gerne holde i mange år. En erfaren, dygtig håndværker leverer et sikkert resultat.

Hvor i landet skal opgaven udføres?

Brolægning er billigere i Jylland og på Fyn, sammenlignet med Sjælland, specielt i Hovedstadsområdet. Når du skal have lavet en ny indkørsel, er det en god idé at indhente tilbud i god tid, inden din indkørsel skal laves.