Tømrer Roskilde

Når du skal have hjælp til en byggeopgave, renoveringsarbejde eller lignende, skal du kontakte et tømrerfirma. En tømrer er nemlig din professionelle håndværker, der kan give dig gode råd og vejledning til, hvordan din opgave bliver løst på den mest optimale måde.

Om du skal have sat et nyt køkken op i en lejlighed, have bygget en carport til bilen eller lagt nyt gulv i hele huset, så hjælper en tømrer dig fra A-Z. I stedet for selv at bruge en masse tid på at indhente tilbud fra de lokale tømrerfirmaer i Roskilde finder du her gode råd til, hvordan du nemmest og hurtigst får fundet den helt rigtige tømrer til din opgave.

Hvad er en tømrer?

Tømrerfaget er et af de ældste håndværk, der findes. Det er et fag, der er fyldt med både historie, faglig stolthed og masser af traditioner. Det tager 3 år og 5-10 måneder at blive tømrer, hvor uddannelsen veksler mellem skole- og praktikophold.

At være tømrer kræver et godt håndelag og en god materialeforståelse, da der skal kunne arbejdes med både renovering af eksisterende bygninger, nybygning og tilbygning.

Gennem tiden har de anvendte materialer, metoder og teknologien forandret sig. Men det er stadig tømreren, der står for eksempelvis at lave de grove trækonstruktioner, når der skal bygges et hus.

Hvad koster en tømrer i Roskilde?

Hvad en tømrer i Roskilde koster afhænger af flere forskellige faktorer. Mens nogle firmaer har en timepris på 270 kr. i timen eks. moms, er der andre, som tager eksempelvis minimum 400 kr. i timen eks. moms. Denne timepris er med til at dække tømrerens løn, en arbejdsskadeforsikring, firmabilen, markedsføring m.m.

Du vil sikkert, som de fleste andre, gerne have et billigt tilbud på din tømreropgave. Men med de udgifter en tømrer har, er det ofte ikke altid den bedste beslutning at acceptere det billigste tilbud.

Jo mere du betaler for at få lavet en tømreropgave, jo større pålidelighed og fleksibilitet bør du så også kunne forvente af firmaet. Her tænkes blandt andet på, at tidsfrister og aftaler skal overholdes samt, at eventuelle mindre fejl rettes efter overleveringen af opgaven.

Timeprisen er dog ikke så afgørende, da de fleste tømrerfirmaer ikke arbejder ud fra en fast timepris. De kommer med et samlet tilbud for materialer og udførelsen af opgaven. Det er derfor det samlede tilbud, du skal forholde dig til. Det er rent faktisk en fordel for dig, da du ikke får nogen irriterende overraskelser, når det kommer til prisen.

Hvilke opgaver udfører en tømrer?

En tømrer i Roskilde kan løse et hav af forskellige typer opgaver for dig. Nogle tømrerfirmaer gør sig i det hele, mens andre specialiserer sig inden for de forskellige opgavetyper.

Renovering

I kategorien med renovering er der mange opgaver, som en tømrer kan klare. Det kan være både i forhold til renovering af et hus, et sommerhus eller en lejlighed. Så skal du have renoveret taget, en ældre ejendom, køkkenet, badeværelset, en garage, carport eller lignende er det en tømrer, du skal have fat i.

Tilbygning

En tømrer kan også hjælpe med tilbygninger. Det kan eksempelvis være, hvis du ønsker en udestue, et ekstra badeværelse, et skur eller en udvidelse af dit nuværende køkken.

Nybygning

Skal du have bygget et helt nyt hus, er der mange opgaver for en tømrer i forbindelse med dette. Tømreren laver alt fra tagkonstruktionen og lægning af taget til at sætte paneler og lister op.

 

Vinduer og døre

 

Tømreren står også for at sætte vinduer og døre i et hus ved nybyggeri. Derudover er de fleste tømrerfirmaer samtidigt eksperter i at udskifte gamle vinduer samt både indvendige og udvendige døre.

 

Træterrasse

 

Drømmer du om en ny lækker træterrasse? Så tag fat i en tømrer, som kan lave en træterrasse til dig, der passer perfekt til din bolig. Du kan også få hjælp til en overdækket træterrasse eller renovering af en ældre model.

 

Andre tømreropgaver:

 • Lægning af gulv
 • Lofter og vægge
 • Trapper
 • Opsætning af køkken
 • Taglægning
 • Paneler og lister
 • Isætning af kviste
 • Opstilling af inventar
 • Porte
 • Montering af brædde- og pladebeklædning
 • Lave en carport, garage, skur, brændeskur, hønsehus m.m.
 • Og meget mere

 

Gode råd til et godt samarbejde med din tømrer

Når du har valgt en tømrer i Roskilde til din opgave, er der nogle ting, du altid bør have in mente for at opnå et godt samarbejde.

 1. Lyt til din tømrer – en tømrer har mange års erfaring med både udførelsen af dit projekt samt hvilket materialevalg, der er den bedste løsning. Det er derfor en god idé at møde din tømrer med et åbent sind samt at efterspørge al den råd og vejledning, du kan få i forbindelse med din opgave. Lyt til tømrerens forslag til eksempelvis designet, så du ender med den mest optimale løsning.
 2. Lav en forventningsafstemning med tømreren – Du skal være helt klar på, hvad det er, du helt præcist forventer af det afsluttede resultat på din opgave. Sæt dig derfor ned sammen med tømreren og forklar helt ned til den mindste detalje, hvad det er, du gerne vil have.
 3. Lav en plan sammen med tømreren – Sørg for at du og tømreren laver en skriftlig plan for dit projekt. Hvad går opgaven ud på, hvilke materialer skal bruges, hvad er tidshorisonten på projektet samt eventuelt få lavet en skitse af opgaven m.m.

Er du på jagt efter et tilbud fra en tømrer i Roskilde?

Inden du kan få et tilbud fra en tømrer på det projekt, du gerne vil have gang i, skal du forvente, at tømreren vil aftale et besøg hos dig for at besigtige opgaven. Derefter kan tømreren nemlig tage hjem og komme med et tilbud til dig ud fra de oplysninger, som du har givet.

Fordele ved at indhente 3 uforpligtende tilbud på en tømrer

Det er en stor fordel for dig at indhente mindst tre tilbud på din tømreropgave, da du derved får et godt sammenligningsgrundlag. Du får nemlig en idé om, hvilket prisleje din opgave ligger i. Den nemmeste måde for dig, at få tre gratis og uforpligtende tilbud på, er ved at bruge en online tilbudstjeneste.

Herved kan du nemt og hurtigt få tre tilbud fra tømrerfirmaer i Roskilde uden, at du behøver at bruge en masse tid på at sidde og ringe forgæves til de forskellige lokale firmaer.