Slibning af betongulv

slibning af betongulv
Andreas Thomsen

Skrevet d. 1. maj 2020 af Andreas Thomsen

Har du et ønske om at få slebet dit betongulv? I så fald har du flere muligheder. Du kan enten vælge at gøre det på egen hånd, eller du kan lade en professionel gulvmand stå for det. Har du ikke erfaring med slibning af gulve, er det dog næppe en god idé at gøre det til et gør det selv-job.

I stedet bør du lade en kompetent og erfaren gulvmand om at stå for at slibe dit betongulv. Til trods for, at det kan lyde som en relativt simpel opgave, kræver slibning af betongulv en vis erfaring, hvis resultatet skal være i top. Heldigvis er der mange gulvfirmaer landet over, der kan hjælpe dig med din opgave.

Få 3 gratis tilbud på slibning af betongulv

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på slibning af betongulv. Alle tilbud afgives af professionelle firmaer.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Pris: Hvad koster det at få slebet et betongulv?

Slibning af betongulvPrisen er afhængig af flere parametre. Derfor er det svært at fastslå en konkret pris, da den bl.a. afhænger af omfanget af den specifikke opgave. Du kan dog forvente en pris, der lyder på ca. 400 kr. pr. m2. I og med, at man typisk får en pris pr. m2, er det selvsagt også gulvets areal, der er det mest afgørende parameter.

Derfor har omfanget af slibningen stor betydning for den endelige regning. Det vil nemlig være dyrere, hvis du skal have slebet 450 m2 gulv, til fordel for kun 20 m2 gulv. Jo større et areal, der er tale om, des højere vil prisen også være.

Betonens hårdhed har også relevans

Desuden findes beton i flere forskellige hårdheder. Hårdheden af dit betongulv er derfor også et parameter, der har indflydelse på prisen. Det skyldes, at de forskellige hårdheder og gultyper kræver hver deres form for slibning.

Beton reagerer ligeledes negativt på henholdsvis varm og varme. Udsættes det for dette, kan det være med til at forårsage revner og ujævnheder i enten større eller mindre omfang. Dette kan gøre det vanskeligere at slibe gulve. Derfor har både type og stand på gulvet også indflydelse på prisen.

Din geografiske placering har indflydelse

Geografisk placering er ligeledes et aspekt, der har en vis indflydelse på prisen. Typisk er prisniveauet en tand højere i de større byer, hvorfor det – som udgangspunkt – vil være dyrere at få slebet betongulv i byer såsom Århus, Aalborg og København.

Desuden er det forventeligt, at du får en højere pris på slibning af dit betongulv, såfremt det valgte firma skal køre langt mellem udkørselspunkt og din bopæl. Derfor er der mange parametre, der er afgørende i forhold til den endelig pris på at få slebet dit betongulv.

Sådan får du den bedste pris på slibning af betongulv

For at garantere den bedst mulige pris på din opgave, er du nødt til at have noget at sammenligne med. Det er derfor nødvendigt at indhente flere forskellige tilbud på opgaven. I manges ører lyder det både besværligt og tidskrævende, men det behøver det nødvendigvis ikke at være.

Du kan blot indhente dine tilbud via 3byggetilbud. Her tilbydes du nemlig at indhente tre gratis tilbud på din opgave. Det kræver blot, at du udfylder en formular med dine kontaktoplysninger og en detaljeret beskrivelse af din opgave. Inden for 24 – 48 timer vil du modtage tre uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi samarbejder med 3byggetilbud, og kan derfor stå inde for deres tjeneste. Der er mange fordele forbundet med at bruge 3byggetilbud. Det inkluderer blandt andet følgende:

  • Det er både gratis og uforpligtende
  • Hele processen tager kun ganske få minutter
  • Der er mange penge at spare

Entreprisegaranti

Accepterer du et tilbud via 3byggetilbud, er du automatisk omfattet af deres entreprisegaranti. Denne garanti gør, at du er sikret for op til 35.000 kr. i tilfælde af håndværksmæssige fejl eller mangler.

Betongulv bliver slebet

Derfor bør slibning af betongulv udliciteres til en professionel

Der er flere årsager til, at det er vigtigt at udlicitere en opgave af denne karakter til en professionel. Det er dog i særdeleshed som følge af, at resultatet er afhængigt af, at du ved, hvordan du skal bære dig ad med at bruge slibemaskinen. Samtidig kræver det også, at du vælger en slibekop med den rette kornstørrelse.

Valget af den rette slibekop afhænger af, hvilken type opgave du står over for. Det er ikke blot vigtigt at vælge den rette slibekop og kornstørrelse. Det er også vigtigt, at du går forsigtigt til værks med brug af sliberen. Gør du ikke dette, undgår du ikke, at der opstår slibespor i betonen – og de kan være svære at rette op på.

Udliciter opgaven og slip bekymringerne

Vil du gerne være sikker på, at du ikke skal frygte for, at det hele går galt? I så fald skal du blot finde en dygtig gulvmand, som du kan udlicitere opgaven til. Gør du det, så er du sikret, at du kan slippe alle bekymringerne. Det er der rig mulighed for, da der findes mange dygtige gulvmænd spredt over hele landet.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk