Hulmursisolering Køge

Det er først omkring 1973, at man begyndte at bygge boliger med isolering i muren fra starten af. Derfor er der stor sandsynlighed for, at hvis dit hus er opført efter 1973, at det er isoleret, men der er inden garanti for det. Man byggede nemlig boliger frem til 1980, hvor man ikke isolerede hulmuren.

Derfor er det en god ide, at få undersøgt, om din bolig er isoleret. Det koster dig nemlig rigtig mange penge, hvis din bolig ikke er isoleret, da varmen simpelthen bare siver ud. Du kan heldigvis gøre noget ved det, hvis at få foretaget en hulmursisolering.

Selvom din bolig er opført i 1970`erne og 1980`erne og var en af de boliger, som blev opført med isolering, kan det sagtens stadig betyde at varmen siver ud, hvis din bolig ikke er blevet efterisoleret siden opførselen.

Fortvivl ikke, hvis din bolig ikke er blevet efterisoleret siden opførselen. Det er nemlig noget, som der kan ordnes på en eftermiddag. Længere tid tager det nemlig ikke for en håndværker at isolerer din bolig.

Hulmursisolering tilbud:

Der er ingen tvivl om, at der findes mange gør-det-selv-mænd i Danmark. Mange af dem ser fordele i, at kunne klare diverse boligforbedringer på egen hånd. Det er naturligvis også rigtig, men i langt de fleste tilfælde kan det bedst betale sig, at overlade arbejdet til en professionel håndværker, som kan sikrer et resultat i top.

Først og fremmest så handler det om, at du opnår et bedre resultat ved, at lade en professionel håndværker udføre din opgave. Ved at overlade opgaven til en professionel håndværker, som har mange års erfaring og har en særlig ekspertise, så er du sikkert en garanti og et godt resultat.

Der skal heller ingen tvivl om, at hvis du lader en håndværker udføre opgaven, så bliver opgaven også gjort hurtigere end du selv kunne have udført opgaven. Du har højsandsynligt et arbejde. Du har måske børn, som skal passe og køres til eftermiddagsaktiviteter. Det kan derfor blive meget presset for dig. En opgave som vil tage en håndværker en dag at løse, kan derfor komme til at tage dig flere dage eller uger at få ordnet.

Langt de fleste materialer, som bliver anvendt til at foretage en hulmursisolering med, kan du relativt nemt selv anskaffe dig, men fordelen ved at alliere dig med en håndværker er, at håndværkeren kan få materialer til indkøbspris, som er en fordel for dig. Derudover kan du trække håndværkerens arbejdskraft fra med håndværkerfradraget, som du desuden kan læse mere om længere nede i teksten

Få en god pris på en hulmursisolering i Køge.

Hvis du ønsker at gøre brug af tjenesten 3byggetilbud til at indhente pris på din hulmursisolering, skal du naturligvis starte med, at indsende din opgave. Dernæst bliver din opgave sad i udbud, hvor du vil modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Du indsender din opgave og får tilbud således:

  1. Klik dig ind på 3byggetilbud
  2. Udfyld opgavebeskrivelse og angiv kontaktoplysninger
  3. Send din opgave ind til behandling
  4. Opgaven sendes i udbud blandt godkendte håndværker
  5. Du modtager 3 gratis og uforpligtende tilbud

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Hvad er en hulmursisolering?

En hulmursisolering har den effekt, at den kan nedbringe din varmeregning. Forbedre din energimærkning, som er ensbetydende med, at din bolig bliver mere værd.

En hulmursisolering er den mest effektive, billigste og mest populære energirenoveringsform, som er blevet anvendt de seneste par år. Hovedsagen er det er en relativ lille investering sammenlignet med mange andre energirenoveringsformer. Desuden er investering tjent ind på ganske kort tid, sammenlignet med andre investering, som har til formål at nedbringe ens varmeregning

En hulmursisolering tager et eftermiddag for en håndværker at foretage. Det kan dog tage længere tid, men afhænger af, hvor stor en del af din bolig, som du ønsker at få isoleret.

Selve isoleringen foregår på den måde, at der bliver boret en hul i den eller de vægge, som du ønsker at få isoleret. Derefter bliver der hældt eller blæst det isoleringsmateriale, som du eller din håndværker har valgt, hvorefter hullet bliver muret til og seglet. Efter ca. 3 dage er det ikke til at se, at der har været boret en hul i din væg.

Rettigheder: Dansk Isolering

Hvor meget kan man spare på varmeregningen?

Hvor meget man kan spare på varmeregningen, ved at få foretaget en hulmursisolering? Det afhænger af hvor tyk et lag isolering, du vælger at få isoleret eller efterisoleret og om du vælger at isolerer hele boligen eller kun dele af boligen.

Besparelsen på din varmeregningen kan variere rigtig meget, hvilket også betyder, at det er svært at komme med et konkret tal på, hvor meget du kan spare på din varmeregning. Men de fleste oplever en besparelse på 15% til 25% efter de har fået foretaget en hulmursisolering. Det betyder at hvis din årlig varmeregning er på 10.000, vil det give en besparelse på 1.500 til 2.500 kroner årligt.

Hvis du ønsker et mere konkret tal på, hvor meget kan du spare på din varmeregning og hvor hurtigt din investering er tjent hjem, bør du enten kontakte din energirådgiver eller energikonsulent, som kan hjælpe med at udarbejde en ekstra og mere præcis beregning af besparelsen på netop din bolig.

Hulmursisolering i Køge

Prisen på en hulmursisolering?

Som nævnt tidligere er hulmursisolering en af de billigste metoder, hvis du ønsker at foretage en energirenovering på din bolig. Der findes ikke en nøjagtig pris på hvad en hulmursisolering koster, da der er flere faktorer, som har afgørende betydning for den samlede pris.

For at finde en pris på, hvad en hulmursisolering koster er det vigtigt, at du kender omfanget af din bolig du ønsker at få isoleret. Derudover har det også betydning om din bolig tidligere har været isoleret og hvor meget din bolig er isoleret.

En hulmursisolering koster typisk 120 til 200 kr. Pr. M2, men som der tidligere er givet udtryk for, så er der flere faktorer, som har betydning for prisen. Prisen kan derfor varier, da de 120 til 200 kr. er hvad prisen ofte befinder sig på. Det kan sagtens være dyrere, men ligeledes også billigere. Desto tykkere isolering desto dyrere bliver det naturligvis og ligeledes omvendt.

Mulighed for tilskud og fradrag

Har du svært ved at finde penge til en hulmursisolering, så tjek lige om du har medregne tilskud og fradrag. Det er nemlig muligt at få afdækket en stor del af din hulmursisolering på den måde. Det betyder nemlig, at energiselskaber giver et tilskud til udførselen af din hulmursisolering.

Du kan frit vælge mellem de forskellige energiselskaber og selv bestemme, hvor du vil søge om tilskud henne. Desuden kan det også være, at den håndværker du har valgt allerede har en aftale med et energiselskab, som gør det endnu lettere for dig,  da du kan benytte den af denne.

Udover tilskud fra energiselskaber, kan du også benytte dig af håndværkerfradraget. Det betyder at du kan trække håndværkeren arbejdskraft fra i skat. Det gør, at du relativ let, kan få dækket en større del af din udgift til en hulmursisolering, som desuden hurtig er tjent ind.

Hvis du allerede har bestilt en hulmursisolering og du er usikker på, om du har fået medregnet tilskuddet fra energiselskaber og håndværkerfradraget, så tjek lige op på det. Der er rigtig mange tusind kroner at hente her.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk