Epoxy gulv Århus

Vil du også gerne have et gulv, som er slidstyrke og hvor ovefladen er fugefri, så er det netop epoxygulv, som er det rette valg for dit vedkommende. Over de seneste 5 år, er epoxy blevet langt mere populært og ses oftere og oftere i de danske private hjem.

For 5 år siden, var det ofte i fabrikker eller på værksteder, at man kunne støde på epoxy gulv, men sådan er det som nævnt ikke længere. En af overårsagerne til det, er naturligvis det moderne newyorker look du får med et epoxy gulv.

Epoxy Gulv har den effekt, at det kan klare en høj belastning og samtidig har en utrolig slidstyrke, som især kan være praktisk til børnefamilier. En anden oversag til, at mange dansker har valgt epoxy gulv de seneste par år er, at det er utrolig nemt at holde og gøre rent, som skyldes den spejlblanke overfalde, som gør det nemt at rengøre, hvis man eksempelvis spilder et glas mælk eller andet.

Hvor indhenter jeg tilbud på epoxy gulv i Århus?

Er du en af de mange dansker, som går og overvejer at få monteret et epoxy gulv i køkken, stuen eller et helt tredje sted i din bolig, men gerne vil vide, hvad det kommer til at koste dig, så er du kommet til den helt rigtige side.

Der findes desværre inden fast pris på et epoxygulv, da der er flere ting, som har en afgørende betydning for prisen. Den største faktorer for prisen er naturligvis hvor mange m2 du ønsker at få belæg epoxy gulv på. Det seneste stykke tid har prisen være på omkring 400 til 500 kroner pr m2, men der er rigtig mange, som udbyder epoxy gulv og derfor kan prisen også varier meget.

Det er utrolig vigtigt at understreger, at du aldrig selv må gå i gang med det, men du skal benytte dig af en uddannet fagmand. Det er der flere årsager til, men en af årsagerne er, at arbejdet bliver bedre, når du benytter en uddannet fagmand. Desuden er der faktisk også love på området.

Få 3 gratis tilbud på et Epoxy Gulv

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Når du har besluttet dig for, at du vil have et epoxy gulv, så kræver det først og fremmest, at du får indhentet en række tilbud. Der findes en del række firmaer, som tilbyder montering af epoxy gulv og derfor kan der være mange tusind kroner at spare, ved at indhente en række tilbud.

En nemt og effektiv måde, at indhente en række tilbud fra flere forskellige firmaer på samme tid er, at benytte sig af 3 byggetilbud. Det er både gratis og uforpligtende og det tager dig ikke mere end 2 minutter, samtidig med at du er garanteret at få en god pris. Derfor bør du heller ikke tøve med, at benytte dig af 3byggetilbud.

3byggetilbud er den største danske tilbudstjeneste på marked indenfor bolig- og byggeopgaver. De har igennem de sidste år hjulpet flere tusind af dansker, med at finde et godt tilbud på deres opgave. Du kan nedenfor læse nærmere om hvordan hele processen foregår.

  1. Du skal starte med at klikke dig ind på 3byggetilbud.dk
  2. I formularen skal du beskrive din opgave og angive dine kontaktinfo
  3. Efterfølgende behandles din opgave og sendes i udbud på platformen
  4. Efter 1-3 hverdage vil du modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud
  5. Ud fra disse tilbud kan du vælge det billigste tilbud, såfremt du ønsker at benytte det.

Hvorfor epoxy gulv?

Epoxy gulv er en gulvtype, som er utrolig slidstærk og som er nem at rengøre. Hvis det lyder som noget for dig, så kan det være epoxy gulv skal være din næste investering.

Det skal heller ikke være nogle hemmelighed, at du kan spare rigtig mange penge, ved at vælge epoxymaling som dit nye gulvmaling. Det er ikke bare småt penge der er tale om, men faktisk en mindre formue. Det er sjovt nok også en af årsagerne til, at epoxy maling er blevet langt mere populær af danskerne fremfor gulvtæpper og trægulve igennem de seneste 5 år.

Det der gør epoxy gulv slidstærk er, at det har en fuldstændig flad overfalde uden fuger eller sprækker. Det er også en af årsagerne til, at det er nemt at holde rent. Epoxy gulv er lavet af det materiale, som binder beton allerbedst. Det er også derfor det bliver anvendt på rigtig mange danske arbejdspladser og i nyere tid i de danske hjem.

Udover at epoxy gulv har den evne, at være slidstærk og kan tåle en høj belastning, kan du også få epoxy gulv i rigtig mange farver. Det er derfor også kun fantasien som sætter grænser. Du kan nedenfor læse 5 gode grunde til at vælge et epoxy gulv

  1. slidstærk
  2. skridsikkert
  3. let at gøre rent og vedligeholde
  4. kan lægges i meget ynde lag, hvor der måske ikke er så meget plads under en dør.
  5. Inger fuger eller spækker

Epoxy gulv Århus

Kan epoxy gulv monteres alle steder?

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at epoxygulv kan benyttes i alle rum i boligen. Som der tidligere er givet udtryk for er det kun fantasien der sætter grænser for, hvordan epoxy udnyttes. Der er desuden rigtig mange muligheder for at lege med de forskellige farver og dermed skabe spil i netop din boligindretning.

Det er dog endnu engang vigtigt at understrege, at epoxy gulv ikke er nemt at have med at gøre. Derfor anbefales det, at du benytter en uddannet fagmand. Epoxy gulv er et tokomponentmateriale, som der skal blandes i de helt rigtige mængder. Desuden skal det også hældes helt konkret for, at være sikker på at du får den flade overside, som er kendetegnene ved et epoxy gulv.

Der er mange fordele ved at vælge et epoxy gulv. En af dem er, at det er markant nemmere at holde rent. Hvis der bliver spildt mælk, kaffe, sodavand eller lignede kan det bare tørres op. Det er dog en helt anden sag, hvis der er tale om et gulvtæp eller træ. Der er også en af grundene, at det er oplagt at vælge et epoxygulv, som sit næste gulv, hvis man ikke allerede har det.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Hvilke overfalder er epoxybelægning bedst egnet til?

I langt de fleste tilfælde vil man anvende epoxybelægning oven på et underlag af beton. Epoxybelægning er et fyldende fugefri middel, som derfor nemt kan rulle ned i eventuelle huller og revner.

Det er vigtigt at understreger, at epoxybelægning IKKE er revneoverbryggende. Hvad betyder det? Det betyder, at hvis der opstår revner i undergulvet, vil det give revner i selve epoxybelægning. Hvis der er revner i undergulvet anbefales det, at du lukker revnerne ned med epoxymørtel inden man starter på selve belægningen.

Hvis underlaget ikke er beton anbefales det, at du kontakter en fagperson med erfaring, som kan give en vurdering af, om det er egnet at benytte sig af epoxybelægning eller om man bør kigge sig efter andre løsninger.

Hvad er epoxymaling og hvordan påføres det?

Hvad er epoxy i grunden for en størrelse og hvad er epoxymaling? I sin reneste form er epoxy et kraftig bindemiddel, som der bliver anvendt i form af maling, lim, fugemasser, tætningsmaterialer og klæbemidler.

Der er rigtig mange som tror, at de kan opnår et epoxygulv ved hjælp af epoxymaling. Det er dog ikke tilfældet. Epoxygulve er noget, som skal anlægges af en uddannet fagmand med de rette certificeringer. Epoxymaling er derimod noget, som du selv kan male med, men det er dog meget sjældent at det giver et godt resultat.

Epoxymaling er fortyndet med vand. Det hærder ikke så hurtigt, som gør det nemmere også hvis du er en af gør-det-selv-dansker, som ønsker at gøre arbejdet selv. Epoxymaling bliver rullet ud på overfalden på gulvet, dog opnår du ikke den samme styrke, som du gør ved epoxybelægning.

Når malingen er tørre og er hærdet, vil vandet fordampe fra malingen og der vil efterfølgende ca. være halvdelen af den hældte maling tilbage. Det vil i sidste ende resultater i en glans, som vil være mellem 60 og 65, hvilket er forholdsvis blankt. Det anbefales ikke, at du anvender epoxymaling, hvis du har et gulv med meget lidt belastning/trafik. I disse tilfælde vil det være bedre at benytte sig af epoxybelægning.

Hvis underlaget består af andet materiale end beton, vil det være ideelt for dig, at kontakte en fagperson for at få en vurdering om du kan male eller om det er bedre egnet til epoxybelægning.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk