Kloakmester Roskilde

En kloakmester er ekspert i forhold til alt, hvad der har med kloakker og brønde at gøre. Det er denne håndværker, der kommer susende, når du eksempelvis har en kloak, der slår revner eller, hvis du ikke kan komme på toilettet, fordi det er stoppet.

Det er også en kloakmester, der hjælper dig med at komme den frygtelige stank til livs, når din køkkenvask eller dit afløb er tilstoppet. Så har du et kloakproblem, bør du kontakte en autoriseret kloakmester.

Hvad laver en kloakmester?

En kloakmester er, som nævnt før, udstyret med en stor viden og erfaring, når det kommer til alt, hvad der har med kloakker at gøre. Du kan derfor få løst en masse problemer, når du kontakter en kloakmester i Roskilde. Her ser du et lille udpluk af det, som en kloakmester kan hjælpe dig med:

 • Alt der har med kloakering at gøre (udskiftning eller renovering af kloaksystemer)
 • Etablering af brønde (eksempelvis nedløbsbrønde og inspektionsbrønde)
 • Etablering af rensningsanlæg
 • Tilslutning til kloakledninger
 • Afløb, højvandslukke m.m.
 • Etablering af dræn (såsom faskiner og omfangsdræn)
 • Rens og inspektion af kloak

Har du en af nedenstående kloakopgaver, skal du sørge for at tage kontakt til en autoriseret kloakmester:

 • Højtryksrensning af kloak
 • Montering af rottespærre
 • Rensning af kloak og afløb
 • Et stoppet toilet, håndvask eller afløb
 • Slamsugning
 • Etablering af et nedsivningsanlæg
 • Installation af minirenseanlæg

Hvad koster en kloakmester i Roskilde?

Som med så mange andre håndværksmæssige opgaver afhænger prisen for en kloakmester af opgavens art, størrelse, materialeforbrug, brug af maskiner, tidsforbrug, kompleksitet m.v. Det er derfor yderst svært at svare på, hvad en kloakmester i Roskilde koster.

Er din opgave eksempelvis kloakering, skal der bruges en del tid og maskiner, hvorimod en TV-inspektion ikke kræver det store. Det betyder, at opgaven med kloakering er en del dyrere end eksempelvis en TV-inspektion.

Udover de førnævnte faktorer er der naturligvis også kloakmesterens timepris. Her varierer priserne igen, men bør ligge på mellem 350 og 450 kr. eks. moms i timen. Det er så kun for selve tidsforbruget til opgaven, hvor alt det andet kommer oveni.

Find den bedste kloakmester i Roskilde ved at få 3 uforpligtende tilbud

Du kan finde frem til en kloakmester ved at lægge din opgave ud på en online tilbudstjeneste. En online tilbudstjeneste er gratis at bruge, hvor de tre tilbud du modtager er ganske uforpligtende. Det betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at acceptere et af dem.

Det er en fordel at bruge en tilbudstjeneste, da du ikke skal bruge tid på at ringe rundt til kloakmestre, der hverken har tid til at tage telefonen eller din opgave. Når du benytter tjenesten, får du tilbuddene helt automatisk fra de kloakmestre, der har tid til din opgave og kompetencerne til at udføre den.

En anden fordel ved en tilbudstjeneste er, at kloakmestrene er oppe imod hinanden. Det vil sige, at når de alligevel har tiden, så kommer de med deres bedste pris, så du ender med at skulle vælge mellem tre rigtig gode tilbud.

Hyr altid en autoriseret kloakmester

At gøre brug af en autoriseret kloakmester er din sikkerhed for, at alt bliver udført grundigt og korrekt, så du ikke oplever problemer med dit toilet, din brønd eller lignende i den nærmeste fremtid. En kloakmester har altid en uddannelse bag sig, mens en kloakmester med autorisation har fået en sådan udstedt af Sikkerhedsstyrelsen.

Når der skal udføres arbejde med kloakker, er det derfor vigtigt, at du hyrer en autoriseret kloakmester. En autoriseret kloakmester er nemlig altid bevidst om alle de sikkerhedsregler, der er forbundet med opgaven.

Hvis kloakmesteren ikke er autoriseret, er der ingen kontrolinstanser til at sikre mod forureninger, forgiftninger, fejl, mangler m.v.

Må jeg selv udføre kloakarbejde?

Hvis kloakarbejdet går ud på, at du skal have renset dit afløb med afløbsrens eller ønsker at prøve med en svupper for at få en tilstoppet vask til at fungere igen, er du i din fulde ret til selv at udføre arbejdet.

Hvis det er et problem i selve kloakken, må du aldrig selv forsøge dig med at løse problemet. I disse tilfælde skal der en autoriseret kloakmester til at få bugt med problemet. Går du selv i gang og bliver taget på fersk gerning, så får du en bøde.

Det er derfor godt givet ud at få hjælp fra en autoriseret kloakmester, når det handler om selve dit kloaksystem. Skal du eksempelvis have en godkendt rottespærre monteret, skal den autoriserede kloakmester også have et certifikat for, at vedkommende må udføre denne opgave.

Derfor er det vigtigt med 3 tilbud fra kloakfirmaer i Roskilde

Det er vigtigt, at du er bevidst om altid at indhente tre forskellige tilbud fra kloakmestre, når du har en opgave til dem. Årsagen til dette er, at du får et godt grundlag for at sammenligne tilbuddenes pris.

Når du har tre tilbud, kan du bedre se, om en af de autoriserede kloakmestre tager en overpris, eller om der er en, der er ekstremt billig. Uanset om tilbuddet ligger i den billige eller i den dyre ende, bør dine alarmklokker begynde at ringe.

Er der en stor variation i tilbuddenes pris, bør sagen undersøges nærmere. Er grunden til den dyre pris, at kvaliteten af arbejdet er bedre? Er den billige pris baseret på, at du ikke får udført kvalitetsarbejde? Kontakt kloakmestrene og spørg ind til dette.

Få hjælp døgnet rundt af en kloakmester i Roskild

Problemer med kloakken eller en stoppet håndvask kommer sjældent på de mest belejlige tidspunkter. Disse former for problemer opstår ofte, når den almindelige åbningstid hos en kloakmester er overskredet.

Heldigvis er der mange kloakmestre, der er opmærksomme på dette. Derfor tilbyder de ofte akut hjælp på alle tider af døgnet. Har du et problem, der opstår på et ukristeligt tidspunkt, skal du blot finde frem til en kloakmester, der har døgnservice. Herefter kommer vedkommende hurtigst muligt og løser problemet for dig.

Du skal dog være opmærksom på, at der naturligvis kommer et ekstra tillæg på opgaven, eftersom den autoriserede kloakmester skal ud af sin varme seng og hen til dig i en fart. Men det er alle pengene værd, da du hurtigt kan slippe af med eksempelvis en ildelugtende bolig.