Epoxy gulv Aalborg

Hvis der er noget, som står højt på ønskelisten hos danskerne,  er det Epoxy gulv. Det kan man sagtens forstå. Med et epoxy gulv, får du et gulv af høj kvalitet, som er modstående overfor meget belastning. Du får også et gulv som er skridsikkert, som gør det velegnet til badeværelser. Du får desuden også et gulv, som er rengøringsvenligt.

Epoxygulve er blevet langt mere populært de seneste par og det bliver mere og mere almindeligt at du ser epoxygulve i de danske hjem. Det skyldes ikke kun de mange kvaliteter, som epoxygulve har, men i høj grad også det moderne look det giver. Epoxy Gulv bliver ofte sat i forbindelse med New Yorker-stil og det er præcis det du får med et epoxy gulv i dit hjem.

Der er ingen hemmelighed, at der er mange fordele og næsten ingen ulemper ved at få et epoxygulv. Det kan være en stor ulempe for dig, hvis du ikke ved hvor du skal søge efter pris. Vi anbefaler at du indhenter flere tilbud fra forskellige gulvlægger for at opnå det absolut bedste pris.

Få 3 gratis tilbud på nyt epoxy gulv

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Det kan være utrolig tidskrævende i en travl hverdag at skulle indhente tilbud fra flere forskellige gulvlægger. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt for dig. Vi anbefaler at du benytter dig af 3byggetilbud, som er en af de førende spiller på marked og har eksisteret siden år 2000.

Det gode ved 3byggetilbud er, at du sender din opgave ind, hvorefter din opgave bliver sendt i udbud og der vil med garanti være 3 forskellige gulvlægger, som vil komme med en pris på din opgave. Det er desuden kun til de fordele, at der er 3 gulvlægger, som kommer med en pris. De presser nemlig pressen nedad for at få din opgave, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Klik på linket udenfor og modtag tre gratis og uforpligtende tilbud. Du kan læse guiden nedenfor hvordan hele processen foregår. Lige fra du klikker på 3byggetilbud til du modtager dine 3 gratis og uforpligtende tilbud.

  1. Klik på 3byggetilbud.dk
  2. udfyld formularen og indtast dine kontaktoplysninger
  3. Din opgave vil blive sendt i udbud
  4. Du vil indenfor 1-3 hverdage modtage tre gratis og uforpligtende tilbud

Epoxy er både til private og erhverv

Det er tidligere blevet nævnt at epoxy er utroligt populært blandt fabrikker og virksomheder, men de seneste par år epoxy blevet mere eftertragtet i de danske hjem. Det er der flere gode årsager til, men det er i høj grad af, at epoxy er suveræn slidstyrke og har fugefri overflade, som er rengøringsvenlige.

Epoxy kan fås i et hav af forskellige farver, som giver dig utrolig mange muligheder set i forhold til at indrette i din bolig. Hvis du tidligere har set et epoxygulv, har det højtsandsynligt haft farven hvid – Det er den mest populære farve blandt danskerne.

Hvad er fordelen ved et epoxygulv?

Det er ingen hemmelighed at der er langt flere fordele end ulemper ved at anskaffe sig et epoxygulv. Et epoxygulv har et Skandinavie look, som emmer meget af New-yorker stil, men det er langt ikke den grund til, at du ser flere og flere epoxygulve i de danske hjem end du gjorde for 3 år siden. De vælger nemlig epoxygulve på baggrund af de mange kvaliteter. Du kan nedenfor se en liste med nogle af de kvaliteter, du opnår ved et epoxygulv

  • Fugefri, som er ensbetydende med, at det er rengøringsvenligt, som er meget attraktiv blandt børnefamilie med en travl hverdag
  • Slidstærkt, som er ensbetydende med at et epoxygulv har en lang holdbarhed og særdeles bliver anvendt på badeværelser, stuer, køkkener og entrere i de danske hjem.
  • Et moderne look, som er ensbetydende med, at det passer ind i langt de fleste danske hjem
  • Utallige farve kombinationer, som betyder at det kun er din fantasi som sætter grænser i forhold til design og retning

Det er vigtigt at understrege, at der findes ingen gulvtyper, som er helt perfekte, men med et epoxygulv kommer du nærmest ikke tættere på en perfekt gulvtype. Epoxy besidder så mange gode kvaliteter, som du ikke finder i alle salgs gulvtyper. Det er desuden derfor epoxygulve oftere og oftere bliver set i de danske hjem. Når man sammenligner prisen med kvaliteten, så kommer man slet ikke udenom at epoxygulv er det oplagte valg, hvis du er på udkig efter et nyt gulv hvor kvalitet og pris hænger sammen.

Epoxy gulv Aalborg

Hvad er epoxy?

Helt grundlæggende besstår et epoxy gulv er to komponenter, base ”harpiks og en hærder ”acceleratoren”. Disse to komponenter giver en tokomponent, som er utrolig stærk og som er grunden til at epoxy gulv har fundet vej til gulvbelægning eller maling. Det er vigtigt at kende forskellen mellem en epoxygulvbelægning og en epoxymaling.

Hvad er forskellen på Epoxymaling og epoxybelægning?

Der er rigtig mange som tror, at de kan opnå et epoxygulv ved at benytte sig af epoxymaling. Dette er desværre ikke tilfældet. Der er nemlig en række forskelle mellem epoxymaling og epoxybelægning. Epoxymaling er et vandfortyndet epoxyprodukt, som har en konsistens og brugsegenskab der gør, at det næsten er lige så almindeligt som Akryl eller plastikmaling.

Epoxybelægning er et epoxybindemiddel, som er tilsat forskellige fillere pigmenter og/eller additiver, som hverken er fortyndet med vand eller opløsningsmidler. Altså epoxybelægning er 100% epoxy og er helt frit for opløsningsmidler

Epoxybelægning er en del vanskeligere at benytte end epoxymaling. Det anbefales at du ikke prøver selv med epoxybelægning, men anvender en professionel gulvlægger. Det skyldes dels at belægning er mere tyktflydende og har en kortere potlife, som gør det utrolig svært at anvende, hvis du ikke har flere års erfaring med dens salgs.

Det der derimod omvendt med epoxymaling, som har en potlife på 45 til 60 minutter. Det betyder at der er en meget lille risiko for, at det begynder at hærde inden påføringen er afsluttet. Når du anvender epoxymaling, skal du bruge mellem 150 og 300 gram pr, m2 pr, lag – Der skal ofte anvendes to lag for at sikrer et pænt slutresultat.

Hvad er epoxy gulv?

Du kan kende et epoxygulv ved dens spejlblanke overflade, som kan fås i et hav af forskellige farver. De fleste virksomheder og fabrikker har Epoxy gulv, da det er utrolig slidstærkt og gør det perfekt til steder, hvor der er mange mennesker, som færdes dagligt. De seneste par år er det blevet mere og mere populært og derfor er det ikke ualmindeligt, at du ser flere af dem i danske hjem.

Det der kendetegner et epoxygulv er, at det er utroligt holdbart og slidstærkt. Det er tre gange så stærkt som et betongulv. Udover det er tre gange stærkere end et betongulv, har epoxy også den evne, at det er nemt at vedligeholde, skridsikre og utrolig rengøringsvenligt.

Epoxygulvbelægning består af ren epoxy, som er en del af en systembelægning, som er bygget op omkring flere lag. Desto flere lag der bliver lagt, desto stærkere og mere slidstærkt bliver dit epoxygulv

Alt efter krav til lagtykkelse kan man rulle eller spartle disse lag ud, men i de fleste tilfælde vil man anvende en spartel, da epoxydelen er mere tykflydende. Forskellen på en rulle epoxybelægning og en spartlet er, at med en spartlet opnår du et tykkere og stærkere lag, – Heraf afspejles også forskellen i pris og kvalitet.

Selve udførslen er ikke noget, som du skal prøve at gøre selv, men derimod anvende professionelle gulvlæggere med erfaring til. Det kan nemlig gå rigtig galt, hvis du ikke selv har stor erfaring med at lægge et epoxygulv og det kan i sidste ende bliver en langt dyrere fornøjelse end hvis du anvendte en professionel gulvlægger fra starten af.

Benyt en professionel gulvlægger

Hvis du går med overvejelsen om at få anskaffet dig et epoxygulv, så anbefaler vi ikke det er noget, du selv skal forsøge dig med. Epoxy er et tokomponentmateriale, som der skal blandes i de rette mængder og desuden hærder hurtigt, når det bliver hældt på overfalden og du kan nemt opnår et skidt resulterer, hvis du ikke selv har tidligere erfaring med det.

Et epoxygulv skal altid lægges af en gulvlægger. Det er vigtigt at understrege, at epoxy ikke er giftigt i hærdes tilstand og det kan derfor ikke anbefales, at man forsøger selv, hvis det er en besparelse man søger ved at lægge gulvet selv.

Rul op i toppen og tryk på 3byggetilbud og indhent allerede i dag 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk