Gulvmand

Gulvmand
Andreas Thomsen

Skrevet d. 1. maj 2020 af Andreas Thomsen

At lægge gulv er en tidskrævende opgave, som de færreste ønsker at varetage på egen hånd. Derfor vælger mange at udlicitere opgaven til en gulvmand. Skal du selv have lagt nyt gulv, kan du derfor være på jagt efter en kompetent og professionel. Det er netop, hvad du kan få hjælp til at finde her på siden.

Få 3 gratis tilbud på gulvarbejde

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på gulvarbejde. Alle tilbud afgives af professionelle firmaer.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Pris: Hvad koster en gulvmand?

Der er flere faktorer, der har indvirkning på prisen på en gulvmand. Derfor er det ikke muligt at give en eksakt pris. Til gengæld kan du blive klogere på, hvilke parametre, der i særdeleshed har indflydelse på prisen. Først og fremmest afhænger prisen dog af, hvad din opgave gør ud på.

Gulvmand sliber gulvEn gulvmand kan nemlig hjælpe med mange forskellige gulvrelaterede opgaver. Det omfatter fx gulvlægning, gulvafslibning og gulvafhøvling. Det er de mest fremtrædende opgaver hos de fleste aktører.

Nyt gulv er dyrest

Skal du have lagt nyt gulv, er det ikke blot ydelsen du betaler for. Du betaler også for de materialer, der skal bruges. Dit valg af materialer er afgørende for den samlede pris, men vær også opmærksom på, at de samme materialer kan variere i pris. Det er gældende, hvad enten du køber dem selv eller via din gulvmand.

Trænger dit gulv derimod blot til at blive slebet eller høvlet, er det billigere at få udført. Det er dog ikke blot dette, der har indflydelse på prisen. Omfanget af din opgave har selvfølgelig også en vis betydning for prisen på opgaven. Er det fx blot gulvet i et enkelt lokale? Eller er det i hele boligen?

Desuden er prisen også geografisk betinget. Typisk er det billigere at hyre en gulvmand i en lille landsby, end i en storby såsom København, Århus eller Aalborg. Skal du have slebet gulv i din bolig på Amager, er det typisk dyrere, end hvis du er bosiddende i en lille sønderjysk landsby.

Få tre gratis tilbud fra gulvmænd

At sikre den bedste pris på din opgave kræver, at der indhentes flere tilbud. Har du modtaget flere tilbud på din konkrete opgave, har du et grundlag at sammenligne ud fra. Det behøver ikke nødvendigvis at være en tidskrævende og besværlig proces, da du blot kan benytte en tilbudstjeneste.

I samarbejde med 3byggetilbud.dk tilbyder vi, at du kan indhente tre gratis og uforpligtende tilbud fra aktører i dit lokalområde. Derved undgår du den tidskrævende del af tilbudsindhentningen. Der er utallige fordele ved at benytte 3byggetilbud til at indhente tilbud, hvilket inkluderer:

  • Det er både gratis og uforpligtende
  • Du kan indhente tre tilbud på blot fem minutter
  • Du kan opnå store besparelser

Du dækkes af deres entreprisegaranti

Foruden førnævnte fordele, er der også andet at nyde godt, såfremt du accepterer et af de modtagne tilbud. Benytter du et tilbud, der er modtaget via 3byggetilbud, er du omfattet af deres entreprisegaranti, der sikrer dig for op til 35.000 kr. i tilfælde af, at der opstår håndværksmæssige fejl eller mangler.

Gulvmand arbejder

Hvad kan en gulvmand hjælpe med?

En gulvmand kan hjælpe dig med et hav af opgaver. Det inkluderer både lægning, afslibning og afhøvling af dine gulve. Vedkommende kan dog også hjælpe dig med efterbehandling mv. Desuden er en gulvmand også ekspert i at vurdere, hvilke materialer, der bør bruges til diverse forhold, byggerier og indretninger.

Har du en professionel gulvmand med på sidelinjen, er du sikret, at du får den kyndige rådgivning, der er brug for. Det hele foregår selvfølgelig med afsæt i din konkrete situation, dine krav og dine behov. Derfor kan en gulvmand sikre dig, at du får et resultat, som du ikke blot er glad for, men som også passer til din bolig.

Du kan også indhente et skarpt tilbud på epoxy gulv via mange gulvmænd.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk