Epoxy gulv Kolding

Går du med drømmen om at anskaffe dig et epoxy gulv, så du er landet det helt rette sted. Det spejlblanke gulv fås i et hav af forskellige farver og emner af New Yorker-stil. Epoxy emner desuden også i høj grad af den moderne indretning i skandinavisk stil. Det er også derfor at epoxygulv har vundet større og større indpas i de danske hjem.

Før i tiden var epoxy gulve almenkendte fra den industrille verden. Sammenhængen mellem dens store slidstyrke og lange holdbarhed gjorde det perfekt at anvende på fabrikker og værksteder. Desuden er epoxygulve nemme at vedligeholde og rengøre. Det er derfor heller ikke uden grund, at epoxygulv anvendes i stort set alle brancher til mange forskellige anvendelsesområder.

Epoxygulv er de seneste par år blevet mere og mere populære i de danske hjem. Det skyldes især de kvaliteter du får med et epoxygulv, men det er mindst lige så meget det moderne look du får med et epoxygulv. Det som også gør epoxygulv populært er, at det kan fås i et hav af forskellige farver, som betyder at det kun er din fantasi der sætter grænser for farvekombinationerne, når du skal indrette og designe din bolig.

Få den bedste pris på et epoxygulv

Vi anbefaler at du henvender dig til flere virksomheder og modtager flere konkrete tilbud. En af ulemper ved et epoxygulv er, at hvis du ikke ved hvor du skal indhente tilbud på epoxygulv kan det gå hen og blive en dyr fornøjelse for dig.

Få 3 gratis tilbud på nyt epoxy gulv

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på epoxy gulv. Alle tilbud afgives af professionelle gulvfirmaer med gode referencer og mange års erfaring.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk

Vi anbefaler at du benytter dig af 3byggetilbud.dk. De har eksisteret siden år 2000 og de har håndteret mere end 100.000 opgaver gennem de seneste to årtier. Det gode for dig ved at bruge 3byggetilbud er, at du modtager 3 forskellige tilbud fra 3 forskellige virksomheder. De ved godt, at der er 2 andre som også byder på din opgave, hvilket kun er en fordel for dig, da de presser prisen længere ned for at få din opgave, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Følg guiden nedenfor og modtag tre gratis og uforpligtende tilbud indenfor 1-3 hverdage.

 1. Klik på 3byggetilbud.dk
 2. Udfyld formularen og angiv din kontaktoplysninger
 3. Send din opgave ind til behandling.
 4. Opgaven bliver sendt i udbud og virksomhederne byder.
 5. Du modtager 3 gratis og uforpligtende tilbud indenfor 1-3 hverdage.

Epoxy gulv Kolding

Hvad er et epoxygulv?

Du kan altid kende et epoxygulv ved dens spejblanke overfalde, som kan fås i et hav af forskellige farver. Som tidligere nævnt er epoxygulve kendt fra virksomheder, som har haft brug for et slidstærkt gulv, hvor mange mennesker færdes dagligt. Det er nemlig hvad du får med et epoxygulv. Du ser det dog i langt flere danske hjem end for 3 år siden. Det er især fordi det er utrolig praktisk og rengøringsvenligt.

Epoxygulv bliver lavet på et fundament af kunstharpiks, som er ganske ufarligt, hvis det hældes. Det er kun i flydende form at det er farligt – Det skal du holde dig fra. Det er harpiksen, som giver gulvet det rå og unikke look, som passer ind i det moderne danske hjem og er inspireret af en trend, som du sikkert har oplevet i de diverse modemagasiner og i TV.

Rettigheder: epoxy gulv

Epoxy gulv pris

Hvis du går med overvejelsen om at få et epoxygulv, så anbefaler vi først og fremmest, at du ikke forsøger selv. Epoxy skal blandes i de rette mængder og hærder meget hurtigt, når det bliver hældt på overfladen på gulvet. Epoxygulv skal lægges af fagfolk og hærdes flere gange over tid, hvilket fordyrer processen

Hvad koster et epoxygulv? Der findes desværre ikke noget specifikt pris på et epoxygulv. Der er flere faktorer som har betydning for hvad et epoxygulv kommer til at koste. Den største faktorer er, hvor meget m2 du skal have dækket med epoxy. Prisen har de seneste år været 400-500 kroner pr, m2.

Tykkelsen og egenskaber ved et epoxygulv har også betydning for prisen. Hvis du ønsker et mere skridsikkert gulv, så skal der sand i blandingen, hvilket øger prisen på. Det er dog ofte på fabrikker og virksomheder, hvor ansatte og kunder færdes dagligt, at man vælger at hælde sand i blandingen. Tykkelsen på epoxygulv har også betydning. Desto større tykkelse desto dyrere bliver det naturligvis.

Fordele ved epoxy gulv

Der er bestemt ikke nogen hemmelighed at der findes mange fordele ved at få et epoxygulv. Det er også derfor at flere og flere vælger at få et epoxygulv. Det gælder ikke kun til køkkenet eller badeværelse. Det gælder alle rum. Det er desuden det som gør epoxygulve unikke, at det kan anvendes i alle rum. Du kan nedenfor læse om nogle af de fordele der er ved at få et epoxygulv:

 • Slidstærkt
 • New Yorker-stil
 • Fugefri overflade
 • Nemt at holde rent
 • Uendeligt valgmuligheder
 • Et hav af forskellige farve muligheder.

Der er ikke så mange ulemper forbundet med et epoxygulv andet end det kan være en meget dyr fornøjelse, hvis du ikke ved hvor du skal søge og indhente tilbud. Som tidligere nævnt kan du med fordel benytte dig af 3byggetilbud til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Få 3 tilbud hos 3byggetilbud.dk