Skal du holde fest? Find den bedste håndværker til når heldet er ude

Skal du holde fest? Find den bedste håndværker til når heldet er ude
Andreas Thomsen

Skrevet d. 18. maj 2021 af Andreas Thomsen

Du har besluttet dig for at du gerne vil holde en fest i dit hjem. Det endte dog galt sidste gang da en gæst kom til at smadre porcelænstoilettet. Du husker hvor dyrt det blev da du kontaktede en tømrer, for du havde ikke styr på hvem der skulle komme og gøre det. I denne artikel redegør vi for hvem du skal kontakte for at undgå uheldet i fremtiden.

Slip for den senere opvask med et engangstilbud

Mens du planlægger festen, har du allerede gæstelisten, maden og selvfølgelig en håndværker i baghovedet. Du har bare ikke en opvaskemaskine og orker hverken at skulle vaske op i hånden eller betale for installeringen af en helt ny opvaskemaskine. Derfor tilbyder Lomax et billigt tilbud i form af engangsservice hvor du kan nå at handle inden din begivenhed. Samtidig kan du så også skænke en kop til håndværkeren for hans gode arbejde.

Hvorfor det er vigtigt at tage kontakt til den rette håndværker

Hvis du står og skal have monteret et toilet igen skal du kontakte en VVS-mand. Det er vigtigt at understrege at du skal have fat i den rigtige håndværker. På den måde undgår du at spilde dine penge og håndværkerens tid. Pengene kan hurtigt løbe op til flere tusind kroner – bemærk at det også kan koste penge at få fjernet det nuværende toilet. Det kan være fristende selv at forsøge eller få en gæst til at hjælpe. Det tager lang tid at afmontere et toilet når man hverken har erfaring eller viden til hvordan det skal udføres, så tag kontakt til en VVS-mand før det går galt.

Hvad skal jeg gøre hvis mit toilet er ødelagt?

En VVS-mand har ikke kun autorisation til at hjælpe når toilettet løber. De kan også hjælpe dig hvis dit toilet bliver ødelagt. I dit tilfælde kan du forvente at du nok vil få brug for en af- og montering af dit porcelænstoilet. Prisen og reparationstiden afhænger af hvor store del af toilettet er ødelagt. I mellemtiden bliver du nok nødt til at henvise dine gæster til naboens toilet.

Tjek gæstelisten en ekstra gang

Alle kan lave fejl – men hvis du oplever at den samme gæst ødelægger dine ting efter at have drukket for meget skal du genoverveje om de skal med til næste fest. Heldigvis kan du altid tage kontakt til et VVS-firma eller et andet håndværker-firma en anden gang. Spørg eventuelt også om din håndværker kan hjælpe med andre ting da mange håndværkere tilbyder andre former for service.