Derfor kan et samlelån hjælpe, hvis du skal låne til boligforbedringer

beregning
Lau Christensen

Skrevet d. 5. september 2022 af Lau Christensen

Dette indlæg er sponsoreret. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er alle, der har nemt ved at låne penge i banken. En af de ting, der kan medføre, at man har svært ved at få bevilliget et lån er, at man har megen gæld.

Hvis man har gæld til en række andre långiver e.l., er det sjældent, at banken har lyst til at bevillige et lån. Derfor er det en god idé, at man rydder op i sin økonomi, inden man går i banken.

Det betyder, at du skal sørge for at få styr på dine forskellige lån, så de ikke slider på din privatøkonomi – og det kan man eksempelvis gøre ved at finde et samlelån gennem Fairlån.

Saml din gæld i ét lån

Fordelen ved et samlelån er, at du kan samle din gæld i ét lån. Dermed får du mulighed for at skabe et bedre overblik over din økonomi, hvilket er en markant fordel, hvis du skal i banken.

Hertil vil der som regel også være penge at spare, ved at få samlet sine lån i ét. Det medfører nemlig, at du kun skal betale rente- og gebyromkostninger for et enkelt lån.

Desuden er det meget normalt, at der en lavere rente på disse lån, da lånebeløbet er større. Derfor er der mange fordele forbundet med at få et samlelån – og det betyder, at det kan give god mening at gøre, inden man går i banken.

Banken er meget krævende

Det er bestemt ikke alle, der har mulighed for at låne penge i banken, da de er meget krævende. Derfor skal man ikke gøre sig forventninger om at få bevilliget et lån, hvis ikke man har en god kreditværdighed og et godt overblik over sin økonomi.

Heldigvis kan et samlelån hjælpe på begge dele, hvorfor det i mange tilfælde kan være en god løsning. Det er dog ikke noget, der kan garantere, at du kan få lov til at låne i banken.

At der er tale om et lån, der skal bruges til at forbedre din bolig, kan der være medvirkende til, at du får lettere ved at få bevilliget dit lån.

Overblik over din økonomi er vigtigt

Der skal ingen tvivl herske om, at overblik over din økonomi er altafgørende, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at låne penge.

Har du gæld hos en lang række udbydere, er det ikke sikkert, at du har et overblik over dem alle, ligesom du potentielt heller ikke, hvad du egentlig betaler til dem.

Ønsker du at bruge et samlelån til at skabe bedre overblik over din økonomi, kan du her læse mere om, hvordan det kan lade sig gøre. Husk dog på, at et samlelån ikke er en sikker vej til at få bevilliget et lån i banken.